devlet doktoru canım. kendi aletleri eski olunca , sevk etti ultrason bölümüne hani detaylı usg var ya ona girdim, renkli dopler karından bakılıyor. bence gayet iyi. sac oluşumunun olması zaten bebeğin var oldugunu gösteriyor. ben rahatım. kendi doktoruma randevuma daha var. bu arada gideyim dedim devlete. gerek yok vajinaleBöyle bir durumda vajinal önermesi lazımdı bana da. Hiç öyle birşey demedi.
vadır canım, zaten nette okursan bebeği gelişimi sağlayan şey. merak etme rahat ol. kesen büyükmüş, makinelerine güvendiğin daha iyi bir hastaneye git. makine kalitesi önemli.Kızlar yolk kesesi fiye aratınca kesenin içindeki o yuvarlak şey çıkıyor. E bende de var daha silik ama var. Dur resim koyayım
Anladım cnm benimde yarın 6+1 günümüz aynı. Kalp atışı için ne dedi doktor sana peki?ben bugün gittim 5+6 yım doktorda tam ölçüm yaptı altında yazıyor. 6+0 diye güzelim.
ozaman sende benimle ayni gibisin gecen hafta pazartesi baktirdiysan 4+6 den hesaplarsak bugün 6+2 desin :) veya 4+5 den hesaplarsak bugün 6+1 desin yada 5+0 hesaplarsak 6+3 desin tam belli bir hafta vermemis ikinci gitdiginde belli olur ama yani cok sey degise biliyor. yinede dogum tarihi cok oyanaya biliyo sanirim ilk haftalar özelliklecanım doktora göre 10 gün önce 4,5 5 haftalık dedi ama son adete göre böyle
ozaman sende benimle ayni gibisin gecen hafta pazartesi baktirdiysan 4+6 den hesaplarsak bugün 6+2 desin :) veya 4+5 den hesaplarsak bugün 6+1 desin yada 5+0 hesaplarsak 6+3 desin tam belli bir hafta vermemis ikinci gitdiginde belli olur ama yani cok sey degise biliyor. yinede dogum tarihi cok oyanaya biliyo sanirim ilk haftalar özellikle
Öyle yapıcam canım. Zaten beklemeye sabrım yok o kadar. İnşallah güzel haberler alırım.vadır canım, zaten nette okursan bebeği gelişimi sağlayan şey. merak etme rahat ol. kesen büyükmüş, makinelerine güvendiğin daha iyi bir hastaneye git. makine kalitesi önemli.
olumsuz düşünme canım ben de görüyorum silik ama bi de bebeğin daha küçük.. bi de ultrasona girerken idrara sıkışık gitseydin keşke daha net görünürdü.. içini ferah tut dua et sürekli.. rahimlerde olanı bitek rabbim bilir...Kızlar yolk kesesi fiye aratınca kesenin içindeki o yuvarlak şey çıkıyor. E bende de var daha silik ama var. Dur resim koyayım
Kızlar az önce randevudan geldim. Tam hesapladigim gibi 10 ekim beklenen doğum. 5+3 . bebek olusmus dedi kalp atışını da gösterdi ama çok yavasti. çok yavaş ama yeni başlamış kalp atışı daha çok küçük normal dedi. Vajinal baktı . Cokkkkk mutluyum kızlarrrrrrr :) haftaya çarşamba tekrar gel dedi clexane kulkanıyor um bi de.
Benide eklermisin yaş 31 ad aylin son adt 27 aralıkkızlar tabloyu kaba taslak hazırladım :) eklenmek isteyen anneler ve bilgileri eksik olanlar beni etikrtlryip yazsınlar :) fikirlere açığım :) istediğiniz bi alan daha varsa ekliyeyim :)
cnm hayırlı olsun. Darısı başımıza :)Kızlar az önce randevudan geldim. Tam hesapladigim gibi 10 ekim beklenen doğum. 5+3 . bebek olusmus dedi kalp atışını da gösterdi ama çok yavasti. çok yavaş ama yeni başlamış kalp atışı daha çok küçük normal dedi. Vajinal baktı . Cokkkkk mutluyum kızlarrrrrrr :) haftaya çarşamba tekrar gel dedi clexane kulkanıyor um bi de.
ben sadece folik asit kullaniyorum ilk 3 ayda öyle kullanmistim daha once 4.ayda elevit ve gnferon kullanmistimkızlar ılac olarak gyno ferro sanol . decavıt ılaclarını kullanıyorum sızın kulandıgınız varmı
Ben onceki gebeliklerdede 8.haftada gordum acele etmiycem sana hayırlı olsunn tekrarrcanim bende cok narinde olsa duyuldu. resimde fln belliydi bana boyunu kac haftalik oldugunu fln söyledi. vede altan degil üstten bakti. yani deger egerki yüksekse hersey cikiyo. bazilarindada deger düsük oluyo hersey sagliklida olsa. ben zaten degerim yüksek diye erken gitdim. ve hic gitmemistim simdiye kadar azda merak etdim degerlerimi vs. darisi senin basina insallah
CANIM ALLAH İNŞALLAH KABUL ETSİNNNİyi akşamlar arkadaşlarr
Bugun babami umre ziyareti icin yolcu ettik rabbim arzu eden herkese nasip etsin ins...
Yogun bi haftayi geride biraktik cok skr simdi dinlenmeye aliyorum kendimi