2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Yok canım henüz yerini bilmez. Senin kokunu almak istemiştir. Ondan huzursuz olmuştur. Nedensiz de ağlıyor bazen minikler.. :)
sol kolunun altı derken canım sol tarafından birisi mi tuttu bebeği? Öyle de deneyeyim ben. Çok ağlıyor tutamadığı için

İşte böyle canım. Kimseyi de takma hatta emzirirken dışarı çıkar. Yalnız kalmak istiyorum de. Sen ne kadar rahat olursan bebek de o kadar rahat tutar memeyi.
Canım geçmiş olsun. İçini ferah tut. Allahın izniyle birşey çıkmaz. İkinci testi bekle bakalım.
Kızlar göğüs yaralarını naptınız
Tatlım lansinoh krem tavsiye ederim ama emzirdikten sonra göğsü kurusun diye biraz açık bırakmayı tavsiye ediyorlar. Bir de emzirdikten sonra kendi sütünden sağ sür biraz meme ucuna ve o şekilde kurumasını sağla. Göğüs pedi de nemli tuttuğu için yara yapabilir. Evdeyken kullanma.

Kızlar biberona alışan bebegi nasıl memeye alıştırabiliriö nolur yardım edin saga saga içim çıktı yoruldum

Canim ben de dune kadar emziremedim bebek tutmadi memeyi. Surekli sagip cay kasigiyla verdik ama 30 cc icmesi 1 saati buluyodu. Dun avent silikon meme ucu aldik. Onunla emzirebiliyorum cok sukur 2 gundur. Istersen sen de dene.

Canim ben de dune kadar emziremedim bebek tutmadi memeyi. Surekli sagip cay kasigiyla verdik ama 30 cc icmesi 1 saati buluyodu. Dun avent silikon meme ucu aldik. Onunla emzirebiliyorum cok sukur 2 gundur. Istersen sen de dene.

Canım biberona alıstı cok fenaa

Cnm dediklerinin hepsini uyguluyorum ama bitmiyor.. Tam bi yer iyileşiyor derken kızım yeni bi yer kanatıyor. Doğru emzirme ile ilgili eğitim aldm netten de baktım onları uyguluyorum memeti verme şekli tuta şekli falan ama yine de ben büyük kısımı da vermişken kızım ucuna doğru kayıyor memenin ve ucundan emmeye başlıyor. Bazen bırakıp ger alıo bırakıp geri alıo kavga eder gibi memeyle. Öyle olunca hiç iyileşemiyoeum ben. Umarım geçer

Kızlar göğüs yaralarını naptınız
Lansinoh kullanıyorm ama hemgameden dikkat edemiyorm hep süremiyorm unutuyorm
Canım benim kzıımda sadece memede uyuyor. Daha yeni doğmuş bebekler onlar normal büyük bebek gibi uyumazlar bence. Çoğu böyledir. Başka türlü uyuyan var mı ki ya ?
Kimisi yerine bakınırken uyuyor haklısın aslnda daha yeni doğdular çok şey bekliyorm ben
benim oğlan da ucu tutuyor hepsini veriyorm beş sn snra yine uca iniyor. Annem yardım ediyor kafasını tutuyor ama öyle bi geri çekiyor ki kendini, zorlamıyorm bende kafasını acıtacak diye. Ne kdr gayretli ve inatçılar parmaklarnda oynatıyolar bizi

Alışana kadar olacak canım. Benim de bir ay olacak hala acıyor. Zamanla daha iyi olur insallah..

Rabbim safi ismiyle şifa versin İnsaallah, icini ferah tut dua et canim

Kızlar kırk çıkmadan lohusa akşam dışarı çıkmaz derler ya var mı hiç çıkan, gündüz kontrol falan çıktım da akşam çıkmaya korkuyorum

Kızlar kırk çıkmadan lohusa akşam dışarı çıkmaz derler ya var mı hiç çıkan, gündüz kontrol falan çıktım da akşam çıkmaya korkuyorum
ben çıkıyorm clexane yazdı doktor. Hastanede gece 10 da vurdular aynı saatte devam etmen gerek dedi. Her gece çıkıyorz eşimle sağlık ocağına gidiyorz arabayla.

Canim bebimki de ucunu alinca yara oldu hep. Hepsini alsa agrimiyor ama agzi kucucuk alamiyor.lansinoh pek ise yaramadi bizde. Ben saf zeytin yagi suruyorum cok rahat ettim.

Canim mecbur olmadigin surece cikma, bebegini hele aksam ezanindan sonra hic cikarma, ikindiden sonra kiyafetlerini bile silkeleme, balkona asma, ikindiden sonra bezlerini sokaga atma, sabah atsin eşin. Ama mecbur kalirsan cikmak icin bol bol nas felak ayetel kursi oku.

Bu gogus ucu da biberon ucu gibi ya ondan dedim. Ben dun cozumu bunda bulunca 4 aydir bebegi meme almayan biberona alisan arkadasa da yazdim. O da deneyecek bugun. Denemekten zarar gelmez.
Denedim canım tekrar denerim :/

Kızlr göbekleri napcaz yahu? Benim hafif göbek kaldı. Korseye ne zaman geçsem, doktora soracağm. Korsenin kesin faydası olur mu ki?

ben çıkıyorm clexane yazdı doktor. Hastanede gece 10 da vurdular aynı saatte devam etmen gerek dedi. Her gece çıkıyorz eşimle sağlık ocağına gidiyorz arabayla.
Geçmiş olsun canım, senin ki mecburiyet olmuş canım

Beni de annem balkon A bile çıkarmıyor akşamdan, kuzenimin sözü var haftaya hem heves ediyorum hem de diyorum sonra bişey olsa değer mi, değmez tabii, gitmicem sanırım

10 kilo almıştım. 7 kilo vermişim. Ama göbek hafif kaldı bi değişik geliyor baktıkça
Aynen lömbür lömbür sallanan göbek bu korseye başladım ben takmaya, baya sert ve sıkı bakalım bişey değil ben doğum öncesinden fazla yemek yiyorum artık doğurdum diye bi rahatlık geldi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…