2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar dualarınız için Allah razı olsun. İki gün zor geçti. Yoğun bi serum tedavisi Progestan ve o yoğun iğneden . Şimdilik iyiyim . Progestan ve haftada bir iğneyi devam edicekmişim. Bulantı yüzünden su içemedim. Sebebi bu da olabilir diye düşünüyorum. Kasilmalari arttiriyormus. Doktor da sebep arama İnternet'e moralini bozma , ben biliyorum adres kadınlar kulübü nokta com dedi direk ))) hay allahım ))bol su iç dedi. Bulantı da devam ediyo ama artık ilaç gibi zorla içecem. şükür tekrar duydum bugün kalp atışlarını . Fasulye gibi kesesi sizlerinde öyle mi )))

Kizlarrrr keseyi ne zaman gordunuz degeriniz kacti yada adet tarihimizden ne kadar sonra gördünüz
ben bu hafta gördüm tatlım hcg 11000di

Boş gebelikten korkuyorum cnm daha öncede 10. Haftada kaybettim bebeğimi o yüzden korkuyorum
tatlım daha çok küçük stres yapma iyi Beslen inşallah sıkıntı yoktur

selam kızlar 6 hafta 4 gunluk hamısım mıde bulantım okadar fzlakı gecelrı bıle uykudaan uyandıgımda bıle far edıyorum sızdede oluyormu bole durumlar :anneadayı::anneadayı::110::110::110::110:
hiç bulantım yok tatlım

Kızlar canım çok sıkkın. Doktordan geliyorum. Kese 23 mm ama yolk sac oluşmamış dedi. Boş gebelik olabilir dedi. Birşeyler oluşmaya başlamış ama bişey diyemiyorum dedi. Siz kaç mm iken yolk sacı gördünüz?
bizim hamileliğimiz yaklaşık aynı benim kese yeni göründü panik yapacak birşey yok bence yolk sac oluştuysa bebekte oluşur bazen dr.lar insanı çok korkutuyor

Kızlar dualarınız için Allah razı olsun. İki gün zor geçti. Yoğun bi serum tedavisi Progestan ve o yoğun iğneden . Şimdilik iyiyim . Progestan ve haftada bir iğneyi devam edicekmişim. Bulantı yüzünden su içemedim. Sebebi bu da olabilir diye düşünüyorum. Kasilmalari arttiriyormus. Doktor da sebep arama İnternet'e moralini bozma , ben biliyorum adres kadınlar kulübü nokta com dedi direk ))) hay allahım ))bol su iç dedi. Bulantı da devam ediyo ama artık ilaç gibi zorla içecem. şükür tekrar duydum bugün kalp atışlarını . Fasulye gibi kesesi sizlerinde öyle mi )))
Geçmiş olsun tatlım zorla kendini su konusunda düşüklere bile neden olabiliyor az su içmek ama şükürki senin bebeğin yerinde hala bundan sonra stres yapma suyunu iç yat dinlen inşallah sıkıntısız geçiririz hamileliği

Bu arada kızlar kasık ağrılarım bacaklarıma vurmaya başladı var mı benden bsşka böyle olan

selamun aleyküm hanımlar maşallah hepimize :)

Bende ekim annesi olcam inşallah ve ilk gebeliğim ve 2. evlilik yıl dönümünde gelicek inşallah meleğim.

Bugün hastaneye gittin beta hcg 1350 çıktı ama bebeği göremedik :KK43: Kese oluşmamış daha 3000 de görürüz dedi doktor. 10 gün sonra yine randevum var inşallah görürüm.

Hayırlı olsun sağlıkla kucaginiza alın inşallah benim de ilk yıl dönümüm hediye gibi oldu bana ☺

Arkadaşlar iyi akşamlar kesenin kaç mm olduğu bebeğin ikiz yada tek olduğunu gösterir mi acaba bilgisi olan var mı

UOTE="belluci34, post: 45110759, member: 593088"]Bende faktör v Leiden varmış canım benimki de 0,600lük ben dvt de geçirdim iki sene önce. Yani damar tıkanıklığı yaşadım o yüzden gebelikte de tekrarlama ihtimali yüksekmiş gebeliğin devamı için de iğne gerekli. Senin problemin nedir? Kendi yapabiliyor musun iğneni?
Bende kan pıhtılaşması varmış 4tane kimyasal gebelik geçirdim bide 9haftalık kalbi durduğu için kaybettim iğneyi kendim yyapamıyorum eşim yapıyor bana[/QUOTE]
Aa çok geçmiş oldun canım iğneyi de hiç
QUOTE="eylemahu, post: 45114010, member: 234534"]Kızlar bende de var pıhtılaşma ama önemli bir faktör değilmiş dr 12 hafts clexane 0.4 verdi kendim yapıyorum şimdilik
Geçmiş olsun canım bana da çok önemli bişey degil dedi ama 0,600lük verdi üstelik yanında coraspirin de verdi ve doğurana kadar kullan dedi fazla geldi banada ama yinede riske atamam kullanıcam bu arada kollarım morarıyor çok fena sizde de oluyor mu[/QUOTE]
canım ben göbekten yapıyorum iğneyi henüz 6 tane yaptım ama herhangi Bir morarma yok daha önce kolumdan vıruluyordum dediğin gibi çok acıyor ve morarıyordu. Bana doktor özellikle göbekten vurmak gerektiğini söyledi. İstersen bınu doktorunla bir konuş.

ben bu hafta gördüm tatlım hcg 11000di

tatlım daha çok küçük stres yapma iyi Beslen inşallah sıkıntı yoktur

hiç bulantım yok tatlım

bizim hamileliğimiz yaklaşık aynı benim kese yeni göründü panik yapacak birşey yok bence yolk sac oluştuysa bebekte oluşur bazen dr.lar insanı çok korkutuyor

Geçmiş olsun tatlım zorla kendini su konusunda düşüklere bile neden olabiliyor az su içmek ama şükürki senin bebeğin yerinde hala bundan sonra stres yapma suyunu iç yat dinlen inşallah sıkıntısız geçiririz hamileliği

Bu arada kızlar kasık ağrılarım bacaklarıma vurmaya başladı var mı benden bsşka böyle olan
Yolk sac oluşmadı işte. Sen gördün mü yolk sacı

dr yavaş deyince ilk önce kafaya taktım biraz ama sonra saldım kendimi :) çünkü gerçekten çok küçükler daha. çarşamba olsun hemen istiyorum :) mide bulantısı falan var mı sende? ben çok fenayım. bi de hep uykum var. az önce zorla kalkım ama gözlerim kapanıyor tekrar mı yatsam diye düşünyorum.
Benim de kalp atislari zayifti ama daha kucuk oldugu icin zayif dedi dr endiselenme buyudukce yoluna girer.benim normalde bulantim yok ama arabaya binince kotu oluyorum.
İyi haberlerine cok sevindim. Sıkıntisız sorunsuz gecer kalan kismi ins

Benim de kalp atislari zayifti ama daha kucuk oldugu icin zayif dedi dr endiselenme buyudukce yoluna girer.benim normalde bulantim yok ama arabaya binince kotu oluyorum.

İyi haberlerine cok sevindim. Sıkıntisız sorunsuz gecer kalan kismi ins
Çok sağol canım, Allahım hepimize sağ salim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.

Yolk sac oluşmadı işte. Sen gördün mü yolk sacı
Dr oluşmuş yada oluşmamış demedi tatlım kese düzgün şekli iyi etrafında kanama yok hcg ile gelişim uyumlu kalbini duymak için 23ünde gel dedi pazartesi başka bir dr a gideceğim sorayım yolk sacı sanada haber vereyim ama panik yapma geç görülebiliyor bazen

Kızlar canım çok sıkkın. Doktordan geliyorum. Kese 23 mm ama yolk sac oluşmamış dedi. Boş gebelik olabilir dedi. Birşeyler oluşmaya başlamış ama bişey diyemiyorum dedi. Siz kaç mm iken yolk sacı gördünüz?
Erken canım daha ya. Biz erken davranıyoruz göremeyince de panik yapıyoruz. Üzülme düzelir Allahını izniyle.
Canım bununla geçmiş olsun. Çok sevindim iyi olmanıza. Dikkat et kendine de bebeğe de..

Dr oluşmuş yada oluşmamış demedi tatlım kese düzgün şekli iyi etrafında kanama yok hcg ile gelişim uyumlu kalbini duymak için 23ünde gel dedi pazartesi başka bir dr a gideceğim sorayım yolk sacı sanada haber vereyim ama panik yapma geç görülebiliyor bazen
Canım ultrason resmini çekip buraya koyar mısın? Eğer koyamazsan kesenin içinde nokta yada yüzük şeklinde bir halka var mı bakar mısn?

Erken canım daha ya. Biz erken davranıyoruz göremeyince de panik yapıyoruz. Üzülme düzelir Allahını izniyle.

Canım bununla geçmiş olsun. Çok sevindim iyi olmanıza. Dikkat et kendine de bebeğe de..
Ama ultrasonu açar açmaz ettiği ilk söz boş gebeliğe benziyor oldu. yarın olsa da doktora gitsem, iyi birşeyler duysam:KK43:

Canım ultrason resmini çekip buraya koyar mısın? Eğer koyamazsan kesenin içinde nokta yada yüzük şeklinde bir halka var mı bakar mısn?
Şimdi baktım halka bişi gözükmüyor tatlım resmi parlama yaptı koyamadım ama kese bile 8 mm yazıyor daha seninki daha büyüktü dimi ? Bak benimki daha küçük olmasına rağmen dr normal dedi seninkide normaldir üzülme haftaya görürsün yolk sacıda kalbide:)

Şimdi baktım halka bişi gözükmüyor tatlım resmi parlama yaptı koyamadım ama kese bile 8 mm yazıyor daha seninki daha büyüktü dimi ? Bak benimki daha küçük olmasına rağmen dr normal dedi seninkide normaldir üzülme haftaya görürsün yolk sacıda kalbide:)
23 mm benimki. Fazla büyük. O da ayrı konu. Doktor 20 mm iken en geç görürüz dedi. Sınırdasın dedi. Offf inşallah dediğin gibi olur. Yarın netleşir sanırım. En azından doktor hanımın bişeyler oluşmaya başlamış dediği şeyi öğrensem yeter. Sağol canım baktığın için.

20160211_210511-1.jpg
20160211_210535-1.jpg

poyyeb poyyeb
Esrin mine Esrin mine

X