2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Merhaba ben de aranıza yeni katıldım. Sat 29 Aralık. Allah kısmet ederse ikinci çocuğum olacak. Bişey soracağım. Kan tahlili yaptırdığımda tam 5 haftalik ti. Adetim bir hafta geçirmişti. beta hcg değeri 7200 çıkmış .sizlerin ne durumda merak ediyorum. İkiz olma ihtimali var mı sizce? Ultrason baktığında tek kese göründü.

Hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun hayırlısıyla alırız kucağımıza hep beraber inşallah ...walla o kişiden kişiye Değişiyor bildiğim kadarıyla , ben 5+6 da bugün yaptırdım test sonucu yarın alıcam bu konuda tecrübeli anneler var , onlar cevaplarlar
Ben de mahzun kalmıyım dedim gidip yaptırdım
Kese 1 tane olur ki ikizse de , ama değerin normal sanki okuduğum yorumlara göre

Sağol canım inşallah. Tahmini doğum tarihimiz aynı görünüyor. Benim eylül de olur muhtemelen. Oğlum 37 haftalık doğdu çünkü. Yine de burada olmak istedim.. yarin sonuçlarını alınca yazar mısın?

Tek kelime ile harika dicek söz üstüne adam yok

Merhaba hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inş ikizler in değeri biraz daha yüksek oluyor canm sanki zaten tek kesse gormussun ikiz olsaydı derdi doktorun Rabbim sağlıklı versin inşaallah

decavit adında bir ilaç. Acaba diyorum diğer randevuma kadar kullanıp yeni doktorumdan sıradan bir folik asit mi istesem

Ay ikizler mi geliyor? Maşallah, hayırlı olsun:)
Decavit folik asit degildir zaten. Ayri turdeler. Decavit udtah acar kilo yapar. Tecrubeyle sabittir

Decavit folik asit degildir zaten. Ayri turdeler. Decavit udtah acar kilo yapar. Tecrubeyle sabittir
Bana doktorum 3 aydır kullandığım folbiol folik asite devam etmemi söyledi canım hamile kalınca değiştirdiklerini duymuştum kullanmaya devam etmeli miyim başka bi doktora görünmeli miyim sence

Bana doktorum 3 aydır kullandığım folbiol folik asite devam etmemi söyledi canım hamile kalınca değiştirdiklerini duymuştum kullanmaya devam etmeli miyim başka bi doktora görünmeli miyim sence
Devam canim. Folik asit gevelikten uc ay once baslanir depolar dolsun diye ilk yc ay da devam eder. Sonra kan degerlerine gore vitamine gecilir

Dün geldi o barıştı neyseki
BATıma daha çok var 13 şubat, diyorum ki regi olmazsam 14 şubatı bekliyim sonuç sevgililer günü hediyesi olsun
Sabretmeyi öğrenmem lazım 9 ay zaman değil mi?
Çok şükür sabah namazıyla kalktım hepimize dua ediyorum

Canım benim bizi habersiz bırakma dualarım seninle

Barıştı dün gelip neyseki :)
Strese girmedim inşallah bunlar da hormonlar yüzünden saçma kavgalarımızdır

Muhtemelen bunla devam ettirir yine bi kac ay. Hic bilmeyen doktorlar bile drek folbiol ve turdaslarini veriyo

MarV-el canm naptin sesin çıkmıyor inşaallah hayırlı haberler vardır
Canim dün anca gidebildim asm ye benim aile hekimim yoktu diğerine yönlendirdiler kadın idrar testi yapmadan kan testi yapmam dedi ben de sinir oldum ciktim benim aile hekimim bugün gelicek bugün gidicez eşimle tekrar kan verince de yarın cikcak dua edin ne olur gecikmemin 11. günü belirtiler de var inşallah bu kez gelmiştir bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…