2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Aynen lömbür lömbür sallanan göbek bu korseye başladım ben takmaya, baya sert ve sıkı bakalım bişey değil ben doğum öncesinden fazla yemek yiyorum artık doğurdum diye bi rahatlık geldi sanki
bi hafta kdr sonra bende takmaya başlayacağm. Ciddi anlamda sinir bozucu bu göbek. Korsenin faydasını görmeye başladın mı? Çok rahatsız ediyor mu

Kızlr göbekleri napcaz yahu? Benim hafif göbek kaldı. Korseye ne zaman geçsem, doktora soracağm. Korsenin kesin faydası olur mu ki?
Benim de var canım sallanıyor bi de sarkık sarkık egzersiz yapmak istiyorum ama zararı olur diye korkuyorum.. ben 20. Günde taktım korse ama düzenli değil. Bi gün takıyorum bi gün takmıyorum bunalıyorum..
gpbek demisken dogumdan sonra kac kilo verdiniz arkadaslar
Ben de 10 kilo almıştım canım. 7 kilo vermişim. Ama hamileliğe kilolu başladığım için yine en az 10 kilo vermem gerekiyor..
Aynen lömbür lömbür sallanan göbek bu korseye başladım ben takmaya, baya sert ve sıkı bakalım bişey değil ben doğum öncesinden fazla yemek yiyorum artık doğurdum diye bi rahatlık geldi sanki
Emzirmekten galiba canım. Benim de emzirdikten sonra gözüm dönüyor ne bulursam atıyorum ağzıma. Bir de canım çok tatlı çekiyor. Emzirirken alınan kilolar daha zor verilirmis dikkat etmek lazım ama nerdeee...

korseyi doktor bana başla dese başlayacağm. Düzenli de kullanırm inşallah faydasını görürüm. Bi de egzersiz ve diyet şart sanırım. Artı olarak sezaryan ödemi diye bşy var sanırım ödem de var vücudumda hissediyrm

Kızlar ben çok kötü bi hale geldim ağzıma lokma girmiyor. Iyice elden ayaktan düştüm bide öksürük başladı çayla fln atmaya çalışıyorum. Ağzımin içi yara doldu. 10 kilo verdim giderek de veriyorum. Psikolojikmi başka bi sıkıntı mi var anlamadım. moralim çok bozuluyo

Ben kardeşimin kınasına gittim akşam oldu inslh bişey olmaz ya bilmiyordum korktum şimdi
Bizim de 27 ekimde kına 29 ekimde dugun var canım oraya gidicem. 30 ekimde kirkimiz cikacak. Allaha emanet..
Canım psikolojin nasıl kendini nasıl hissediyorsun? Eğer psikolojik olarak da iyi değilsen bi doktora git bence. Allah iyilik şifa versin..

Kızlar 40 çıkmadan dışarı çıkma işi malum lohusayiz o yuzden hassas oluyoruz nazar degebilir veya farklı mahlukatlar görünmesin diye soylenirmis bende ilkinde cikmamistim ama bunda cikacam duamizi edip insallah

Canim bebimki de ucunu alinca yara oldu hep. Hepsini alsa agrimiyor ama agzi kucucuk alamiyor.lansinoh pek ise yaramadi bizde. Ben saf zeytin yagi suruyorum cok rahat ettim.
Ben de elimde lansinohla dolaşıyorum cnm ama ucu yara yine de meme ucunu ilk alışta vakum gibi çektiği için düzelmedi bi türlü. Zeytinyağının bebeğe zararı yoktur di mi?

Kızlar bebisi nasl giydiriyorsunuz bizim oda sıcaklığı 23-24 derece. İçine kısa kollu body üstüne de ayakli tulumlardan giydiriyorum bi de muslin bezle kundak yapıyorum, annem incecik giydiriyorsun diyo altini alırken de hapşiriyor üşüyor mu acaba bi de kundak olmadığında bakıyorum elleri soğumuş burnu da hafif soguk gbi. Anlamadim ne yapmam gerek

10 dk da bir gelen sancıların var yaklaşık 40 sn sürüyor kaşık ve bel kariisk bir şekilde baskı yapıyor
Hadi hayırlısı olsun canım. Haber ver bize de gelişmeleri..
İçindekiler iyi bence canım ama biraz daha kalın bir battaniye ile sarabilirsin. Hepsi hapsiriyor bebeklerin onda sıkıntı yok.

Paikologa gidebilirsin. Ben gidicem. Kendmi iyi hissetmiyorm bu kdr fazla sebepsiz ağlamak normal değil sanırm. Her şey batıyor. Galiba ben yapamıcam bu anneliği diyorum bazen.
bende içine kısa kollu üstüne altlı üstl takım giydiriyorm. Yelek giydiriyodm ama çok terledi bugün çıkardm. Doktor da şapka takma dedi takmıyorm o yüzden. Bizimki de hapşurıyo ve aynen elleri buz gbi oluyo bazen bende anlayamıyorm napmamız lazım

Ben de 12 kilo almistim 7si gitti 5kaldi + bir de lop lop gobekgider insallah ya sağlıkla bebisler kucagimizda ya...
Ben bunalmaya basladim bile 20si çıksın gezmeye gitmek istiyorum.

Bu arada devit3 e ne zamaan basladiniz?

Ben de 12 kilo almistim 7si gitti 5kaldi + bir de lop lop gobekgider insallah ya sağlıkla bebisler kucagimizda ya...
Ben bunalmaya basladim bile 20si çıksın gezmeye gitmek istiyorum.

Bu arada devit3 e ne zamaan basladiniz?
40 ı çıktığının ertesi ben gezmeye gitmek istediğimi müstakbel eşime bildirdim 4 günde bunaldım

Canım benim kzıımda sadece memede uyuyor. Daha yeni doğmuş bebekler onlar normal büyük bebek gibi uyumazlar bence. Çoğu böyledir. Başka türlü uyuyan var mı ki ya ?
heramora benimde aynı şekilde gözleri gidiyor uykusuzluktan besigine koyuyorum fal tasi gibi açılıyor agliyor ama göğsümde hemen uyuyor bende baya bekliyorum iyice dalsin diye iki gundur de anne karnindaki pozisyona benzer şekilde uyuyor kucagimda bakınca bu bebek rahatsiz diyorum ama yüzüne baktığımda gayet halinden memnun uyuyor

40 ı çıktığının ertesi ben gezmeye gitmek istediğimi müstakbel eşime bildirdim 4 günde bunaldım

Benim 1 hafta oldu ama cildiracegimmm bir de doğumda oglumun koprucuk kemigini catlatmislar psikolojim iyice fena dayanmiyorum.

Devit3 e hastaneden çıkışta başladım cnm ben.

Bana da doktor haftasina basla dedi eczane 15 gunluk olunca dedi.ben de ortasi olsun 10 gunluk olunca baslayayim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…