2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Neyini düşük bulmuş benimki 52ydi adetten 2-3 gün sonra dr sıkıntı yok dedi yükselirse sıkıntı olmaz kafaya takmasın
Sende inşallah hamilesindir canım

Sali gidicem doktora.
Belki yarin aksam da giderim.
Yine cizgi var da dunku daha belirgindi.
Onceki gun 11 gibi yatip sabah 7de bakmistim, dun 1de yayip sabah 7de baktim. Fark eder mi bilmiyorum.

Kızlar bu sabah uyandığımda tuvalette kahverengi lekelenmem olduğunu gördüm. Doktoru aradım ağrı ve sancı olursa tekrar ara dedi henüz yok ama napacağımı şaşırdım bu durumu yaşayanınız varmı?

canım benim ilk üç gün oldu daha önce kaybım olduğu içşn doktor progestan iğne verdi yat dinlen stres yapma çünkü ben stres yaptıkça artmıştı ilkinde sakinleştiğimde azalmıştı umarım herşey yolunda gider kahverengi çok korkulacak bişi değil ama ihmalde etme dinlen mutlaka

eylemahu canım keseyi gördüm dün
Sevindim tatlım sen yeni gördüysen ben ancak haftaya görürüm heralde hadi bakalım sıra hayırlusıyla kalbini duymakta

Kizlar benim karnim feci sis.sis mi kilo mu aldim bilmiyorum ama resmen hamile gobegi olustu.kizimda da 3. Ayda hemen cikmisti karnim.zaten vardi gobegim biraz simdi daha da cogaldi :B

dün ayni sekilde bende sorcaktim normalmi bukadar erken diye cünki bendede cikmis ön taraf top gibi :) ben birda baya inceyim her birseyim belli oluyor :) yani olabilir bukadar erken cikmasi demekki 4 gündür bende farkindayim cünki cikinti oldugunun :)

günaydın kızlar değerim düşmüş düşük yaptım kimyasal daha çok yenidi bugün bat gecikmemim 4. günüydü.
tahmin etmiştim dünden beri çok kanamam ve sancım vardı sancım hiç durmadı. çok ağladım ama hayırlısı böyleymiş Allahım yine nasip eder inşallah güzellikle hepinize mutluluklar dilerim Allahım sizinkilere güç ve sağlık versin <3

CuteMom
canm beni sormustun dün malesef düsük yaptim hala cok kaniyor sen korkma insallah hersey iyi olur benimki öyle kara leke kanlar degildi bildigin tazecik kan di.. ben bi süre girmem kk ya kendine iyi bak daha sonra yazarim

Çok geçmiş olsun canım. Benim çok yakın bir arkadaşım kimyasal gebelik geçirdi senin gibi kendi kendine kanama oldu gitti yumurta. üstüne bayağı bir zman adet olmayınca kan verdi meğer 8 haftalık hamileymiş şuan 5 Aylık hamile ne kanaması oldu ne ağrısı bu sefer. Bulantısı bile olmadı çok şükür bebişide kendide sağlıklı şimdi.

Kızlar slm ben 26ocakta adet olmadım 30unda çift çizgiyi gördüm evde 31 ocak dr muayenede keseyi gördü ama tam göremiyorum dedi idrara tam sıkışık degildim arkada birsey daha var görünmüyor dedi 1hafta sonra gel dedi kan degerim 4169 çıktı pazartesi kendisini görcez inşallah

Kızlar bacagimda sızlama oluyor bu durumu yaşayanlar varmi hafif bel ağrım da var normelide demi

Cok gecmis olsun ama bide böyle düşün olabiliyor Muş bidaha olur sağlıklı sonunda kucağına alırsın inşallah

çok sağol canım inşallah benimde olur yine. kafam karışık şimdi zaten birdahaki adet ne zaman olcak yumurtlama felan nası hesaplanacak diye merak ediyorum. arkadaşında ne güzel olmuş Allah sağlıcaklada kollarına almayı nasip etsin

Kızlar bacagimda sızlama oluyor bu durumu yaşayanlar varmi hafif bel ağrım da var normelide demi
Benimde arada belimde ağrı hafif karnımda agri var ve benim bagirslar cok çalışıyor ondan ben de zaaten ağırir folibol kullsninca azalir siz ne kullaniyorsunuz

Düşük üzerine hamile kalmak normalden daha kolay. Benim kanaman adet gibi devam etmişti. Hemen sonrasında yumurtladım ve tekrar hamile kaldım. Umutsuzluğa kapılma lütfen. Bebiş çok yakınlarda bir yerde

Ben ateş takibi ile hamile çıkıyordu test ispatladi ateş takibine bakabilirsin telefonuna ff diye bir program la eglenceli arada hüzün sonu guzel olunca ayri guzel oluyor deneye bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…