2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Gözün aydın canim Allah analı babalı büyütsün evladını. İkinci gün daha iyi olursun. Allah yardımcın olsun.
Devite 15. Günde başladık sağlık ocağı öyle söyledi canım.

Canım ilk dogumumda yaşadım aynı şeyi maalesef. Kendi kendine kaynıyor. Ama çok üzücü bir süreç anlıyorum seni.

Canim burnunu sicak tutamazmisiz zaten, oda 24 25 derece olsa yeter, ben altina kisa kollu zibin, ustunede bi kat picama giydirip, uzerine battaniye seriorum ama bizim kombi yanior, 25 derece oda. İlk gunler iki kat giydirip kundakliodum, isilik oldu yavrum

Bizde masajla cikariyoruz. Aksamlari annem rezene anason isirgan ve kimyondan bana cay demliyor iciyorum belki onun bir faydasi oluyordur.

Bugun saglik ocaginda kontrolumuz vardi ebe elma yagiyla ayaginin altina masaj yapabilirsiniz dedi.karninada elma yagiyla masaj yapilabilirmis.zinco damla kullaniyoruz biz simdilik.kimyonuda ben iciyorum arada.

Gözün aydın canim Allah analı babalı büyütsün evladını. İkinci gün daha iyi olursun. Allah yardımcın olsun.
Devite 15. Günde başladık sağlık ocağı öyle söyledi canım.
D vitaminini gunde ne kadar damlatiosunuz

Canım ilk dogumumda yaşadım aynı şeyi maalesef. Kendi kendine kaynıyor. Ama çok üzücü bir süreç anlıyorum seni.

Ortapediye de goturduk film de cekildi,kaynar bisey olmaz dediler ama her agladiginda icim gidiyor.siz sarmis miydiniz?yoksa dogal haline mi birakmistiniz?sonrasında tekrar film cektirdiniz mi?ne cok soru sordum ama ne yapacagimi bilmez haldeyim

Canım çok taze şu an ağrıların. Bi iğne yaparlar hiçbi şeyin kalmaz. Sakin ol sen. 8 saate daha iyi hissedeceksin. Sondayı da çıkardıklarında keşke çıkarmasalardı dersin çok rahat oluyor çünkü :) pozitif ol inan bana geçecek saatler snra
bends onu keşfettim bu akşam. Kucağımda top gibi olup uyuyakalıyor amaa beşiğe koyunca hop gözler açılıyor. Beşiğe alerji var çocukta resmen :))

Kızlar kırk çıkmadan lohusa akşam dışarı çıkmaz derler ya var mı hiç çıkan, gündüz kontrol falan çıktım da akşam çıkmaya korkuyorum

Ben kardeşimin kınasına gittim akşam oldu inslh bişey olmaz ya bilmiyordum korktum şimdi

Kızlar 40 çıkmadan dışarı çıkma işi malum lohusayiz o yuzden hassas oluyoruz nazar degebilir veya farklı mahlukatlar görünmesin diye soylenirmis bende ilkinde cikmamistim ama bunda cikacam duamizi edip insallah
kızlar biz eşimle araştırdık 40 li dışarı çıkmaz kirkli yalnız kalmaz akşam bez açılmaz çamaşır serilmez gibi söylemler Hristiyan dibinden gelen batıl inanç hikaye kısaca Hz. Adem ile ayni anda yaratılan karısı Lilith feminist ve Hz ademe itaat etmez bunun üzerine Hz ademın kaburga kemiğinin hz havva yaratildi ve cocuklari olunca lilith bu durumu kiskanip bundan sonra hicbir ademoglunu yasatmiyacam ve rahat vermicem der ve Lilith bir evde bebek olduğunu bilmesin diye aksamlari dışarı çıkılmaz çamaşır asilmaz ve bunun gibi şeyler Islamiyette ise lohusa kadın hasta olduğundan hem ruhen hem fiziken evde tek kalmasın dışarı tek çıkmasın ki birsey olduğunda ona müdahale edecek birileri olsun o yüzden dışarı çıkmak istiyorsanız çıkın ben havalar soğuk ve burda kimsemiz yok diye çıkmiyorum ama cok bunalirsam cikarim

canim elleri icin eldiven giy defadiriyormusun birde kafasina beresini gecir birseycik olmaz daha bugun okudum bebekle ilgili bilinen yanlislar diye evet bebeklr bizlere nazaran daha cabuk usuyor ama bu degil ki onlari cok kalin giydirmek eger cok kalin giydirilip birde terliyorsa bebek o bebegin bagisikligi zayif olup cok kolay soguk aliyormus hapsiriktan bende cok korktum dra sordum gayet normal dedi ama bir kac defa hapsiriyor dedigimde 20 defada hapsirabilir annesi dedi hiriltisi hizli hizli nefes almasi atesi gibi anormal seyler yoksa rahat ol annesi

Kizlaar ya bugun monovit d3 ü damlatmam lazimdi ama unuttum gunde kackere kac damla damlatiliordu, siz basladinizmi? Nas kullaniyimm

canım o durum bende de olduğu için iyice dallarını bekliyorum sende öyle yapabilirsin

Kizlaar ya bugu aç n monovit d3 ü damlat mam lazimdi ama unuttum gude kackere kac damla damlatiliordu, siz basladinizmi? Nas kullaniyimm
Canım bize 3 damla dedi Dr çay kaşığı damlayı emzirme önce veriyorum aç olduğu için hemen içiyor token verdiğimde hemen çıkarmışti

D vitaminini gunde ne kadar damlatiosunuz
Biz de 3 Damla veriyoruz canım.
Whatsapp Grubu için biri telefon numaralarını alsın grubu oluştursun..
Ortapediye de goturduk film de cekildi,kaynar bisey olmaz dediler ama her agladiginda icim gidiyor.siz sarmis miydiniz?yoksa dogal haline mi birakmistiniz?sonrasında tekrar film cektirdiniz mi?ne cok soru sordum ama ne yapacagimi bilmez haldeyim
Sarmadik canım. Tekrar film de çektirmedik. Kendi halinde bıraktık. Tam ne zamandı bilmiyorum ama çocuk doktoru elle muayene ederek anlamıştı kaynadigini. Zaten kırık olduğunu da öyle anladi. morluk vardı omzunda biz de yıkarken canını acıttık da öyle oldu sanıyoruz. Meğer dogumdanmis. Allah beterinden korusun. Sonradan öğrendik ki kırılması daha iyi imiş. Kırılmazsa Allah korusun sinirlere zarar verebilirmis. Canını sıkma daha kıkırdak halde o. Canı da yansa sürekli ağlar melek o daha bir şey hissetmiyor dur. Üzülme sen. Geçecek.

Canim ozelden attim sana numarami. Herkes ruzaya atsin ozelden numarasinida bizde whatsapp grubu koyalim. Ben eylul annelerinden ciktİm, onlar bizdende tecrubesiz gibi geldi bana

bi hafta kdr sonra bende takmaya başlayacağm. Ciddi anlamda sinir bozucu bu göbek. Korsenin faydasını görmeye başladın mı? Çok rahatsız ediyor mu
Hareket etmek korse ile zor oluyor dedim yatarken uzanırken takayım daha zor oldu, ayakta takmak daha kolay evi toparlarken mesela

Aynen doğumdan sonra hep tatlı çekiyor canım daha emzirmeye başlamadan üstelik
Canim ne zor şeyler atlattık bi düşün ama yine de kendinde düzelme görmezsen yardım al bence
Canim benim oda da genelde 25 in altına düşmüyor ama hep iki kat gitsiriyorum battaniye ye de sarıyorum yine de burnu üşüyor o normalmiş araştırdım şapka takamıyorum ben kızlar çünkü en küçük takımının şapkası bile yüzüne düşüyor korkuyorum

Whatsap bende katilirim Ruza sen bilion canım numatamiokuyamiorummm burayı iyimidinizzz canlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…