- 29 Mart 2014
- 1.165
- 1.493
Oluyo cnm adet sancısı gibi 10 dk sonra geçiyor AllahtanKızlar kasık agriniz oluyor mu ara ara??? Doktorum bana kasık ağrıların olabilir yerleşmeden dolayi demişti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oluyo cnm adet sancısı gibi 10 dk sonra geçiyor AllahtanKızlar kasık agriniz oluyor mu ara ara??? Doktorum bana kasık ağrıların olabilir yerleşmeden dolayi demişti.
Oluyo cnm adet sancısı gibi 10 dk sonra geçiyor Allahtan
Benimde öyle Baksan 4aylik hamile dersinKizlar benim karnim feci sis.sis mi kilo mu aldim bilmiyorum ama resmen hamile gobegi olustu.kizimda da 3. Ayda hemen cikmisti karnim.zaten vardi gobegim biraz simdi daha da cogaldi :B
dilekkayra lily_white M melek1212Canm üzülme Rabbim ne yazdıysa güzel yazmıştır arkadaşımın 15gun çok kötü kanaması oldu doktor durmaz bu bebek dedi bebek doğdu 5aylik yat sakin kalma tuvalete bile çok kalkma ben oglumda 9ay yattım sakin ağır kaldırma dua edicem inşaallah
Valla oyle mutlu oldum ki simdi.seni opucuklere bogabilirim.kilo alsam midem falanda cikar diyorum mide kismim inik ve normal ama gobek kismi kasikla birlikte resmen toparlak.aynen 4 aylik gibiyim.Benimde öyle Baksan 4aylik hamile dersin
G Golden1 öncellikle herşeyin hayırlısını iste ve eşinle küsüşme ona daha çok ihtiyacın var.bende 34 üm şuan çok istediğim hamileliğim oldu ama feci kanamam var sabaha kalırmı bilmiyorum Allahım yardımcımız olsun.Gunaydin kizlarr
Desteginize ihtiyacim var BAT 13 subat.. Henuz bilmiyorum hamile miyim bu sabah dayanadim predictor hassas yaptim ama negatifti.. dengesizlik had safhada kocamla 2 gundur konusmuyoruz cook uzgunum.. ates olcme yontemi kullanmaya basladım bi turlu yukselmedi.. İnşallah hamileyimdir.. Deliler gibi istiyorum! Yaş 32
bizim ikinci ya ondan sanırım gobusler hemen içinde bebek var diye bağırmaya başladı canmValla oyle mutlu oldum ki simdi.seni opucuklere bogabilirim.kilo alsam midem falanda cikar diyorum mide kismim inik ve normal ama gobek kismi kasikla birlikte resmen toparlak.aynen 4 aylik gibiyim.
Tatlim cok uzuldum kanamani okuyunca.ama uzulme vardir herseyde bi hayir.olursada hayirlisidir olmazsada hayirlisidir.rabbim daha iyisi icin biseyleri alir biseyleri verir
Esime durup durup su karnima bak benim karnim boylemiydi diyorum.bide genetik sanirsam bnm anneminde hemen karni ccikarmis.bizim ikinci ya ondan sanırım gobusler hemen içinde bebek var diye bağırmaya başladı canm
Yok haber sanırım en son gidicem yazdı benim ilk hamileligimde 4.ayda çıktı karnim şimdi ooooooooCutemom kanamasi vardi dr a gidicekti haber geldi mi ben ni kacirdim
Gobuslu gobuslu gezcez artik napalimYok haber sanırım en son gidicem yazdı benim ilk hamileligimde 4.ayda çıktı karnim şimdi oooooooo
Sari gibi bnm sanki bnde anlamadmkızlar hamilelikte akıntı devam ediyormuş ya sarı mı oluyor berrak mı?
İnşallah en kısa zamanda duyarizKızlar kalp atışını duyabildiniz mi
Bende de sarımtırak akıntı var hamile kalmadan öncede ayniydikızlar hamilelikte akıntı devam ediyormuş ya sarı mı oluyor berrak mı?
Ben o doktoru instagramdan takip ediyorım. Şanah gökbakarın karısının birde pelin karahanın da doktoru. Demek kendisini övdüğü kadar varnış. Alle klinik bayağı meşhur zaten. Hayırlı olsun ( 2015 Ekim annesi)canım istanbulda furkan kayabaşoğlu ataşehirde kliniği var birde kadıköy şifada doktor para avcısımı asla once normal yolla denıyor olmasa dıger yontemler