Benimde transferimin 4.günü zaman geçmiyor sanki iyi ki burası varda biraz konuşup rahatlıyoruz ve bilgi sahibi oluyoruz
İnşallah Can'ım herşey yoluna gider Allah'ın izniyle bol bol dua et.kızlar ne güzel herşey yolunda gitmiş ve transferiniz olmuş. Rabbim önce transfer olmasını nasip etsin bana sonra da sizin gibi bekleyip güzel haberler alabilmek
inşallah hepimizin yolunda gider herşey.bizi bizden başka anlayan yoktur, okudukça neler varmış diyor insan ve şükrediyor inan. Rabbim yardımcımız olsun.İnşallah Can'ım herşey yoluna gider Allah'ın izniyle bol bol dua et.
Ben 26 yaşındayım 9 ay önce 1 evre rahim kanserine yakalandım çok şükür yendim ve şimdi tüp bebek yaptırdım ve Test yapmamak için zor duruyorum buğünlere gelebilmek çok emek harcadım rabbim boşa çıkartmasın Emek lerimizi Benim 4 gün agrım oldu ama şuan kaşık agrım yokinşallah hepimizin yolunda gider herşey.bizi bizden başka anlayan yoktur, okudukça neler varmış diyor insan ve şükrediyor inan. Rabbim yardımcımız olsun.
Allah sana daha çok sabır versin, önce benden kötü olanlara versin zaten. yapma bence sabret birazcık daha güzel haberi bir kere de al inşallah.Ben 26 yaşındayım 9 ay önce 1 evre rahim kanserine yakalandım çok şükür yendim ve şimdi tüp bebek yaptırdım ve Test yapmamak için zor duruyorum buğünlere gelebilmek çok emek harcadım rabbim boşa çıkartmasın Emek lerimizi Benim 4 gün agrım oldu ama şuan kaşık agrım yok
Selam eskara. Amin yüzbinlerce kere. Benim bugün toplanıyor. Ben 9gün ilaç kullandım. 9.günün gecesinde çatlatma iğnemi oldum. Ama bu kişiden kişiye değişiklik gösteriyor. Adetimin 3.günü ilaca başladım. Bugünde adetten itibaren 13.günüm. Sormak istediklerin varsa herzaman yardımcı olmak isterim.Selam kızlar.. rabbim bu yolda hiç birimizi utandırmasın. Sağlıkla huzurla nasip etsin inş
Ben adet günümü bekliyorum yarın öbürgün olmam gerekiyo.. ilaç başlanıcak 2. Gün.. bişi sormak istiyorum ilaç başladıktan kaç gün sonra toplama işlemi yapılıyo bilgi verebilir misiniz?
çok teşekkür ederim yelluSelam eskara. Amin yüzbinlerce kere. Benim bugün toplanıyor. Ben 9gün ilaç kullandım. 9.günün gecesinde çatlatma iğnemi oldum. Ama bu kişiden kişiye değişiklik gösteriyor. Adetimin 3.günü ilaca başladım. Bugünde adetten itibaren 13.günüm. Sormak istediklerin varsa herzaman yardımcı olmak isterim.
Can'ım yapmadım test Sabredicem inşallahAllah sana daha çok sabır versin, önce benden kötü olanlara versin zaten. yapma bence sabret birazcık daha güzel haberi bir kere de al inşallah.
Merhaba cnm amin inş .benimde adet 3.gün başladı 12 gün sonunda toplandı kişinin rahim ve yemurta durumuna göre değişiyor Allah yardımcın olsunSelam kızlar.. rabbim bu yolda hiç birimizi utandırmasın. Sağlıkla huzurla nasip etsin inş
Ben adet günümü bekliyorum yarın öbürgün olmam gerekiyo.. ilaç başlanıcak 2. Gün.. bişi sormak istiyorum ilaç başladıktan kaç gün sonra toplama işlemi yapılıyo bilgi verebilir misiniz?
Ne demek her zaman. Bende beklediğim için gecikti 3gün :) ama benim genelde gecikebiliyordu. Güzel haber aldım şimdilik ama yarın ve önümüzdeki 3gün hep haber edecekler. Bu arada toplama işlemini yaptıracak arkadaşlar mutlaka genel anestezi isteyin. Çünkü sonrasında bile ağrım oldu baya. Şimdide adet ağrısı gibi ağrım var biraz okadar. Bende kalçadan iğneye başlıcam yarın korkuyorum.çok teşekkür ederim yellu
bugün adet günüm ama bekliyorum ya gecikir şimdi :) ilaca başlıca ben de.. 2 kere aşılama denedim olmadı. tüp bebek dediler. revizem az.. umarım herşey yolunda gider. bişi olursa rahatsız ederim çok teşekkür ederim.
lütfen pozitif haberlerini ver bize.. yaz olur mu mutlak
Süpersin canım. Kaçıncı gün bugün?Can'ım yapmadım test Sabredicem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?