2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
selam kızlar 6 hafta 4 gunluk hamısım mıde bulantım okadar fzlakı gecelrı bıle uykudaan uyandıgımda bıle far edıyorum sızdede oluyormu bole durumlar :anneadayı::anneadayı::110::110::110::110:
Aynı gidiyoruz cnm benimde 6 hafta 4 günlük ama maasallah hiç bulantım yok midemde yanma oluyor sabahları :anneadayı:

Ben bugun keseyı gordum çok sukur kızlar 2 hafta sonrada kalp atısını duyarız dedi doktor
tebriklerr ins kalp atislarini da duyarsin
Kızlar az önce randevudan geldim. Tam hesapladigim gibi 10 ekim beklenen doğum. 5+3 . bebek olusmus dedi kalp atışını da gösterdi ama çok yavasti. çok yavaş ama yeni başlamış kalp atışı daha çok küçük normal dedi. Vajinal baktı . Cokkkkk mutluyum kızlarrrrrrr :) haftaya çarşamba tekrar gel dedi clexane kulkanıyor um bi de.
Bebeklerimiz ayni seninle bende kalp atislarini duydum ay sonunda gidicem bende

haberlerim cok iyi yani bana göre cok mutlu oldum. bebisimizi gördük carlison biberine benziyordu. kalp atisini duyunca birde cok duygulandik tabiki. bana üstten bakti vajinal yapmadi. insallah darisi senin basina ben cok heycan yaptim duyunca insan rahatlio ama
Hayırlı olsun cnm darısı başıma yarın bende doktora gideceğim inşallah hersey yolundadır ve kalp atislarini duyabiliriz ☺

Kızlar az önce randevudan geldim. Tam hesapladigim gibi 10 ekim beklenen doğum. 5+3 . bebek olusmus dedi kalp atışını da gösterdi ama çok yavasti. çok yavaş ama yeni başlamış kalp atışı daha çok küçük normal dedi. Vajinal baktı . Cokkkkk mutluyum kızlarrrrrrr :) haftaya çarşamba tekrar gel dedi clexane kulkanıyor um bi de.
Hayırlı olsun inşallah ☺ bende yarın doktora gideceğim okudukça yazılanları daha çok heyecan yapıyorum Rabbim hep güzel haberler almayi nasip etsin hepimize ☺

Kan testi yaptırmadın mı canım
Kan testi yaptırdım da, 28 ocakta yumurtlama oldu diyorum ya hani muhtemelen döllenme de o zaman oldu, ben 4 şubatta bi de 9 şubatta kan testi yaptırdım ikisinde de sonuç 1,2 çıktı. Doktor daha belli olmaz ki çok erken dedi. O yüzden halen beklemedeyim. Önümüzdeki hafta bakıcaz bakalım.

poyyeb poyyeb canım benim de aynı. Şimdi geldim eve bi yemek yiyelim ben de çeker atarım. İnşallah herşey güzel olacak buna inanıyorum.
İnşallah kist olayı da düzelir canım. Yazıcam detaylı. Oğlum kaka yapmış beni çağırıyor :)

tebriklerr ins kalp atislarini da duyarsin

Bebeklerimiz ayni seninle bende kalp atislarini duydum ay sonunda gidicem bende

dr yavaş deyince ilk önce kafaya taktım biraz ama sonra saldım kendimi :) çünkü gerçekten çok küçükler daha. çarşamba olsun hemen istiyorum :) mide bulantısı falan var mı sende? ben çok fenayım. bi de hep uykum var. az önce zorla kalkım ama gözlerim kapanıyor tekrar mı yatsam diye düşünyorum.

Ben şimdi 5+2 deyim.
Ama geç döllenmeden şüphe ediyorum.
5Ocak........19 ocak-asıl yumurta günü olması gereken............28 ocak benim yumurtam..30 ocak BAT

Normal mens dönemi böyle. insanlar 19 ocakta kalıyor, üerinden 15 gün geçiyor adet dönemi geliyor ama bir kaç gün de geçince anlıyor ki hamile..
Benim dönemimde ise, yumurta adetten iki gün önce olunca, şu an adetimden 9 gün de geçse ne idrarda ne kanda gebelik görünmüyor. Ultrasonda da hiç bir sıkıntı olmadığı ortada. Şimdi yumurtadan itibaren 14. gün olduğuna göre benim daha öğrenmem için erken demek ki. hani adet geç kalıcak da ondan sonra öğrenicez ya, bir kaç gün sonra kanda baktırıp varsa öğrenebilmem lazım oz aman değil mi?

selamun aleyküm hanımlar maşallah hepimize :)

Bende ekim annesi olcam inşallah ve ilk gebeliğim ve 2. evlilik yıl dönümünde gelicek inşallah meleğim.

Bugün hastaneye gittin beta hcg 1350 çıktı ama bebeği göremedik :KK43: Kese oluşmamış daha 3000 de görürüz dedi doktor. 10 gün sonra yine randevum var inşallah görürüm.

X