• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ben de doğumdan başka bir şey düşünemiyorum ama zararlıymış baksana:110: Doğumu bebeğin başlatması konusuna ne diyorsun canım??
Canım doğumu normalde bebek başlatıyor ama doğum başlamadı diye de 41 42 beklemek riskli.. Kakasını yapıo bebekler ya da plesantadan dolayı sıkıntı olabiliyo, bebeğin kalp atışları yavaşlayabiliyo falan filan.. O yüzden ben aslnda normal doğal olmasından yanayım sürecin ama olmuyosa da doktora güvenmek lazım 40. Hafta bittiğinde.. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz sağlıkla kavuşlaım inşallaah

Kizlar bisey sorucam, benim vajinanin deliginden iceri dogru bisey batar gibi aci saplaniyor. Cok kotu bisey, sizdede boyle bisey yasayan varmi :(

kızlar paazaertesi gunu 14.40 da bebegim meydana geldi ben genel anesterzi oldum ameliythaaneden cok gec cıkmışım ... cok sancılı aagrılıydım bebegımı hiç goremedim ta ki bugune kadar. bebegımın kan sekeri dusuk oldugu için ambulaansla baska bır hastsnryr götürülmüs ben osıra kendımde degıildim daha .bugun taburcu oldum agrılı halde bebegımı görmeye gittim ıkı yemek kasıgı sütümü vrdilerr ilk defa emmeyer calıstı doymayacaaktı ama anne bebek teması önemliydi...o koku burnumda ve bir aan evvel cıkması için dua edıyorum. hala nsarkozu atamadım desem yeri agrılarım fazlaa inş gececek kızlar hersey...

Canım geçmiş olsun, hayırlı olsun. Geçecek ağrılar sancılar kimin geçmemiş ki ;) bak bebeğin de iyi gayet, en kısa zamanda kavuşacaksınız inşallah sağlıkla. Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin

Kızlar kontrol için hastaneye geldim. Doktor baktı 3 cm açıklık varmş bebk kanala girmş. Yatışımı yaptı suyumu patlattı şu an süni verdi bekliyorm çok korkuyrm dua edn. Bebk 3.700 gr kafa biraz iriymş öyle işte. Sancılar artmaya başladı bile lütfn dua edin doğnca yazarm size
Canım Rabbim kolaylık versin bize de dua et, En güzel şekilde kavuşun inşallah ana oğul

Canım aynen benim bgn yaşadıklarım:) tıpkısının aynısı,
Çatıyı haftaya yaparız dedi
Bebek 3250 dedi
Yürüyüş yap bi sabah bi akşam
Haftaya gel dedi
Nst de de sancı çıkmadı :)
Hayırlısı olsun hakkımızda artık :):):)
Aaa gunlerimiz de aynı sayılır :) bakalım kim daha önce doguracak:KK76:

Bu yazıyı okuduktan sonra farkettim ki sabırsızlanarak bebeğimin gelmesine acaba engel mi oluyorum? Bir de madem doğumu bebeğin başlatması bu kadar önemli doktorlar nasıl suni sancıyla ya da kendileri gün belirleyip sezaryen yapabiliyorlar? Kafam çok karıştı:110::110:
ben ilk doğumda haftalarca kendimi yedim bitirdim doktor bile değiştirmeyi düşündüm sancin baslar suyun gelir suni sancı verilir açılma hizlansin diye ama doğum başlamadan suni sancı verilirse ne olur bu doktorlar biliyorlardir sanırım gereksiz almama taraftarıyım çünkü doğum degil o suni sancı insanı zorluyor 20 saatte gerçekleşen doğumu 4 saatte halletmeye çalışıyorlar

kızlar paazaertesi gunu 14.40 da bebegim meydana geldi ben genel anesterzi oldum ameliythaaneden cok gec cıkmışım ... cok sancılı aagrılıydım bebegımı hiç goremedim ta ki bugune kadar. bebegımın kan sekeri dusuk oldugu için ambulaansla baska bır hastsnryr götürülmüs ben osıra kendımde degıildim daha .bugun taburcu oldum agrılı halde bebegımı görmeye gittim ıkı yemek kasıgı sütümü vrdilerr ilk defa emmeyer calıstı doymayacaaktı ama anne bebek teması önemliydi...o koku burnumda ve bir aan evvel cıkması için dua edıyorum. hala nsarkozu atamadım desem yeri agrılarım fazlaa inş gececek kızlar hersey...
Canim gözün aydın inslh zor olan kısmı atlattiniz tez zamanda bebekte sende kendini toparlarsin inslh kavusursunuz

Ki ben suyum gelmesi sonucunda gitmiştim ev ve hastane arası 2 saatti hic de bişey olmadı allaha bıraktım dua ettim cok şükür kavuştum kuzuma dua edin bol bol

Kızlar kontrol için hastaneye geldim. Doktor baktı 3 cm açıklık varmş bebk kanala girmş. Yatışımı yaptı suyumu patlattı şu an süni verdi bekliyorm çok korkuyrm dua edn. Bebk 3.700 gr kafa biraz iriymş öyle işte. Sancılar artmaya başladı bile lütfn dua edin doğnca yazarm size
İnslh sorunsuz kolayca olur doğumun dualarımiz seninle haberdar et bizleri ...

Ayyy caım allah kolaylık versin inşallah ..
Saolun kızlar allah razı olsn sizede dua ediyrm ama lütfn bol bol dua edin sancıkar sıklaştı yazmakta zorlanıyrm. Zorlanmasm canlı doğm olck heranı paylaşcm:KK66: bir yandan heyecanlıym oğlumu kucağıma alcm diye bir yandan korky ve acı :KK43:

Kizlar bugun kontrolumuz vardi. Nst de sancimiz cikmadi. 2800g olmusuz. Basi sag kasigimdan sol kasigima dogru gecmis, kanali bulamiyor yavrusum. Bugun itibariyle iznimi aldim. Artik evde beklemedeyiz biz.
Canım maşallah kızına inş. Doğum kanalinida rahat bulur. Bende cuma günü gideceğim bakalım döndümu dönmedi mi
Canım çok geçmiş olsun. İnş. Biran önce bebeğin ve sen biran önce iyileşir birbirinize kavuşursunuz.
Canım dualarimiz seninle allah yardımcın olsun inş. Güzel haberlerı bekliyoruz.

Canım maşallah kızına inş. Doğum kanalinida rahat bulur. Bende cuma günü gideceğim bakalım döndümu dönmedi mi

Canım çok geçmiş olsun. İnş. Biran önce bebeğin ve sen biran önce iyileşir birbirinize kavuşursunuz.

Canım dualarimiz seninle allah yardımcın olsun inş. Güzel haberlerı bekliyoruz.

Insallah sen de guzel haberler alirsin cumaya canim. Artik heyecan dorukta, son 3 haftamiza girdik.

geçmiş olsun cnm hadi bakalım hayırlısıyla al bebişii kcağına, kaç gram bu arada ?

Canim kaç gr dedi bebeğe ve net de sancı çıktı mı acaba?

Cnm kilosuna 3.300 Dedi ama kafa çevresini pozisyonundan dolayı çok ölçemiyırumm hata payı olabilir Dedi ... nst de iyi Dedi , demek sancı çıkmadı ...

merhaba kızlar ben 38+2deyim bugün doktor randevum vardı son 2 haftadır nst de yalancı sancılarım çıkıyodu, bugün çatı muayenesi de oldum, açılmam yokmuş (bu arada hiç de korkunç değildi çok acımıyo sakın korkmayın) yalnız doktorum haftaya çarşamba-pazar arası yok istersen suni sancı ile pazartesi doğurtalım dedi, açıkcası ben psikolojik olarak bitmiş durumdayım artık dayanamıyorum. sizce ne yapmalıyım????
kendi sancımı mı bekliyim (ama kendi doktorum yokken gelirse sancım, hastanenin en uyuz doktoru doğurtacak beni) yoksa pazartesi suni sancı ile doğurayım mı? Ne dersiniz kafam çok karışık
suni sancıya dayanamayıp sezaryana girmekten ya da o kadar sancıya rağmen bebeğim gelmezse yine sezaryene girmeten, yani özetle sezaryenden çok korkuyorum. :KK43:

Cnm kesinlikle bebeğin daha gelmek istemezken sırf suni sancıyla onun rahatını bozup zorunlu gelmesine sebep olma ... zaten doktorlar Doğumun son anında geliyormuş , ha kendi doktorun ha başka biri ; bebeğinin kendi istediği Zamanda gelmesinden daha önemli değil ... hiç sancı , açılma , su ,nişan yokken suni sancıyla başlatılan doğumlar ya sezeryanla sonuçlanıyor okuduğum kadarıyla yada normal olsa bile çok zorlu doğumlar oluyo ....

Canım aynen benim bgn yaşadıklarım:) tıpkısının aynısı,
Çatıyı haftaya yaparız dedi
Bebek 3250 dedi
Yürüyüş yap bi sabah bi akşam
Haftaya gel dedi
Nst de de sancı çıkmadı :)
Hayırlısı olsun hakkımızda artık :):):)

Aaaa Bnm doktorum da tıpatıp aynı şeyleri söyledi ...
Çatıyı bu hafta yapmaya gerek yok
Bebek 3250
Sabah akşsm yrm saat yürüyüş
Nst de sancı yokkkk

Ne kadan benzeriz cicekkokusu cicekkokusu ☺️

İnş canım ya ben çalışamaz raporumu 37+3 te alabilirmiyim acaba, eşim ozaman gelecekte beraber dr a gitmek istiyoruz? Bir fikrin varmı canım
doktorunla konuş bence canım benim doktorum bana en geç tam 37 0 da verebilirm o günden sonra veremem demişti hatta gününü not ettirmişti bana :)

İnş canım ya ben çalışamaz raporumu 37+3 te alabilirmiyim acaba, eşim ozaman gelecekte beraber dr a gitmek istiyoruz? Bir fikrin varmı canım

Canim dun aradim ben 37+0 da gelin dediler. Normalde doktorumla randevum yarindi. Ama gitmek zorunda kaldim bugunden. Sen de bir ara istersen. Yalniz raporun suresi beklenen dogum tarihinde bitiyor. Sordum ya dogmazsa o tarihte diye, tekrar 10 gun uzatiyormuslar raporu dogmazsa. Analik izni bitimini de bebek dogduktan sonra calistiklarimizi ekleyerek hesapliyorlarmis.

Canım benim çok geçmiş olsun.. hepsi geçecek. Bir an önce bebeğini kucağına alırsın inşallah o zaman bütün çektiğin acıları unutursun..
Canım dualarımız seninle inşallah sağlıkla kurtulun..

Canim benim Allah yardımcın olsun hayırlısı ile bebeğini al kucağına :) darısı bizlere inşallah

Aaaa Bnm doktorum da tıpatıp aynı şeyleri söyledi ...
Çatıyı bu hafta yapmaya gerek yok
Bebek 3250
Sabah akşsm yrm saat yürüyüş
Nst de sancı yokkkk

Ne kadan benzeriz cicekkokusu cicekkokusu ☺️

Hehe cnm beyaz_gelincik01 beyaz_gelincik01 da aynı durumda :):)

Benim doktorum sancın olup gelirsen suyun gelip gelirsen lekelenmen olup gelirsen zaten alttan bakıcam o zaman çatıya da bakarım. Şimdiden baksam seni rahatsız etmekten başka bi işe yaramaz. Hem belki sancı vb olmuycak ve bir sonraki kontrolde bebek büyük gelecek 4 e yakın o zaman da zaten normal yapmasak mı diycez, çatıya şu an gerek yok dedi ...

Ben hazırdım korkmuyordum aslında ama kısmet..

Canım senin zor ölçtüyse başını kanala girmiştir. Benim bebe kanala girmemiş.

Back
X