2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
dilekkayra lily_white M melek1212
çok teşekkür ederimm çok sağolun moral verdiğiniz için dediğiniz gibi Allah en güzelini bilir dua ediyorum bende Allah razı olsun sizinkilerede sağlık güç versin

G Golden1 öncellikle herşeyin hayırlısını iste ve eşinle küsüşme ona daha çok ihtiyacın var.bende 34 üm şuan çok istediğim hamileliğim oldu ama feci kanamam var sabaha kalırmı bilmiyorum Allahım yardımcımız olsun.
daha vaktin var bu kadar dert etme cnm

Valla oyle mutlu oldum ki simdi.seni opucuklere bogabilirim.kilo alsam midem falanda cikar diyorum mide kismim inik ve normal ama gobek kismi kasikla birlikte resmen toparlak.aynen 4 aylik gibiyim.
bizim ikinci ya ondan sanırım gobusler hemen içinde bebek var diye bağırmaya başladı canm

G Golden1 allahın verdiği de vermediği de imtihandir canm en iyisini yine sen bilirsin ama böyle yaparak kendi canını skarsin başka bisey olmaz oyuzden git öp eşini barış gerisi de duayla olur inşaallah allah hayırlı evlat versin hepimize

Tatlim cok uzuldum kanamani okuyunca.ama uzulme vardir herseyde bi hayir.olursada hayirlisidir olmazsada hayirlisidir.rabbim daha iyisi icin biseyleri alir biseyleri verir
bizim ikinci ya ondan sanırım gobusler hemen içinde bebek var diye bağırmaya başladı canm
Esime durup durup su karnima bak benim karnim boylemiydi diyorum.bide genetik sanirsam bnm anneminde hemen karni ccikarmis.

canım istanbulda furkan kayabaşoğlu ataşehirde kliniği var birde kadıköy şifada doktor para avcısımı asla once normal yolla denıyor olmasa dıger yontemler
Ben o doktoru instagramdan takip ediyorım. Şanah gökbakarın karısının birde pelin karahanın da doktoru. Demek kendisini övdüğü kadar varnış. Alle klinik bayağı meşhur zaten. Hayırlı olsun ( 2015 Ekim annesi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…