• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar nasılsınız?bebeğimin 8 haftalıkken kalbi Durmuş apar topar dün kürtaja aldılar.çok mutsuzum bebeğim melek oldu.bu üçüncü bebeğimdi gerçekten çok kötüyüm daha fazla yazamıycam.allah hepînizin yardımcısı olsun.bebeklerinizi sağ salim alın kucaklarımıza inşallah

Benim bide lekelenmem var cnm yaa bende onu takiyorum kafama iki hafta once olmustu doktora gidiyorum birsey gorulmuyo dun yine basladi lekelenme ins birsey olmaz bebisime
Şuan hala devam ediyorsa hemen kalk bi dr git. Moral bozmak gibi olmasın ama burda çoğunu okudum ve sonu kötü bitti. Hem kendini rahatlat hemde bizleri çünkü bizlerde en az sizin kadar üzülüyoruz

Kızlar nasılsınız?bebeğimin 8 haftalıkken kalbi Durmuş apar topar dün kürtaja aldılar.çok mutsuzum bebeğim melek oldu.bu üçüncü bebeğimdi gerçekten çok kötüyüm daha fazla yazamıycam.allah hepînizin yardımcısı olsun.bebeklerinizi sağ salim alın kucaklarımıza inşallah
Çok üzüldüm canım allah sabır versin ve hayırlısını versin sana. Üzülme demesi çok kolay biliyorum ama sakın salma kendini elbet birgün olacak ve kucağına alacaksın yavrunu

Böyle şeyler okuyunca hem çok üzülüyorum hem de çok korkuyorum rabbim sabır versin S superim üzülmemeye çalış hayırlısı böylemiş rabbim inş en kısa Zaman da sağlıklı bir çocuk nasip eder inş

Benim bide lekelenmem var cnm yaa bende onu takiyorum kafama iki hafta once olmustu doktora gidiyorum birsey gorulmuyo dun yine basladi lekelenme ins birsey olmaz bebisime
Insallah bise olmaz cnm ama yinede doktoruna gorunmen lazim.aklina kotu bise gelmesin iyi dusunelim iyi olsn ve saglikla kucagina almak nasip olsun.

Allahim yuregine ferahlik ve sabir nasip etsin.insallah en kisa zamanda hayirli bi evlat ve anne olmaniz dilegiyle.

Cnm cok gecmis olsun cok uzuldum ya allah sabir versin cennette sefaatcin olur ins

Sen nasıl oldun? Lekelenme devam ediyor mu aklım sende kaldı göremedim de seni
Dun cok leke geldi bugun oglene kadar damla damla geldi simdi yok cok sukur Yatiyorum surekli rabbimin verirsede alirsada bir bildigi vardir yaradandan gelene yapacak birsey yok herseyin hayirlisi

Dun cok leke geldi bugun oglene kadar damla damla geldi simdi yok cok sukur Yatiyorum surekli rabbimin verirsede alirsada bir bildigi vardir yaradandan gelene yapacak birsey yok herseyin hayirlisi
Hmm anladım canım haklısın yatıp dinlen o zaman ben biraz bu konularda panik bir insanım kusura bakma moralini bozduysam.

Insallah bise olmaz cnm ama yinede doktoruna gorunmen lazim.aklina kotu bise gelmesin iyi dusunelim iyi olsn ve saglikla kucagina almak nasip olsun.
Bide doktora gidiyorum vajinal ultrasonla bakiyo iyice artiyo simdilik kesildi bakalm eger artar ve devam ederse gidecm cnm

Hmm anladım canım haklısın yatıp dinlen o zaman ben biraz bu konularda panik bir insanım kusura bakma moralini bozduysam.
Yok cnm olurmu oyle sey hepimiz tavsiye ve dusuncelerimizi paylasiyoruz tesekkur ederim onerin icin suan kesildi bi skintim yok olursa mecbur giderim cok sagol cnm bnm

Back