- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi YAGMURTOPRAKK
kızlarrr selams..bana umut olun.bırı çıksın desınkı ben pkoyum adetım ılacsız gelmıo ama asılamayla hamıle kaldım desınnn
nolurrrrrrrrr
nolurrrrrrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sayılır ama bücür prenses bu ailede niye tek ben kısa kaldım bilmiyorum oğlum bile ilerde benden uzun olacakmrtdlk ooo evin prensesi desene
Burda bi arkadaş vardı o öyle hamile kaldı gerçi epeydir girmiyor son durumu nasıl bilmiyorum inşallah seninde olur ve aramıza katılırsınkızlarrr selams..bana umut olun.bırı çıksın desınkı ben pkoyum adetım ılacsız gelmıo ama asılamayla hamıle kaldım desınnn
nolurrrrrrrrr
lolita555 ayy cnmmm konuştuk senlede önceden topiktete çok var pkolu hamile kalan skma canını ne olur allah büyük o verdikten sonra ister pkolu ol ister menapoz
Demi yaa aman buldum kör bir alıcı zatenmrtdlk amann bosver
Burda bi arkadaş vardı o öyle hamile kaldı gerçi epeydir girmiyor son durumu nasıl bilmiyorum inşallah seninde olur ve aramıza katılırsın
lolita555 anlıyorum cnm seni ama üzülme kendine yazık allah nasip ederse olur ztn inşallah da nasip eder
İsim hafızam zayıftır benim ama bu konuştuğumuz konu içinde bir arkadaşdı hatta başlarda geçti bu mevzu ve aşılamam tuttu diye çok sevinmişdiinşallah cnm bnım cok saol.ne olur benı de umutmayın duanızda..kımdı cnm o arkadas??
lolita555 ederim cnm ederim allah zamanını biliyor sabret...
ben de tam kasıklarda değilde belimde var ağrı ve gurul gurul karnım, adet olacakmışım gibi ya da gaz var gibi. ablam yeni doğum yaptı ona sordum. her adet döneminde adet olcakmışsın aynı ağrıların olur benim oldu 9 ay boyu dedi. başka dr arkadaşıma sordum gurul gurul olması kasıklardaki ağrı henüz hala yerleşiyor olması ilk üç aya kadar sürekli yerleşir dedi. içim rahatladı açıkçası seninde rahatlasın
Evet sürekli idrara çıkıyorum. Sabaha kadar tuvaletteyim diyebilirimCanım benim çok teşekkür ederim bende doktora göründüm idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi tahlil yaptırdım. Sık idrara çıkma problemimde var sende de var mı aynı sıkıntı?
Ankara da mısınız bende ankaradayim.izmirden sonra pek hoş olmadi burasi :)Kız kafama direk taş attın azcık kısa boylu olurlar falan die yumuşatsaydın Ankarada deniz vardı da ben mi uzamadım
Hayır değilim ama olmayı çok isterim çünkü ben ankaralıyım. Gezilecek tüm yerleri öğrendikten sonra ankara çok güzel geliyor insanaAnkara da mısınız bende ankaradayim.izmirden sonra pek hoş olmadi burasi :)
Karbonatli ılık su ile genital bölge temizliği yaparsan kısa sürede iyi olursun canımE
Evet sürekli idrara çıkıyorum. Sabaha kadar tuvaletteyim diyebilirim
Allah razı olsun. O bel ağrısı falanda geçer mi acaba?Karbonatli ılık su ile genital bölge temizliği yaparsan kısa sürede iyi olursun canım