2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Insallah babasini bekliyodur cuma randewuda rahim incelmis mi bakicak doktor sunni istiycem artik

Arkadaşlar herkese merhaba

Ben 2015 Ağustos annesiyim. Çok değil bundan bir bir buçuk sene önce sizlerle aynı heyecanı, aynı endişeleri aynı mutlulukları yaşıyordum. Allah'a şükür şimdi 14 aylık bir oğlum var umarım sizler de sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Hamilelik dönemimde yüksek lisans ders yılımdaydım şimdi tez dönemine geçtim ve gebelerle çalışıyorum.
Sizden bir ricam var arkadaşlar, size linkini yollayacağım anketi doldurup bana destek olur musunuz?
Şimdiden çok teşekkür ederim. Sevgiler

https://goo.gl/forms/K3V3vYo7k00yhT6k1

En sona ben kalicam demiştim. Birtek ben doğurmadım :)
Cuma sabah sezeryana gireceğim arkadaşlar dualarınızı bekliyorum. Sonra size yetisirim inş.

Cnm bende varim bugun surekli dua ediyorum allahim hayirlisiyla bugun doguruyum die bugun esim geliyo yanima oglumda gelsin istiyorum artik

Ah canim bende hayla dogurmadim bekliyorum yalniz değilsin yani cok yoruldum gelsin istiyorum bebisim

Insallah babasini bekliyodur cuma randewuda rahim incelmis mi bakicak doktor sunni istiycem artik

ben de varım kızlar Rebel92 aynen cnm bizde de baba faktörü açısından haftasonu çok iyi olurdu..

ruza Karakedck ay bi doğurayım inş yolluycam numaramı

ArbutusUnedo nesli60 gözünüz aydın kızlar darısı bize ..

bir de sormak istiyorum sancıyla giden arkadaşlarım nişanınız gelmiş miydi? bi de bu nişan illaki pembeli kırmızılı mı oluyor , sadece kahverengi gelip doğuma giden var mı

Kolay gelsin size bir öğretim üyesi olarak tez yapımının zorluklarını bilirim. Anketinizde doldurdum. Başarılar dilerim.

Kızlarrrr benim bi sorunum daha var. Ayaklarım ve bileklerim kütük gibi şişti. Evde sanki botla dolanıyomuşum gibi bi görüntü oluşuyor napmam lazım ya neden böyle oldu ki

merhabalar anketinizi doldurdum daha önce ben de anket çalışmasıyla tez yazmıştım ve defalarca soruları düzeltme gereği duymuştuk.. naçizane fikrim,birden çok gebelik bilgileriyle ilgili son kısımda sağlıklı bir doğum gerçekleştirdiyseniz, çocuğunuzu büyütürken kolaylık derecesi sorgulanmış ve mecburi cevaplanması gereken bir soru olarak işaretlenmiş daha önce 2 tane düşüğüm vardı sağlıklı doğumum olmadığı halde soruyu atlayamıyorum, çalışmaya hata verebilir belki diye düşüncemi paylaşmak istedim, belki benim düşüncem de yanlış olabilir, sevgilerimle kolay gelsin ..

Kızlarrrr benim bi sorunum daha var. Ayaklarım ve bileklerim kütük gibi şişti. Evde sanki botla dolanıyomuşum gibi bi görüntü oluşuyor napmam lazım ya neden böyle oldu ki
Canim su içebiliyor musun, bide fırsat buldukça ayaklarını havaya dikip uzan

cnm benim kahverengi baslayip acik pembeye dönmüştü sabahtan aksama kadar geldi sonra iyice siklasmaya basladi sancilar bekledim yani ama az daha beklesem evde dogurucakmisim

Ben bi turlu iyi olamıyorum ayaga kalkamıyorum, bebegimi tutamıyorum bile. En kotusu de ciğerlerimde balgam birikiyo surekli konusamıyorum oksuruk geliyo dikislerim cok acıyo. Mahvoldum.

Kizlar whatsapp grubu kurduk, orasi daha rahat, ozelden atin numaralari. ruza ya. Banada atabilirsiniz

Ben bi turlu iyi olamıyorum ayaga kalkamıyorum, bebegimi tutamıyorum bile. En kotusu de ciğerlerimde balgam birikiyo surekli konusamıyorum oksuruk geliyo dikislerim cok acıyo. Mahvoldum.
Allah yardımcın olsun cnm daha yeni olmuşsun moralini yüksek tutmaya çalış, inş çabucak toparlanırsın

cnm benim kahverengi baslayip acik pembeye dönmüştü sabahtan aksama kadar geldi sonra iyice siklasmaya basladi sancilar bekledim yani ama az daha beklesem evde dogurucakmisim

bnm de ağrı eşiğim yüksekmiş, o yüzden anlayamam mı acaba diyorum kendi kendime, herkesler de diyor ki merak etme doğum sancısı bu kesin anlarsın :)

bnm de ağrı eşiğim yüksekmiş, o yüzden anlayamam mı acaba diyorum kendi kendime, herkesler de diyor ki merak etme doğum sancısı bu kesin anlarsın :)
benimde agri esigim yuksek ama dogum sancilari yataga yatirmiyo cnm agein cogaliyo 15 dk bir sancilarim varmis ben hic anlamadim hep ayaktaydim çünkü oglumdan dolayı yataga bir yattim anladim ki sancim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…