• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tamam ablacım sağolasın çğnkü daha gecen gün de test yaotım negatif çıkmıştı üzerinden 40 gün grçtiği halde yaptım testi yani
Korkma artık kuzum geçti bitti unut artık. Ben demedim mi sana artık derslerine bak düşünme die öyle hemen en ufak şeyde o konuya bağlama. Olur bazen kızlar da öyle gecikmeler telaş etme bugün yarın olursun

Zaten içtiğim ilaçlara yorumladım çnkü antibiyotik ağrı kesici felan tamam abla ama ilk defa böyle birşey geldi başıma ondan

Benimde yumurtalıklarıma doğru var ve eskisinden daha fazla idrara çıkıyorum

Kizla benim icin dua edin.kanamam var ve hastane yatyrum.stres ve uzuntuden oldu.sakin biselere kafayi takmayin ve stresten uzak durun.dua edin bizim icin:(
Allahim bebislerimizi kucaklarimiza aldirmayi nasip etsin.

Kizla benim icin dua edin.kanamam var ve hastane yatyrum.stres ve uzuntuden oldu.sakin biselere kafayi takmayin ve stresten uzak durun.dua edin bizim icin:KK43:
ayy canım gecmıs olsun cok yaa stres ve uzuntu bendede var allah korusunn allah yardmcn olsun ınsallaahh bızı haberdar et gelısmelerden

Kizla benim icin dua edin.kanamam var ve hastane yatyrum.stres ve uzuntuden oldu.sakin biselere kafayi takmayin ve stresten uzak durun.dua edin bizim icin:KK43:
Rabbim sizi korusun yavrunu sana bağışlasın canım sakın strese girme lütfen elinden geldigince sakin olmaya çalış

Tatlim bildigim kadariyla genelde ayni ben 2 ay once kimyasal dusuk yasamistim doktorum inofolic vermisti bebegin tutunmasina yarar diye ona devam ediyorum

Cnm sana bişey sormak istiorm.bende kimyasal yaşadım.Kendi kendime inofolic içmeye başladım pembe kutu toz halinde olan.görünürde hiçbir problemim yoktu.sen hangisinin içmiştin.bebeğin de hayırlı olsn sağlıkla kucağına alırsın inşallah cnmcm

Kasıklarımda agri var baya adet sancısı gibi. Sizde de var mı arkadaşlar normal bişi mi acaba bu?

rabbim yüzüne baksın yavrunu sana bağışlasın inş birşey olmaz hayırlısı olan neyse onu yaşarız inş bebeğine ve sana bir şey olmaz bol bol dua edelim arkadaşlar
Tskr ederim.Amin cnm insallah. Allahim hepimizin yavrusunu bagislar yuzumuze bakar insallah

Cnm sana bişey sormak istiorm.bende kimyasal yaşadım.Kendi kendime inofolic içmeye başladım pembe kutu toz halinde olan.görünürde hiçbir problemim yoktu.sen hangisinin içmiştin.bebeğin de hayırlı olsn sağlıkla kucağına alırsın inşallah cnmcm
Evet tatlim benimkide pembe toz olan sagol canim rabbim isteyen tum herkese versin bebekk bu arada cevremdekiler kimyasal dusuk yasayanlarin tekrar hamile kalmasi daha cabuk oluyormus birde gun asiri degil hergun iliski oneririm ha birde yumurtlama doneminde sonrada iliski olursa hamilelik yuzdesi artiyor haberin olsunn

Back