- 31 Aralık 2015
- 439
- 284
- 18
- Konu Sahibi YAGMURTOPRAKK
Onun içinde ufak ufak spor yap canım nette arat sırt kaslarını güçlendirmek için hamilelikte baya iyi geliyorAllah razı olsun. O bel ağrısı falanda geçer mi acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onun içinde ufak ufak spor yap canım nette arat sırt kaslarını güçlendirmek için hamilelikte baya iyi geliyorAllah razı olsun. O bel ağrısı falanda geçer mi acaba?
Benim bide lekelenmem var cnm yaa bende onu takiyorum kafama iki hafta once olmustu doktora gidiyorum birsey gorulmuyo dun yine basladi lekelenme ins birsey olmaz bebisimeKabizlik ve siskinlik olmasa diger agrilara raziyim ben
Şuan hala devam ediyorsa hemen kalk bi dr git. Moral bozmak gibi olmasın ama burda çoğunu okudum ve sonu kötü bitti. Hem kendini rahatlat hemde bizleri çünkü bizlerde en az sizin kadar üzülüyoruzBenim bide lekelenmem var cnm yaa bende onu takiyorum kafama iki hafta once olmustu doktora gidiyorum birsey gorulmuyo dun yine basladi lekelenme ins birsey olmaz bebisime
Çok üzüldüm canım allah sabır versin ve hayırlısını versin sana. Üzülme demesi çok kolay biliyorum ama sakın salma kendini elbet birgün olacak ve kucağına alacaksın yavrunuKızlar nasılsınız?bebeğimin 8 haftalıkken kalbi Durmuş apar topar dün kürtaja aldılar.çok mutsuzum bebeğim melek oldu.bu üçüncü bebeğimdi gerçekten çok kötüyüm daha fazla yazamıycam.allah hepînizin yardımcısı olsun.bebeklerinizi sağ salim alın kucaklarımıza inşallah
Insallah bise olmaz cnm ama yinede doktoruna gorunmen lazim.aklina kotu bise gelmesin iyi dusunelim iyi olsn ve saglikla kucagina almak nasip olsun.Benim bide lekelenmem var cnm yaa bende onu takiyorum kafama iki hafta once olmustu doktora gidiyorum birsey gorulmuyo dun yine basladi lekelenme ins birsey olmaz bebisime
Allahim yuregine ferahlik ve sabir nasip etsin.insallah en kisa zamanda hayirli bi evlat ve anne olmaniz dilegiyle.Kızlar nasılsınız?bebeğimin 8 haftalıkken kalbi Durmuş apar topar dün kürtaja aldılar.çok mutsuzum bebeğim melek oldu.bu üçüncü bebeğimdi gerçekten çok kötüyüm daha fazla yazamıycam.allah hepînizin yardımcısı olsun.bebeklerinizi sağ salim alın kucaklarımıza inşallah
Cnm cok gecmis olsun cok uzuldum ya allah sabir versin cennette sefaatcin olur insKızlar nasılsınız?bebeğimin 8 haftalıkken kalbi Durmuş apar topar dün kürtaja aldılar.çok mutsuzum bebeğim melek oldu.bu üçüncü bebeğimdi gerçekten çok kötüyüm daha fazla yazamıycam.allah hepînizin yardımcısı olsun.bebeklerinizi sağ salim alın kucaklarımıza inşallah
Sen nasıl oldun? Lekelenme devam ediyor mu aklım sende kaldı göremedim de seniCnm cok gecmis olsun cok uzuldum ya allah sabir versin cennette sefaatcin olur ins
Sagol cnm rabbim herkese evladini saglikla kucagina almayi nasip etsinInsallah bise olmaz cnm ama yinede doktoruna gorunmen lazim.aklina kotu bise gelmesin iyi dusunelim iyi olsn ve saglikla kucagina almak nasip olsun.
Dun cok leke geldi bugun oglene kadar damla damla geldi simdi yok cok sukur Yatiyorum surekli rabbimin verirsede alirsada bir bildigi vardir yaradandan gelene yapacak birsey yok herseyin hayirlisiSen nasıl oldun? Lekelenme devam ediyor mu aklım sende kaldı göremedim de seni
Hmm anladım canım haklısın yatıp dinlen o zaman ben biraz bu konularda panik bir insanım kusura bakma moralini bozduysam.Dun cok leke geldi bugun oglene kadar damla damla geldi simdi yok cok sukur Yatiyorum surekli rabbimin verirsede alirsada bir bildigi vardir yaradandan gelene yapacak birsey yok herseyin hayirlisi
Bide doktora gidiyorum vajinal ultrasonla bakiyo iyice artiyo simdilik kesildi bakalm eger artar ve devam ederse gidecm cnmInsallah bise olmaz cnm ama yinede doktoruna gorunmen lazim.aklina kotu bise gelmesin iyi dusunelim iyi olsn ve saglikla kucagina almak nasip olsun.
Yok cnm olurmu oyle sey hepimiz tavsiye ve dusuncelerimizi paylasiyoruz tesekkur ederim onerin icin suan kesildi bi skintim yok olursa mecbur giderim cok sagol cnm bnmHmm anladım canım haklısın yatıp dinlen o zaman ben biraz bu konularda panik bir insanım kusura bakma moralini bozduysam.
Can'ım şimdilik iyi çok şükür doktor sana ilaç vermedi mi ?? Progestan diye bi hap vermesi lazımdıSemracim sen nasilsin nasil gidiyo
Insallah bidaha gelmez cnm.ayaga kalkmamaya calis dikkat et kendneBide doktora gidiyorum vajinal ultrasonla bakiyo iyice artiyo simdilik kesildi bakalm eger artar ve devam ederse gidecm cnm
Yok cnm vermedi cnmCan'ım şimdilik iyi çok şükür doktor sana ilaç vermedi mi ?? Progestan diye bi hap vermesi lazımdı