• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarrr selams..bana umut olun.bırı çıksın desınkı ben pkoyum adetım ılacsız gelmıo ama asılamayla hamıle kaldım desınnn

nolurrrrrrrrr:cry:

lolita555 lolita555 ayy cnmmm konuştuk senlede önceden topiktete çok var pkolu hamile kalan skma canını ne olur allah büyük o verdikten sonra ister pkolu ol ister menapoz

kızlarrr selams..bana umut olun.bırı çıksın desınkı ben pkoyum adetım ılacsız gelmıo ama asılamayla hamıle kaldım desınnn

nolurrrrrrrrr:cry:
Burda bi arkadaş vardı o öyle hamile kaldı gerçi epeydir girmiyor son durumu nasıl bilmiyorum inşallah seninde olur ve aramıza katılırsın

inşallah cnm bnım cok saol.ne olur benı de umutmayın duanızda..kımdı cnm o arkadas??
İsim hafızam zayıftır benim ama bu konuştuğumuz konu içinde bir arkadaşdı hatta başlarda geçti bu mevzu ve aşılamam tuttu diye çok sevinmişdi

ben de tam kasıklarda değilde belimde var ağrı ve gurul gurul karnım, adet olacakmışım gibi ya da gaz var gibi. ablam yeni doğum yaptı ona sordum. her adet döneminde adet olcakmışsın aynı ağrıların olur benim oldu 9 ay boyu dedi. başka dr arkadaşıma sordum gurul gurul olması kasıklardaki ağrı henüz hala yerleşiyor olması ilk üç aya kadar sürekli yerleşir dedi. içim rahatladı açıkçası seninde rahatlasın :anneadayı::KK46:

Canım benim çok teşekkür ederim bende doktora göründüm idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi tahlil yaptırdım. Sık idrara çıkma problemimde var sende de var mı aynı sıkıntı?

Back