- 28 Eylül 2015
- 1.906
- 2.279
çok sevindim cnm :)
Teşekkürler kizlarrrr rabbim hepimize kolay hayırlı hamilelik nasip etsin hayırlısı ile evlatlarimizi kucagimiza almayı naip etsin rabbimmmmHayırlı olsun ins sağlıklı bir şekilde devam eder :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sevindim cnm :)
Teşekkürler kizlarrrr rabbim hepimize kolay hayırlı hamilelik nasip etsin hayırlısı ile evlatlarimizi kucagimiza almayı naip etsin rabbimmmmHayırlı olsun ins sağlıklı bir şekilde devam eder :)
bende hiç bulantı yok canımselam kızlar 6 hafta 4 gunluk hamısım mıde bulantım okadar fzlakı gecelrı bıle uykudaan uyandıgımda bıle far edıyorum sızdede oluyormu bole durumlar
oohhh masallah canım ınan hıc olmasınnn cok fena bır durm sen kac aylık hamıssnıınn :)bende hiç bulantı yok canım
bende de hiç bulantı yok kuzumbende hiç bulantı yok canım
6+6 yım canım bugünoohhh masallah canım ınan hıc olmasınnn cok fena bır durm sen kac aylık hamıssnıınn :)
selam kızlar 6 hafta 4 gunluk hamısım mıde bulantım okadar fzlakı gecelrı bıle uykudaan uyandıgımda bıle far edıyorum sızdede oluyormu bole durumlar
İnş cnm ins... tabi hemen haber veririm :)Hayırlı haberlerle gel inşallah. Gönlünü ferah tut. Bize de haber ver canım.
Aminnnnn ins cnmTeşekkürler kizlarrrr rabbim hepimize kolay hayırlı hamilelik nasip etsin hayırlısı ile evlatlarimizi kucagimiza almayı naip etsin rabbimmmm
ayyy masallah nasıl durumdasın pekıı bnde yorgunluk uyku halı ömıde bulantı aclık ne ararsan var bazen de birir gelsede yemek yapsa yada bırı yemek yapsada benı cagırsa durumundayımm6+6 yım canım bugün
Selam canlarım. Bir proje kapsamında eğitim alıyoruz. Okula gidemedim bugün. Yoğun da çalışıyoruz yazamadım. Arada kaçak göçek okuyordum bir boşluk buldum yazıyorum.
Canım okudum sevindim demek ki normal. Günler de aynı. Bende de sat a gore 6+1 ultrasona gore 6+3 uyumlu kese ve yolk kesesi mevcut. 16.3 mm yazmislardi galiba. İnşallah zamanı gelince görürüz duyarız kalp atışlarını. Kist için ne dediler. Doğumla gider miymiş?
aslında gecen ay yogun bir kist olayım olmuştu en son gebelikten önce batın mr. na girmiştim var olan kist içi sıvı dolu basit kistti. sonra regl zamanı yok kadar miniklerdi. şimdi fotograf ekleyeyim bak hem bebek kesesi içinde yolk saç olan hem de kist var. ben haftaya bekleyp doktoruma gideceğim . bu ayrıntılı ultrasonu devlet hastanesinde yaptırdım. en azından haftaya kendi doktorum, daha detaylı görür ve de belki kalp atışını da duyarız. kan tahlillerim, mr sonuçları ve her şey normaldi. şimdi büyümüş anlayamadım bakalım. bundan sonraki yorumuma foto ekliyorum bakarsın .
ayy benımkıde uzun surmaz ınsalahBen 5 haftalığım mide bulantım yok oglumdada olmamıstı
Benim de korkum bu işte o yüzden doktora gidiyorum. Kaç haftalık cnm şuan? 7. Veya 8. Haftada tam belirginlesiyormus bu konu. İnsallah bebegin seninledir canını sıkma stres etkiler. İnş Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde büyümesini nasip etsinKızlar canım çok sıkkın. Doktordan geliyorum. Kese 23 mm ama yolk sac oluşmamış dedi. Boş gebelik olabilir dedi. Birşeyler oluşmaya başlamış ama bişey diyemiyorum dedi.
ayyy masallah nasıl durumdasın pekıı bnde yorgunluk uyku halı ömıde bulantı aclık ne ararsan var bazen de birir gelsede yemek yapsa yada bırı yemek yapsada benı cagırsa durumundayımm
allah ıyılıgını versınn canım bnm hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın rabbım :)bende şimdilik birşey yok sadece yorgunluk hissi var oda sadece kendimi psikolojik olarak iyi hissetmiyorum o yüzden canım
allah ıyılıgını versınn canım bnm hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın rabbım :)
Canım sen de mi göremedin? 10 gün sonra gel dedi ama imkanı yok dayanamam. Pazartesi ya da salı özele gidicem. Eğer oluşmaya başlamışsa o zamana kadar biraz büyümüş olması lazım. Doktor 5.5-6 haftalık dedi. Normalde 20 mm iken gözlemlenir, tam sınırdasın dedi.Benim de korkum bu işte o yüzden doktora gidiyorum. Kaç haftalık cnm şuan? 7. Veya 8. Haftada tam belirginlesiyormus bu konu. İnsallah bebegin seninledir canını sıkma stres etkiler. İnş Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde büyümesini nasip etsin
cnm ben yolk sac falan ne bilmiyorum ilk gebeliğimdede hiç bahsetmedi doktor gecen 5+6 da kese var dedi gönderdi hani yolk sac varmı yok mu birsey demedi ama üzme kendini inşallah sağlıklı bir gebeliktirKızlar canım çok sıkkın. Doktordan geliyorum. Kese 23 mm ama yolk sac oluşmamış dedi. Boş gebelik olabilir dedi. Birşeyler oluşmaya başlamış ama bişey diyemiyorum dedi. Siz kaç mm iken yolk sacı gördünüz?
Cnm ben 4+3 te gittim kese var bebek yok dedi ama tatildeydim. Kendi doktorum değil. Yarın kendi doktoruma gidicem nasipse. Boş gebelikten korkuyorum ama erken diyor herkes. Senin içinde erken demekki. Stres yapma lütfen. İnş bebeklerimiz bizimledir :) çok yakın günümüz yarın benim doktorun dediklerini yazarım.Canım sen de mi göremedin? 10 gün sonra gel dedi ama imkanı yok dayanamam. Pazartesi ya da salı özele gidicem. Eğer oluşmaya başlamışsa o zamana kadar biraz büyümüş olması lazım. Doktor 5.5-6 haftalık dedi. Normalde 20 mm iken gözlemlenir, tam sınırdasın dedi.