2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE DÖNERSİN CANIM :)) BENDE YARIN GİDECEĞİM
haberlerim cok iyi yani bana göre cok mutlu oldum. bebisimizi gördük carlison biberine benziyordu. kalp atisini duyunca birde cok duygulandik tabiki. bana üstten bakti vajinal yapmadi. insallah darisi senin basina ben cok heycan yaptim duyunca insan rahatlio ama

amin canım inşallah sen doktora gittin mi kalp atısını duydun mu
canım salı gunu gııtım doktora ama kesemızı gordukk saaglıklı gebelıgınız dedı bırde ıkı hafta sonra gel kalp atısını dınleyelım dedı 6h2gunlukken gıtmıtım suan 6h4gunluguz sen duydunmu

Olabilir benim 2 hafta pazartesi 4000 lerde idi hayırlısi

canim bende cok narinde olsa duyuldu. resimde fln belliydi bana boyunu kac haftalik oldugunu fln söyledi. vede altan degil üstten bakti. yani deger egerki yüksekse hersey cikiyo. bazilarindada deger düsük oluyo hersey sagliklida olsa. ben zaten degerim yüksek diye erken gitdim. ve hic gitmemistim simdiye kadar azda merak etdim degerlerimi vs. darisi senin basina insallah

inan çokkkkk sevindim canım tekrardan hayırlı olsun inşallah :)) canım seninle yaklaşık aynıyız sanırım tahminen bende inşallah senin gibi mutlu haber alırım yarın :))) sende mi 6+6 sın bugün

canım değerin kaçtı

cnm ben yolk sac falan ne bilmiyorum ilk gebeliğimdede hiç bahsetmedi doktor gecen 5+6 da kese var dedi gönderdi hani yolk sac varmı yok mu birsey demedi ama üzme kendini inşallah sağlıklı bir gebeliktir
herşey yolunda olduğu için bahsetmemiştir. Bilmiyorum hiç birşey düşünemiyorum. Pazartesi başka bir dokyora gidicem, ona göre kendimi hazırlarım en azından.
ama senin çok erkenmiş zaten. Görünmemesi normal. Bir dahaki randevunda görmüş olursn

Ama doktor şimdilik bebek yok her şey olabilir vs co olumsuz konuştu cnm. O yüzden yarın gidiyorum doktora 6+1 de erken ama daha önce duymuştum bu haftada.

tabiki için rahatlayacaksa git canım doktora ama o zamana kadar da dua et üzülme inşallah hersey yolunda gider

ayyy masallah nasıl durumdasın pekıı bnde yorgunluk uyku halı ömıde bulantı aclık ne ararsan var bazen de birir gelsede yemek yapsa yada bırı yemek yapsada benı cagırsa durumundayımm
Aaa cnm hamile misin gözün aydın cnm bnm

inan çokkkkk sevindim canım tekrardan hayırlı olsun inşallah :)) canım seninle yaklaşık aynıyız sanırım tahminen bende inşallah senin gibi mutlu haber alırım yarın :))) sende mi 6+6 sın bugün
cook tsk :))) gercekten cok farkli cok güzel duygular bukadar yogun duygular olucagini bende tahmin etmiyordum herkeze en kisa zamanda taaa icten diliyorum

ya ben aslinda bugün 6+4 düm ama kadin doktorum bana 6+1 dedi ama hersey normal dedi bi kac gün yanilma payi varmis zaten yani ben senden 5 gün gerideyim ama sen o tarihi kendin yorumladin degilmi? doktorun onayladimi?

Bu senin kesen mi? Benim de ortada böyle bir yuvarlak var ama daha silik. Doktor onu gösterp bişeyler olşmaya başlamoş ama tam bilemiyorum dedi
evet benim canım bugün 5+6 yım. işte şu kist olmasa her şey yolunda ama bakalım. rapor da sac oluşmuş , bebek vardır ama çok küçük oldugundan göremiyoruz dedi. vajinal baksaydım görürdük dedi. bu karından detaylı usg

Kızlar yolk kesesi fiye aratınca kesenin içindeki o yuvarlak şey çıkıyor. E bende de var daha silik ama var. Dur resim koyayım

Eklentiler

• 14551984399211508123941.jpg
    27 KB · Görüntüleme: 49

canım doktora göre 10 gün önce 4,5 5 haftalık dedi ama son adete göre böyle

canım bence kötü düşünme ultrason cihazlarının kalitesiylede ilgili olabiliyor bazen. 7. 8. haftada anca gözüküyor zaten. daha vakitte var ayrıca. kendını sıkma üzme iyi düşü iyi olsun inş

Böyle bir durumda vajinal önermesi lazımdı bana da. Hiç öyle birşey demedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…