- 20 Ekim 2015
- 7.304
- 7.673
- 118
- 30
- Konu Sahibi YAGMURTOPRAKK
bnm boyum 1.68,69 falan iyidir fiziğim ama işte sıgarayı bırakıncaa kilo aldımSen benden zayifsin ben 1.60 boy 60 kg gerçi geçen gittigimde bulantım yüzden kilo vermisim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bnm boyum 1.68,69 falan iyidir fiziğim ama işte sıgarayı bırakıncaa kilo aldımSen benden zayifsin ben 1.60 boy 60 kg gerçi geçen gittigimde bulantım yüzden kilo vermisim
ınsallahhersey ıstedgn gbı olur cnm bende sıgarayı yenı bırakmıstım 3 ay oldu kılo aldım baya en son kese ıcın doktora gttgmde tarttı 59 geldım kıyafetın vs.58 sndr dedııı daha fazlada alacagım gbı görünüyor maalesef[/
Sigarayi birakmak, uykuya düşmek, istah artışı.benide ilk hamileligimde bunlar yakti :)ınsallahhersey ıstedgn gbı olur cnm bende sıgarayı yenı bırakmıstım 3 ay oldu kılo aldım baya en son kese ıcın doktora gttgmde tarttı 59 geldım kıyafetın vs.58 sndr dedııı daha fazlada alacagım gbı görünüyor maalesef
Benim boyum 1.84 kilom 74 henuz almadimda vermedimde :)bnm boyum 1.68,69 falan iyidir fiziğim ama işte sıgarayı bırakıncaa kilo aldım
ooo maasallah kızz boyunaaa kılo alsanda fazla sırıtmaz normalde dıye düşünüyormBenim boyum 1.84 kilom 74 henuz almadimda vermedimde :)
Evet tahmin ettiğim gibi vücudun ideal kilodabnm boyum 1.68,69 falan iyidir fiziğim ama işte sıgarayı bırakıncaa kilo aldım
Ha ha oyle olmuyor guzelim malesef.bildigin fil moduna aliyorum.insanlar zaten bu boya aluskin degiller birde bu boyda kilo almus bir hamileye ne tepki verir bizim insanimiz suz düşünün.:) baya saglam anilarim var....ooo maasallah kızz boyunaaa kılo alsanda fazla sırıtmaz normalde dıye düşünüyorm
anılarını dınlemek ısterım bu arada evet haklısın malum turkıye standartlarında boy ortalaması 1.60-1.70 arasıHa ha oyle olmuyor guzelim malesef.bildigin fil moduna aliyorum.insanlar zaten bu boya aluskin degiller birde bu boyda kilo almus bir hamileye ne tepki verir bizim insanimiz suz düşünün.:) baya saglam anilarim var....
aahh ahhhhh sütunn gbı derlerdı bana sımdıı azcıkk balık etli bır sütun oldu sigarayı bırakınca abur cubur yedımee bırde bebişime kavusmak ıcın bıtkısel kürler uyguladmm ballı macunlar onlarda cok yaptıEvet tahmin ettiğim gibi vücudun ideal kiloda
bence hala iyisin birşey olmaz boyun uzun bu yüzden boyun kiloyu kaldırır tabi abartma gece yemekleriniaahh ahhhhh sütunn gbı derlerdı bana sımdıı azcıkk balık etli bır sütun oldu sigarayı bırakınca abur cubur yedımee bırde bebişime kavusmak ıcın bıtkısel kürler uyguladmm ballı macunlar onlarda cok yaptı
Neyse hanimlar sohbet guzel ama yatmam lazim.bu arada ilk hamileligimde 70 le hamile kalip 105 le doğuma girmistim.okadar kiloya oglumu 18 saatte normal dogurdum.bir sene icinde de 65 kiloya düşmüş.cok takmamak lazim kilo veriliyor ama benim belimde hasar birakti okadar kilo simdi tek korkum o :)aahh ahhhhh sütunn gbı derlerdı bana sımdıı azcıkk balık etli bır sütun oldu sigarayı bırakınca abur cubur yedımee bırde bebişime kavusmak ıcın bıtkısel kürler uyguladmm ballı macunlar onlarda cok yaptı
Kız kafama direk taş attın azcık kısa boylu olurlar falan die yumuşatsaydın Ankarada deniz vardı da ben mi uzamadımanılarını dınlemek ısterım bu arada evet haklısın malum turkıye standartlarında boy ortalaması 1.60-1.70 arası
hahahhahaa kızz öle deme sizinn dinazorlarınız var hahaha :dKız kafama direk taş attın azcık kısa boylu olurlar falan die yumuşatsaydın Ankarada deniz vardı da ben mi uzamadım
Sorma anıt kabirimiz var göller ve parklarımız var bol bol toprak var ama boy yokhahahhahaa kızz öle deme sizinn dinazorlarınız var hahaha :d
amann caım olsunnn nolcaakk yaşasın topuklu ayakkkabılarSorma anıt kabirimiz var göller ve parklarımız var bol bol toprak var ama boy yok
Evetttttt bulanin aklını seveyim can kurtarıyor can allahtan eşim abimler gibi uzun değil yanında yavrusu gibi kalmıyorumamann caım olsunnn nolcaakk yaşasın topuklu ayakkkabılar
haha ıyı bnm esımlede aramda pek yok oda 1,75 falandr yanıEvetttttt bulanin aklını seveyim can kurtarıyor can allahtan eşim abimler gibi uzun değil yanında yavrusu gibi kalmıyorum
Yok bizim tam 15 cm var ben deli gibi kendimi teselli ediyorum işte abilerim ve erkek kardeşim 1.80 1.85 civarı olunca öyle teselli buldumhaha ıyı bnm esımlede aramda pek yok oda 1,75 falandr yanı
Sorma birde tek kızım benmrtdlk abilerinin boyu iyi sende malzemeden çalmışlar