2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Böyle bir durumda vajinal önermesi lazımdı bana da. Hiç öyle birşey demedi.
devlet doktoru canım. kendi aletleri eski olunca , sevk etti ultrason bölümüne hani detaylı usg var ya ona girdim, renkli dopler karından bakılıyor. bence gayet iyi. sac oluşumunun olması zaten bebeğin var oldugunu gösteriyor. ben rahatım. kendi doktoruma randevuma daha var. bu arada gideyim dedim devlete. gerek yok vajinale

Kızlar yolk kesesi fiye aratınca kesenin içindeki o yuvarlak şey çıkıyor. E bende de var daha silik ama var. Dur resim koyayım
vadır canım, zaten nette okursan bebeği gelişimi sağlayan şey. merak etme rahat ol. kesen büyükmüş, makinelerine güvendiğin daha iyi bir hastaneye git. makine kalitesi önemli.

canım doktora göre 10 gün önce 4,5 5 haftalık dedi ama son adete göre böyle
ozaman sende benimle ayni gibisin gecen hafta pazartesi baktirdiysan 4+6 den hesaplarsak bugün 6+2 desin :) veya 4+5 den hesaplarsak bugün 6+1 desin yada 5+0 hesaplarsak 6+3 desin tam belli bir hafta vermemis ikinci gitdiginde belli olur ama yani cok sey degise biliyor. yinede dogum tarihi cok oyanaya biliyo sanirim ilk haftalar özellikle

aynen canım benim işte değerim o zaman 10.000 di karından gördü keseyi 8 mm olarak

vadır canım, zaten nette okursan bebeği gelişimi sağlayan şey. merak etme rahat ol. kesen büyükmüş, makinelerine güvendiğin daha iyi bir hastaneye git. makine kalitesi önemli.
Öyle yapıcam canım. Zaten beklemeye sabrım yok o kadar. İnşallah güzel haberler alırım.

kızlar.. bir sey sorabilir miyim size.. hamilelikte, özellikle başlarda ağda işlerini nasıl hallediyorsunuz... :) ayıp olmamıştır inşallah ama mikrop kapma enfeksiyon kapma vb. risklerinden dolayı korktum da özellikle hassas bölge için.. size sorayım dedim özellikle deneyimli anneler bilir diye :)

Kızlar yolk kesesi fiye aratınca kesenin içindeki o yuvarlak şey çıkıyor. E bende de var daha silik ama var. Dur resim koyayım
olumsuz düşünme canım ben de görüyorum silik ama bi de bebeğin daha küçük.. bi de ultrasona girerken idrara sıkışık gitseydin keşke daha net görünürdü.. içini ferah tut dua et sürekli.. rahimlerde olanı bitek rabbim bilir...

Kızlar az önce randevudan geldim. Tam hesapladigim gibi 10 ekim beklenen doğum. 5+3 . bebek olusmus dedi kalp atışını da gösterdi ama çok yavasti. çok yavaş ama yeni başlamış kalp atışı daha çok küçük normal dedi. Vajinal baktı . Cokkkkk mutluyum kızlarrrrrrr :) haftaya çarşamba tekrar gel dedi clexane kulkanıyor um bi de.

CANIM HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH

cnm hayırlı olsun. Darısı başımıza :)

Ben onceki gebeliklerdede 8.haftada gordum acele etmiycem sana hayırlı olsunn tekrarr

UOTE="zeynep_xx, post: 45123226, member: 372631"]Kızlar az önce randevudan geldim. Tam hesapladigim gibi 10 ekim beklenen doğum. 5+3 . bebek olusmus dedi kalp atışını da gösterdi ama çok yavasti. çok yavaş ama yeni başlamış kalp atışı daha çok küçük normal dedi. Vajinal baktı . Cokkkkk mutluyum kızlarrrrrrr :) haftaya çarşamba tekrar gel dedi clexane kulkanıyor um bi de.[/QUOTE]

hayırlı olsun canım kaçlik kullanıyorsun iğneyi pıhtılaşma mı vardı sende

İyi akşamlar arkadaşlarr
Bugun babami umre ziyareti icin yolcu ettik rabbim arzu eden herkese nasip etsin ins...
Yogun bi haftayi geride biraktik cok skr simdi dinlenmeye aliyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…