- 21 Kasım 2011
- 1.128
- 957
Bugun 1 aylık kontrolüne gittik çok az kilo almış 140 gramSlm kızlar bebekleriniz 1 aylik aşıslnda kilosu kacti acaba??? yazarmısınız
Ben de girmedim gruba cok vaktimi alır diye dusundum. Insallah iyidir bebişin sen de dikkat et ıhlamur iç. Benim miniğim bu ay dogum kilosunu bile yakalayamadı üzüntüden sütüm iyice azalacakKızlar herkes whatsappa geçmiş heralde buraya bakan yok. benim şarjım dayanmadı için mecbur çıktım gruptan . . .
Günlerdir taşınma işiyle uğraştık . bebekle baya zor oluyormuş . neyseki bitirdik , sütüm gidecek diye ödüm koptu. yorgunluktan ara ara süt azaldı gibi ama mama verdim mecbur . şimdi dinledikçe artacak inş .
Buarada boğaz ağrısı çekiyorum çok fena hasta olmamak için cebellesiyorum . bebeğimi emzirirken ağzımı kapatıyorum . kakasını hafif cıvık 3 gündür inş . ishale dönmez . Pazartesi Q ay kontrolümüz var bakalım inş . iyi beslemisizdir .
Maşallah canım iyi olmuş bebeğin büyümüş bayabende whatsapa hic girmedim yetisemem çünkü 2 cocukla tele zor bakiyorum buralardada kimse kalmadi tadi kacti1 aylik kontrolü gecirdik bizde kiloda almışız baya boyda atmisiz kizim uzun olucakmis öyle dediler insallah sizinde iyi geçer
Canım illaki besleniyordur bence beslenmesi aç kalsa ağlar devamlı heraldeBugun 1 aylık kontrolüne gittik çok az kilo almış 140 gramKilo almadığı belliydi ama bu kadar az da beklemiyordum Cok uzuldum.. Sutum öyle şarıl şarıl degil ama çok az da degil. Her gun ortalama 2 kere kaka yapıyor, her bezi çişli. Beslenemese bu çiş kaka nerden gelsin? Kan ve idrar tahlili istedi doktor. Insallah iyidir yavrum.
İçeyim ıhlamur canım bende çok üzüldüm şuan çok fena ağzı gözü akıyor bebeğimin gece boyu düzgün uyuyamadı kuzumBen de girmedim gruba cok vaktimi alır diye dusundum. Insallah iyidir bebişin sen de dikkat et ıhlamur iç. Benim miniğim bu ay dogum kilosunu bile yakalayamadı üzüntüden sütüm iyice azalacakHenüz mama ver demedi dr. Önce kan tahliline bakacak.
Bana yaz canim ozeldenKızlar merhaba bizde 36 günlük olduk whatsapp grubamı geçtiniz Benide ekleyebilirmisiniz kime yazmam gerekiyor ?
Kızlar herkes whatsappa geçmiş heralde buraya bakan yok. benim şarjım dayanmadı için mecbur çıktım gruptan . . . Günlerdir taşınma işiyle uğraştık . bebekle baya zor oluyormuş . neyseki bitirdik , sütüm gidecek diye ödüm koptu. yorgunluktan ara ara süt azaldı gibi ama mama verdim mecbur . şimdi dinledikçe artacak inş . Buarada boğaz ağrısı çekiyorum çok fena hasta olmamak için cebellesiyorum . bebeğimi emzirirken ağzımı kapatıyorum . kakasını hafif cıvık 3 gündür inş . ishale dönmez . Pazartesi Q ay kontrolümüz var bakalım inş . iyi beslemisizdir .
Kızlar herkes whatsappa geçmiş heralde buraya bakan yok. benim şarjım dayanmadı için mecbur çıktım gruptan . . . Günlerdir taşınma işiyle uğraştık . bebekle baya zor oluyormuş . neyseki bitirdik , sütüm gidecek diye ödüm koptu. yorgunluktan ara ara süt azaldı gibi ama mama verdim mecbur . şimdi dinledikçe artacak inş . Buarada boğaz ağrısı çekiyorum çok fena hasta olmamak için cebellesiyorum . bebeğimi emzirirken ağzımı kapatıyorum . kakasını hafif cıvık 3 gündür inş . ishale dönmez . Pazartesi Q ay kontrolümüz var bakalım inş . iyi beslemisizdir .
Canim yeni yuvaniz hayirli olsun. Gule gule oturun. Dedigin gibi cogunluk whatsappa ayrildi galiba eskisi gibi aktif degil burasi. Bende vakit ayiramam diye katilmadim ara ara burayi takip ediyorum. Biz kalanlar kopmayalim. Gidenleri de geri gruba bekliyoruz diyelim. Sut isi tamamen psikolojik. Biraz dinlen rahatla artar tekrar. Kendine de ihlamur falan yap. Bizim onumuzdeki hafta kirkimiz olacak. Annem hala bizle ama gidecek. Ben kara kara dusunuyorum tek basima kalicam diye. Emme sorunumuz suruyor bizim de, pompalayip iciriyorum. Epey vaktimi aliyor ve zaman nasil geciyor bilemiyorum.Kızlar herkes whatsappa geçmiş heralde buraya bakan yok. benim şarjım dayanmadı için mecbur çıktım gruptan . . .
Günlerdir taşınma işiyle uğraştık . bebekle baya zor oluyormuş . neyseki bitirdik , sütüm gidecek diye ödüm koptu. yorgunluktan ara ara süt azaldı gibi ama mama verdim mecbur . şimdi dinledikçe artacak inş .
Buarada boğaz ağrısı çekiyorum çok fena hasta olmamak için cebellesiyorum . bebeğimi emzirirken ağzımı kapatıyorum . kakasını hafif cıvık 3 gündür inş . ishale dönmez . Pazartesi Q ay kontrolümüz var bakalım inş . iyi beslemisizdir .
Bugun 1 aylık kontrolüne gittik çok az kilo almış 140 gramKilo almadığı belliydi ama bu kadar az da beklemiyordum Cok uzuldum.. Sutum öyle şarıl şarıl degil ama çok az da degil. Her gun ortalama 2 kere kaka yapıyor, her bezi çişli. Beslenemese bu çiş kaka nerden gelsin? Kan ve idrar tahlili istedi doktor. Insallah iyidir yavrum.
kızlarrrrr bebeğim 50 günlük oldu. ama iki gündür uyumuyor o kadar az uyudu ki banyo yapmasına rağmenbi kere uzun uyudu 2,5 saat. gazını da çıkarıyoruz anlamadım hiç bi şey. cin gibi bakıyor etrafa sürekli huzursuz sizde durumlar nasıl ?
Merhaba arkadaşlar,Canim yeni yuvaniz hayirli olsun. Gule gule oturun. Dedigin gibi cogunluk whatsappa ayrildi galiba eskisi gibi aktif degil burasi. Bende vakit ayiramam diye katilmadim ara ara burayi takip ediyorum. Biz kalanlar kopmayalim. Gidenleri de geri gruba bekliyoruz diyelim. Sut isi tamamen psikolojik. Biraz dinlen rahatla artar tekrar. Kendine de ihlamur falan yap. Bizim onumuzdeki hafta kirkimiz olacak. Annem hala bizle ama gidecek. Ben kara kara dusunuyorum tek basima kalicam diye. Emme sorunumuz suruyor bizim de, pompalayip iciriyorum. Epey vaktimi aliyor ve zaman nasil geciyor bilemiyorum.
Sağol canım inş yeni düzene alisacagiz bakalım . annem sayesinde birçok işimiz halloluyor . gece babasıyla gündüz annanesiyle idare ediyoruz . sağolsun annem sabah 8 de bebeği alıyor . 10 10.30 a kadar oyalıyor . o iki.saat uyku bana öyle iyi geliyor ki , annemde 40i çıkınca giderim diyor . Bende şimdiden kara kara düşünmeye başladım . süt dinlenince tekrar arttı çok şükür canımCanim yeni yuvaniz hayirli olsun. Gule gule oturun. Dedigin gibi cogunluk whatsappa ayrildi galiba eskisi gibi aktif degil burasi. Bende vakit ayiramam diye katilmadim ara ara burayi takip ediyorum. Biz kalanlar kopmayalim. Gidenleri de geri gruba bekliyoruz diyelim. Sut isi tamamen psikolojik. Biraz dinlen rahatla artar tekrar. Kendine de ihlamur falan yap. Bizim onumuzdeki hafta kirkimiz olacak. Annem hala bizle ama gidecek. Ben kara kara dusunuyorum tek basima kalicam diye. Emme sorunumuz suruyor bizim de, pompalayip iciriyorum. Epey vaktimi aliyor ve zaman nasil geciyor bilemiyorum.
Tatlım bende girmiştim gruba ama şarjım hemen bittiği için çıkmak durumunda kaldım . Oyüzden burayada ara ara bakarsanız kopmayiz hem whatsapp dakilere selam olsun .Merhaba arkadaşlar,
Buraya bakmak inanın whatspa göre daha zor, girmek bakmak yazmak,
Ben de sizi gruba davet ediyorum, soru ve sorunlarınızı yazdığnzda anında cvp veren birileri oluyor hem de vakit geçiyor:) gelin..
Canım bi sonraki mesajını da okudum kızının ön sütü alıp son sütü almadığını nerden anlıyorsun? Ben de öyle birşeyden şüpheleniyorum artık. Çünkü çok ağlıyor
Merhaba arkadaşlar,
Buraya bakmak inanın whatspa göre daha zor, girmek bakmak yazmak,
Ben de sizi gruba davet ediyorum, soru ve sorunlarınızı yazdığnzda anında cvp veren birileri oluyor hem de vakit geçiyor:) gelin..
Canım bi sonraki mesajını da okudum kızının ön sütü alıp son sütü almadığını nerden anlıyorsun? Ben de öyle birşeyden şüpheleniyorum artık. Çünkü çok ağlıyor
Sağol canım inş yeni düzene alisacagiz bakalım . annem sayesinde birçok işimiz halloluyor . gece babasıyla gündüz annanesiyle idare ediyoruz . sağolsun annem sabah 8 de bebeği alıyor . 10 10.30 a kadar oyalıyor . o iki.saat uyku bana öyle iyi geliyor ki , annemde 40i çıkınca giderim diyor . Bende şimdiden kara kara düşünmeye başladım . süt dinlenince tekrar arttı çok şükür canım
Sende biberon la vererek en doğrusunu yapıyorsun . tüm sütünden faydalanmis oluyor . biz burdan devam edelim tatlım ara arada olsa kopmayalim .
Tatlım bende girmiştim gruba ama şarjım hemen bittiği için çıkmak durumunda kaldım . Oyüzden burayada ara ara bakarsanız kopmayiz hem whatsapp dakilere selam olsun .
Canım ne güzel bilinçli bir şekilde takip ediyorsunuz . Benim memeden besleniyor . her arandığında vermeye çalışıyorum . Bazen 2 saatte bazen 3 saatte acıkıyor belli olmuyor . Biberon alsada illa mememi arıyor . memede uyuya kalıyor . bizimkinin aliskanliklarida bunlarCanim whatsapp da surekli mesaj geldikce bakma ihtiyaci duyar zor olan uykumu da kaciririm diye girmiyorum. Bir de sarj sorunum var tabi. Ara ara buraya da bakin lutfen. Canim on sut su gibi zaten anlasiliyor. Kizim ictikten sonra kalanlari pompa ile sagiyorum ordan anliyorum. Zaten sadece meme emince doymuyo 1 saat sonra yine araniyor. Ama biberonla alinca 3 saat sonra acikiyo. Her ne kadar biberonu istemesemde biz boyle besleniyoruz. 1 ay kontrolune gittik gecen hafta 4400 g olmusuz.. 3 kg dogduk dogumdan sonra 2800g kadar gerilemistik. Biz evde kendimiz baskulle de tartiyoruz kizimi. Bebekle ve bebeksiz tartilip aradaki farka bakiyoruz. Doktorla 100g fark ediyor etmiyor. Tavsiye ederim.
Canım ne güzel bilinçli bir şekilde takip ediyorsunuz . Benim memeden besleniyor . her arandığında vermeye çalışıyorum . Bazen 2 saatte bazen 3 saatte acıkıyor belli olmuyor . Biberon alsada illa mememi arıyor . memede uyuya kalıyor . bizimkinin aliskanliklarida bunlar
Bizim 4 kilo doğmuştu . 2 hafta once 4200 di bakalım yarın görücez doğru beslenmiş mi ? Buarada canım sen Anadolu da mı Avrupa dami sin ?
Bazen doymuyor canım arada mecbur mama veriyoruz . Biberon avent anne göğsü gibi olandan almıştım . Birde mama Sma kullanıyorum . onun tadı pek güzel olmadığı için bebekler alismiyormus dr. söylemişti . evet canım istanbula taşındık . Burda olanlarla gorusurduk diye düşündüm .Canim eger gelisimi normalse asla biberona baslama. Alisinca memeden soguyor malesef. Pompalama da uzun soluklu olmuyormus. En guzelini yapiyorsun istedikce emzir bol bol. Ben istanbulda degilim. Sen istanbula mi tasinmistin?
ay vnm benim uzulme alir sağlikli olsun daa kilo da alir boyuda uzarBugun 1 aylık kontrolüne gittik çok az kilo almış 140 gramKilo almadığı belliydi ama bu kadar az da beklemiyordum Cok uzuldum.. Sutum öyle şarıl şarıl degil ama çok az da degil. Her gun ortalama 2 kere kaka yapıyor, her bezi çişli. Beslenemese bu çiş kaka nerden gelsin? Kan ve idrar tahlili istedi doktor. Insallah iyidir yavrum.
Cnm benimki 2900 doğdı. 2800 e düştü.Canim whatsapp da surekli mesaj geldikce bakma ihtiyaci duyar zor olan uykumu da kaciririm diye girmiyorum. Bir de sarj sorunum var tabi. Ara ara buraya da bakin lutfen. Canim on sut su gibi zaten anlasiliyor. Kizim ictikten sonra kalanlari pompa ile sagiyorum ordan anliyorum. Zaten sadece meme emince doymuyo 1 saat sonra yine araniyor. Ama biberonla alinca 3 saat sonra acikiyo. Her ne kadar biberonu istemesemde biz boyle besleniyoruz. 1 ay kontrolune gittik gecen hafta 4400 g olmusuz.. 3 kg dogduk dogumdan sonra 2800g kadar gerilemistik. Biz evde kendimiz baskulle de tartiyoruz kizimi. Bebekle ve bebeksiz tartilip aradaki farka bakiyoruz. Doktorla 100g fark ediyor etmiyor. Tavsiye ederim.