2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
selam kızlar 6 hafta 4 gunluk hamısım mıde bulantım okadar fzlakı gecelrı bıle uykudaan uyandıgımda bıle far edıyorum sızdede oluyormu bole durumlar :anneadayı::anneadayı::110::110::110::110:

Kızlar canım çok sıkkın. Doktordan geliyorum. Kese 23 mm ama yolk sac oluşmamış dedi. Boş gebelik olabilir dedi. Birşeyler oluşmaya başlamış ama bişey diyemiyorum dedi. Siz kaç mm iken yolk sacı gördünüz?

Selam canlarım. Bir proje kapsamında eğitim alıyoruz. Okula gidemedim bugün. Yoğun da çalışıyoruz yazamadım. Arada kaçak göçek okuyordum bir boşluk buldum yazıyorum.

Canım okudum sevindim demek ki normal. Günler de aynı. Bende de sat a gore 6+1 ultrasona gore 6+3 uyumlu kese ve yolk kesesi mevcut. 16.3 mm yazmislardi galiba. İnşallah zamanı gelince görürüz duyarız kalp atışlarını. Kist için ne dediler. Doğumla gider miymiş?

aslında gecen ay yogun bir kist olayım olmuştu en son gebelikten önce batın mr. na girmiştim var olan kist içi sıvı dolu basit kistti. sonra regl zamanı yok kadar miniklerdi. şimdi fotograf ekleyeyim bak hem bebek kesesi içinde yolk saç olan hem de kist var. ben haftaya bekleyp doktoruma gideceğim . bu ayrıntılı ultrasonu devlet hastanesinde yaptırdım. en azından haftaya kendi doktorum, daha detaylı görür ve de belki kalp atışını da duyarız. kan tahlillerim, mr sonuçları ve her şey normaldi. şimdi büyümüş anlayamadım bakalım. bundan sonraki yorumuma foto ekliyorum bakarsın .

Kızlar canım çok sıkkın. Doktordan geliyorum. Kese 23 mm ama yolk sac oluşmamış dedi. Boş gebelik olabilir dedi. Birşeyler oluşmaya başlamış ama bişey diyemiyorum dedi.
Benim de korkum bu işte o yüzden doktora gidiyorum. Kaç haftalık cnm şuan? 7. Veya 8. Haftada tam belirginlesiyormus bu konu. İnsallah bebegin seninledir canını sıkma stres etkiler. İnş Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde büyümesini nasip etsin

ayyy masallah nasıl durumdasın pekıı bnde yorgunluk uyku halı ömıde bulantı aclık ne ararsan var bazen de birir gelsede yemek yapsa yada bırı yemek yapsada benı cagırsa durumundayımm :KK47::KK47::KK68::KK68:

bende şimdilik birşey yok sadece yorgunluk hissi var oda sadece kendimi psikolojik olarak iyi hissetmiyorum o yüzden canım

Benim de korkum bu işte o yüzden doktora gidiyorum. Kaç haftalık cnm şuan? 7. Veya 8. Haftada tam belirginlesiyormus bu konu. İnsallah bebegin seninledir canını sıkma stres etkiler. İnş Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde büyümesini nasip etsin
Canım sen de mi göremedin? 10 gün sonra gel dedi ama imkanı yok dayanamam. Pazartesi ya da salı özele gidicem. Eğer oluşmaya başlamışsa o zamana kadar biraz büyümüş olması lazım. Doktor 5.5-6 haftalık dedi. Normalde 20 mm iken gözlemlenir, tam sınırdasın dedi.

Kızlar canım çok sıkkın. Doktordan geliyorum. Kese 23 mm ama yolk sac oluşmamış dedi. Boş gebelik olabilir dedi. Birşeyler oluşmaya başlamış ama bişey diyemiyorum dedi. Siz kaç mm iken yolk sacı gördünüz?
cnm ben yolk sac falan ne bilmiyorum ilk gebeliğimdede hiç bahsetmedi doktor gecen 5+6 da kese var dedi gönderdi hani yolk sac varmı yok mu birsey demedi ama üzme kendini inşallah sağlıklı bir gebeliktir

kızlar ılac olarak gyno ferro sanol . decavıt ılaclarını kullanıyorum sızın kulandıgınız varmı :110::110:

Canım sen de mi göremedin? 10 gün sonra gel dedi ama imkanı yok dayanamam. Pazartesi ya da salı özele gidicem. Eğer oluşmaya başlamışsa o zamana kadar biraz büyümüş olması lazım. Doktor 5.5-6 haftalık dedi. Normalde 20 mm iken gözlemlenir, tam sınırdasın dedi.
Cnm ben 4+3 te gittim kese var bebek yok dedi ama tatildeydim. Kendi doktorum değil. Yarın kendi doktoruma gidicem nasipse. Boş gebelikten korkuyorum ama erken diyor herkes. Senin içinde erken demekki. Stres yapma lütfen. İnş bebeklerimiz bizimledir :) çok yakın günümüz yarın benim doktorun dediklerini yazarım.

X