Folik asite devam et tatlım ilk üç ay çok önemliymişBana doktorum 3 aydır kullandığım folbiol folik asite devam etmemi söyledi canım hamile kalınca değiştirdiklerini duymuştum kullanmaya devam etmeli miyim başka bi doktora görünmeli miyim sence
Ne manyak doktorlar var ben gecikmem olmadan öğrendim kan testiyle hayırlısı canım inşallah hamilesindirCanim dün anca gidebildim asm ye benim aile hekimim yoktu diğerine yönlendirdiler kadın idrar testi yapmadan kan testi yapmam dedi ben de sinir oldum ciktimbenim aile hekimim bugün gelicek bugün gidicez eşimle tekrar kan verince de yarın cikcak dua edin ne olur gecikmemin 11. günü belirtiler de var inşallah bu kez gelmiştir bebeğim
İnşallah canım :)Ne manyak doktorlar var ben gecikmem olmadan öğrendim kan testiyle hayırlısı canım inşallah hamilesindir
HIZLI YÜKSELİR BENCEKızlar Kan Testinin sonucunu aldım.17.7 çıktı. Çok düşük değilmi. Adet tarihimi 2 gün geçti
Canım hemen telaş yapma yumurtlaman geç olmuş olabilir..Kızlar Kan Testinin sonucunu aldım.17.7 çıktı. Çok düşük değilmi. Adet tarihimi 2 gün geçti
günaydın cnm... inş hamilesindir... daha önce bu kadar gecikme yaşadınmı... benım en fazla gecikmem gecen ay 4 gün olmuştuCanim dün anca gidebildim asm ye benim aile hekimim yoktu diğerine yönlendirdiler kadın idrar testi yapmadan kan testi yapmam dedi ben de sinir oldum ciktimbenim aile hekimim bugün gelicek bugün gidicez eşimle tekrar kan verince de yarın cikcak dua edin ne olur gecikmemin 11. günü belirtiler de var inşallah bu kez gelmiştir bebeğim
papatyadiyari cnm önemlı olan değeri değil iki günde bir 2 kat artması iki gün sonra tekrar yaptır inş yükselir... geç döllenme olmuş olabılır... olumlu düşünelim
günaydın cnm... inş hamilesindir... daha önce bu kadar gecikme yaşadınmı... benım en fazla gecikmem gecen ay 4 gün olmuştu
Canım hemen telaş yapma yumurtlaman geç olmuş olabilir..
İnşallah kızlarŞimdi yaptım idrar testini bu kadar koyu çıkıp nasıl 17 çıkıyor anlamadım(
Geç döllenme olabilir panik yapma artar bence üzülme sinir stres bebeğe zararKızlar Kan Testinin sonucunu aldım.17.7 çıktı. Çok düşük değilmi. Adet tarihimi 2 gün geçti
Yok tatlım yaşamadım :)günaydın cnm... inş hamilesindir... daha önce bu kadar gecikme yaşadınmı... benım en fazla gecikmem gecen ay 4 gün olmuştu
o zaman hayırlısı büyük ihtimalle hamilesindir... yerinde olsam bu kadar gecikmede kese bile bellı olur direk kadın doğum uzmanına giderdimYok tatlım yaşamadım :)
Canim insallah hamileysem direkt 7. Haftayi doldurunca giderim inşallah birden kalp atışını duyarım inşallah :) o kadar bekledik ki artık olumsuz bir söze tahamullum yok galiba doktorlar da maşallah olumsuz konuşmaya bayiliyorlar :)o zaman hayırlısı büyük ihtimalle hamilesindir... yerinde olsam bu kadar gecikmede kese bile bellı olur direk kadın doğum uzmanına giderdim
haklısın hayatım, en kısa zamanda test yapta bizede haber ver cnm...Canim insallah hamileysem direkt 7. Haftayi doldurunca giderim inşallah birden kalp atışını duyarım inşallah :) o kadar bekledik ki artık olumsuz bir söze tahamullum yok galiba doktorlar da maşallah olumsuz konuşmaya bayiliyorlar :)
İnşallah bu ay ikimizde hayırlı haberi alırız canim:)haklısın hayatım, en kısa zamanda test yapta bizede haber ver cnm...benım bat'a 4 gün kaldı
inş cnmmmİnşallah bu ay ikimizde hayırlı haberi alırız canim:)
İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR CANIMKizlar gunaydin.
CuteMom dan haber getirdim. Cezali kendisi
Betahcg si 62 cikmism dr dusuk bulmus. Yarin testi tekrarlanicak.
Rahimde kalinlasmasi var.
Kese gorunmemis.
Bekliyor...
Kendim de haberlerimi vereyim, idrar testinde cizgim biraz siliklesti... yarin adet gunum. -.-
Neyini düşük bulmuş benimki 52ydi adetten 2-3 gün sonra dr sıkıntı yok dedi yükselirse sıkıntı olmaz kafaya takmasınKizlar gunaydin.
CuteMom dan haber getirdim. Cezali kendisi
Betahcg si 62 cikmism dr dusuk bulmus. Yarin testi tekrarlanicak.
Rahimde kalinlasmasi var.
Kese gorunmemis.
Bekliyor...
Kendim de haberlerimi vereyim, idrar testinde cizgim biraz siliklesti... yarin adet gunum. -.-