- 5 Ocak 2016
- 250
- 166
- 23
- 33
- Konu Sahibi YAGMURTOPRAKK
Oyle yapmaya calisiyorum ins birsey olmazInsallah bidaha gelmez cnm.ayaga kalkmamaya calis dikkat et kendne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyle yapmaya calisiyorum ins birsey olmazInsallah bidaha gelmez cnm.ayaga kalkmamaya calis dikkat et kendne
Bence Dr değiş cnm çünkü böyle durumlarda veriliyor bu ilaçYok cnm vermedi cnm
Cnm bnm lekem hep kahverengi geliyo vajinal ultrasondada normal ultrasondada gorulmuyo nerden geldigi 3 doktora gittim anlamadilar o yuzdende birsey vermiyolar gectigimiz sali kalp atislarini da duyduk carsamba leke geldi bazen bebek buyudukce kilcal damarlara baski yapip o da lekelenme yaparmis ondanda olabilir diyolar eger tekrar gelirse cok iyi ozel bi doktor tavsiye etti arkadasim ona gidecem bakalimBence Dr değiş cnm çünkü böyle durumlarda veriliyor bu ilaç
Hmm hayırlısı Can'ım bende az önce Dr geldim bebeğim hareketliymiş canlıymış sonra kalp sesini de duydum çok hızlıydı yerim ben onuCnm bnm lekem hep kahverengi geliyo vajinal ultrasondada normal ultrasondada gorulmuyo nerden geldigi 3 doktora gittim anlamadilar o yuzdende birsey vermiyolar gectigimiz sali kalp atislarini da duyduk carsamba leke geldi bazen bebek buyudukce kilcal damarlara baski yapip o da lekelenme yaparmis ondanda olabilir diyolar eger tekrar gelirse cok iyi ozel bi doktor tavsiye etti arkadasim ona gidecem bakalim
ayy allah korusun cnm doktora gt hemenKızlar ben de 7. Haftadayım. kasık ağrılarım oluyordu baştan beri. Bu akşam az bir pembe akıntım oldu. Çok korktum. Dün tahlilde kan pıhtılaşma sı sorunu vardı .düşük mü yapıyorum. Yardım edin kızlar.
ayy canım gözzünn aydın darısı basımıza ınsallah kac haftalık ve gunluksun tam suan 6+0 olduk bızz 6 gun sonra gıdıcezMelegimin pit pitlarini duydum biraz once:))Allahim isteyen herkese nasip etsin etsin bi duyguyu.
Insallah cnm hayirlisiyla duyarsin.muhtesem bir duygu minicik bise ya:)))6+5 olduk cnm.ayy canım gözzünn aydın darısı basımıza ınsallah kac haftalık ve gunluksun tam suan 6+0 olduk bızz 6 gun sonra gıdıcez
süper cnm ınsallah bende gıdıcem önmzdeki persembe gunuInsallah cnm hayirlisiyla duyarsin.muhtesem bir duygu minicik bise ya:)))6+5 olduk cnm.
Su perim'cim, canım çok üzüldüm uzun zamandır girip okumuyorum. Okuyunca şok oldum büyük geçmiş olsun. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir bebiş daha verir üzülme lütfen sabır et vardır bunda da bi Hayır canımKızlar nasılsınız?bebeğimin 8 haftalıkken kalbi Durmuş apar topar dün kürtaja aldılar.çok mutsuzum bebeğim melek oldu.bu üçüncü bebeğimdi gerçekten çok kötüyüm daha fazla yazamıycam.allah hepînizin yardımcısı olsun.bebeklerinizi sağ salim alın kucaklarımıza inşallah
Ayy masallah cok sevindim cnmHmm hayırlısı Can'ım bende az önce Dr geldim bebeğim hareketliymiş canlıymış sonra kalp sesini de duydum çok hızlıydı yerim ben onu
Cnm nasil oldun doktora gittin miKızlar ben de 7. Haftadayım. kasık ağrılarım oluyordu baştan beri. Bu akşam az bir pembe akıntım oldu. Çok korktum. Dün tahlilde kan pıhtılaşma sı sorunu vardı .düşük mü yapıyorum. Yardım edin kızlar.
Evet canım geciktirir hatta ağrı kesici bile hem geciktirir hemde adet esnasında alırsan keserde bu yüzden takılma normal bunlarBana yardimci olan ablalarima birsey sorucam antibiyitik adet geciktirir mi benim cumartesi hasta olmam lazmdi olmadim kaafam karistida
Yok ablası hatırlıyorum durumu biri bendim zaten. Yoktur birşey korkma stres yapma yoksa daha çok gecikir akışına bırak herşeyiGecen hafta ateslenmistim doktora gitmistim vermidon antibiyotik ve grip soguk alginligi kullandim bu hafta Belki si son uc gundur icmiyorumdur hasta olmadm da bi sorun dedim
Htta size bir soru daha sormuştum şaşırdım ondan unutmaya çalışıyorum onuda
Iyiyiz çok şükür canım sen nasılsınKızlar nasılsınız bakalım