- 12 Nisan 2012
- 106
- 65
Amin cnm insCANIM ALLAH İNŞALLAH KABUL ETSİNNN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cnm insCANIM ALLAH İNŞALLAH KABUL ETSİNNN
Aynı gidiyoruz cnm benimde 6 hafta 4 günlük ama maasallah hiç bulantım yok midemde yanma oluyor sabahlarıselam kızlar 6 hafta 4 gunluk hamısım mıde bulantım okadar fzlakı gecelrı bıle uykudaan uyandıgımda bıle far edıyorum sızdede oluyormu bole durumlar
Bende Folbiol ve Decavit kullanıyorum cnmkızlar ılac olarak gyno ferro sanol . decavıt ılaclarını kullanıyorum sızın kulandıgınız varmı
tebriklerr ins kalp atislarini da duyarsinBen bugun keseyı gordum çok sukur kızlar 2 hafta sonrada kalp atısını duyarız dedi doktor
Bebeklerimiz ayni seninle bende kalp atislarini duydum ay sonunda gidicem bendeKızlar az önce randevudan geldim. Tam hesapladigim gibi 10 ekim beklenen doğum. 5+3 . bebek olusmus dedi kalp atışını da gösterdi ama çok yavasti. çok yavaş ama yeni başlamış kalp atışı daha çok küçük normal dedi. Vajinal baktı . Cokkkkk mutluyum kızlarrrrrrr :) haftaya çarşamba tekrar gel dedi clexane kulkanıyor um bi de.
Hayırlı olsun cnm darısı başıma yarın bende doktora gideceğim inşallah hersey yolundadır ve kalp atislarini duyabiliriz ☺haberlerim cok iyi yani bana göre cok mutlu oldum. bebisimizi gördük carlison biberine benziyordu. kalp atisini duyunca birde cok duygulandik tabiki. bana üstten bakti vajinal yapmadi. insallah darisi senin basina ben cok heycan yaptim duyunca insan rahatlio ama
Hayırlı olsun inşallah ☺ bende yarın doktora gideceğim okudukça yazılanları daha çok heyecan yapıyorum Rabbim hep güzel haberler almayi nasip etsin hepimize ☺Kızlar az önce randevudan geldim. Tam hesapladigim gibi 10 ekim beklenen doğum. 5+3 . bebek olusmus dedi kalp atışını da gösterdi ama çok yavasti. çok yavaş ama yeni başlamış kalp atışı daha çok küçük normal dedi. Vajinal baktı . Cokkkkk mutluyum kızlarrrrrrr :) haftaya çarşamba tekrar gel dedi clexane kulkanıyor um bi de.
Amin inşallah Allah kabul etsin ☺İyi akşamlar arkadaşlarr
Bugun babami umre ziyareti icin yolcu ettik rabbim arzu eden herkese nasip etsin ins...
Yogun bi haftayi geride biraktik cok skr simdi dinlenmeye aliyorum kendimi
Kan testi yaptırdım da, 28 ocakta yumurtlama oldu diyorum ya hani muhtemelen döllenme de o zaman oldu, ben 4 şubatta bi de 9 şubatta kan testi yaptırdım ikisinde de sonuç 1,2 çıktı. Doktor daha belli olmaz ki çok erken dedi. O yüzden halen beklemedeyim. Önümüzdeki hafta bakıcaz bakalım.Kan testi yaptırmadın mı canım
İns cnmHayırlı olsun cnm darısı başıma yarın bende doktora gideceğim inşallah hersey yolundadır ve kalp atislarini duyabiliriz ☺
Aminn insHayırlı olsun inşallah ☺ bende yarın doktora gideceğim okudukça yazılanları daha çok heyecan yapıyorum Rabbim hep güzel haberler almayi nasip etsin hepimize ☺
CANIM HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH
cnm hayırlı olsun. Darısı başımıza :)
tebriklerr ins kalp atislarini da duyarsin
Bebeklerimiz ayni seninle bende kalp atislarini duydum ay sonunda gidicem bende
Hayırlı olsun inşallah ☺ bende yarın doktora gideceğim okudukça yazılanları daha çok heyecan yapıyorum Rabbim hep güzel haberler almayi nasip etsin hepimize ☺
Daha doktor begenemedim ilk akademide arzu hocaya gittim şimdi ya rengin karatayın yada Tülin yaman gideyim diyorum senCanm bende konyadayim hangi doktor hangi hastaneyi tercih ettin
Medicana necatiye gidiyorum ama çok hoşuma gitmiyorDaha doktor begenemedim ilk akademide arzu hocaya gittim şimdi ya rengin karatayın yada Tülin yaman gideyim diyorum sen
Başkentte birde emel ebru varmış hastane.temiz doktor çok güler yüzlü değilmiş ama bilgiliymiş valla bende bilmiyorum nereye gidecegimiMedicana necatiye gidiyorum ama çok hoşuma gitmiyor