2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

kbrdglr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
652
333
103
İstanbul
Arkadaşlar merhaba
Ben bu ay dondurulmus embriyo icin ilaç tedavisine başladım ve ins 20 ekimde transfer olacak diye konuştuk.bu ayda ayni yolu yürüdüğümüz sıkıntılarımızı sorularımızı payalasacigimiz bir sayfa olsun istedim.
Benim 2013 yılında ilk tedavim oldu 2 embriyo oluştu biri transfer biri donduruldu.oglum 26 aylık oldu ve şimdi dondurulmus deneme zamanı geldi.rabbim ins hepimizin çabalarını boşa çıkarmaz arkadaşlar

Merhaba tedavin hayırlı olsun bende 8 ekimde üçüncü gün 10 hücreli tek embriyo transferi yaptırdım 20 ekim test günü heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyorum Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlısını nasip etsin

selam kızlar benmde henüz yarın yumurtalarım toplanacak. herşey yolunda giderse bende bekleme sürecine gireceğim. Rabbim girdiğimiz yolda utandırmasın.

Benimde transferimin 4.günü zaman geçmiyor sanki iyi ki burası varda biraz konuşup rahatlıyoruz ve bilgi sahibi oluyoruz

13 ekim 2016 da 9 hücreli 5 gün 2 adet embriyo konul du bu gün 6 gün çok heyecanlıyım .Allaha emanet ettim
Benimde transferimin 4.günü zaman geçmiyor sanki iyi ki burası varda biraz konuşup rahatlıyoruz ve bilgi sahibi oluyoruz

kızlar ne güzel herşey yolunda gitmiş ve transferiniz olmuş. Rabbim önce transfer olmasını nasip etsin bana sonra da sizin gibi bekleyip güzel haberler alabilmek

İnşallah Can'ım herşey yoluna gider Allah'ın izniyle bol bol dua et.
inşallah hepimizin yolunda gider herşey.bizi bizden başka anlayan yoktur, okudukça neler varmış diyor insan ve şükrediyor inan. Rabbim yardımcımız olsun.

inşallah hepimizin yolunda gider herşey.bizi bizden başka anlayan yoktur, okudukça neler varmış diyor insan ve şükrediyor inan. Rabbim yardımcımız olsun.
Ben 26 yaşındayım 9 ay önce 1 evre rahim kanserine yakalandım çok şükür yendim ve şimdi tüp bebek yaptırdım ve Test yapmamak için zor duruyorum buğünlere gelebilmek çok emek harcadım rabbim boşa çıkartmasın Emek lerimizi Benim 4 gün agrım oldu ama şuan kaşık agrım yok

Allah sana daha çok sabır versin, önce benden kötü olanlara versin zaten. yapma bence sabret birazcık daha güzel haberi bir kere de al inşallah.

Selam kızlar.. rabbim bu yolda hiç birimizi utandırmasın. Sağlıkla huzurla nasip etsin inş

Ben adet günümü bekliyorum yarın öbürgün olmam gerekiyo.. ilaç başlanıcak 2. Gün.. bişi sormak istiyorum ilaç başladıktan kaç gün sonra toplama işlemi yapılıyo bilgi verebilir misiniz?

Selam eskara. Amin yüzbinlerce kere. Benim bugün toplanıyor. Ben 9gün ilaç kullandım. 9.günün gecesinde çatlatma iğnemi oldum. Ama bu kişiden kişiye değişiklik gösteriyor. Adetimin 3.günü ilaca başladım. Bugünde adetten itibaren 13.günüm. Sormak istediklerin varsa herzaman yardımcı olmak isterim.

çok teşekkür ederim yellu
bugün adet günüm ama bekliyorum ya gecikir şimdi :) ilaca başlıca ben de.. 2 kere aşılama denedim olmadı. tüp bebek dediler. revizem az.. umarım herşey yolunda gider. bişi olursa rahatsız ederim çok teşekkür ederim.

lütfen pozitif haberlerini ver bize.. yaz olur mu mutlak

Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Bol bol kayısı yiyin yada hoşafınıda yapıp içebilirsiniz kavız olmamanız gerekiyor çok zor oluyor

Merhaba cnm amin inş .benimde adet 3.gün başladı 12 gün sonunda toplandı kişinin rahim ve yemurta durumuna göre değişiyor Allah yardımcın olsun

Ne demek her zaman. Bende beklediğim için gecikti 3gün :) ama benim genelde gecikebiliyordu. Güzel haber aldım şimdilik ama yarın ve önümüzdeki 3gün hep haber edecekler. Bu arada toplama işlemini yaptıracak arkadaşlar mutlaka genel anestezi isteyin. Çünkü sonrasında bile ağrım oldu baya. Şimdide adet ağrısı gibi ağrım var biraz okadar. Bende kalçadan iğneye başlıcam yarın korkuyorum.

Bugün benimde transferim oldu şimdi dinlenme aşamasındayım ins 8 hücreli 3. Gün embriyosuydu cozdurduklerinde de 8 hücresiymiş ama 10 üzerine çıkmış dr ve embriyolog çok olumlu konuştu hakkımızda hayirlisi 31 ekim test günüm ama haftaya bugün evde erken gebelik yaparım diye düşünüyorum

Merhabalar bende dün 5 günlük dondurulmuş 2 embriyo transferi oldum. Heyecanlı bekleyişte birbirimize destek olalım diye buraya yazmaya karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…