• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışır yakında. Ben uyurken elini alıp karnıma koyardim sonra alıştı kendi koymaya başladı gitme üstüne iyilikle sen yönlendir
öyle yapayım cnm bu arada dedgn gbı gaz sancıymys belli oldu haha :D içerde işler karıstı anlasılan bu arada aksamdan aksama süt içmeyi adet edındım ıcemeyeyım degılmı sımdı daha cok gaz yapmasın

öyle yapayım cnm bu arada dedgn gbı gaz sancıymys belli oldu haha :KK70: içerde işler karıstı anlasılan bu arada aksamdan aksama süt içmeyi adet edındım ıcemeyeyım degılmı sımdı daha cok gaz yapmasın
İç ama soğuğa yakın ılık iç ve içine kesme şeker at gazını alsın. Benim laktoza alerjim var bu yüzden süt icemiyorum. Bu arada ben sana panik yapma kalk gez dedim ;-) ayrıca söylediğim masajı unutma çok önemlidir o

İç ama soğuğa yakın ılık iç ve içine kesme şeker at gazını alsın. Benim laktoza alerjim var bu yüzden süt icemiyorum. Bu arada ben sana panik yapma kalk gez dedim ;-) ayrıca söylediğim masajı unutma çok önemlidir o
masajı yaptm ondn rahatladım ztn ben sütü ısıtıyorum normalde ıcınede bal atıyorm

az önce dıorm süt içsemmmi acaba dıye onada soruorm aman ne yaparsan yap rahat ol da dedı hahaha :KK70:
Galiba senin eşinde benimki gibi sessiz sakin biri :-) bu arada bize açmısınız diye soran arkadaş gitti sipariş verdircez die düşündü galiba :KK70::KK70::KK70::KK70:

Galiba senin eşinde benimki gibi sessiz sakin biri :-) bu arada bize açmısınız diye soran arkadaş gitti sipariş verdircez die düşündü galiba :KK70::KK70::KK70::KK70:
hahaha evt baktı iştahımız yerınde ondnn dedı en ıyısı ben gıdeyım :D evet eşim normalde sessizz degıldır ama ben onu parmagımda oynatmasını bılıorm ben cazgırım bıraz :D

Bu arada iştahı sorma sebebim bu konuda yaram olduğundan.ilk hamileligimde hatri sayilir bi kilo aldim.bundada ayni duruma sokmak istemiyorum kendimi.bulantim falanda yok sizlerde durum nasil diye merak ettim.o nedenle sordum yani siparis vermek degil niyetim.....

Bu arada iştahı sorma sebebim bu konuda yaram olduğundan.ilk hamileligimde hatri sayilir bi kilo aldim.bundada ayni duruma sokmak istemiyorum kendimi.bulantim falanda yok sizlerde durum nasil diye merak ettim.o nedenle sordum yani siparis vermek degil niyetim.....
biz onu espri yaptık ztn cnm bızım ıstahımız yerınde özellkle bnm suan da acım ama yemıorm yanı artık bıktım aksamları iştahım var gunduzlerı yok bulantımda fazla yok yanı hatta hiç

Yok ya bizde burda sen cekilince konuşmadan küçük bir espiri yaptık aramıza geri gel okuyup diye yoksa başka bir niyet söz konusu bile değil

Ben oldu bitti gece yemeği ve oturmayi seven biriyim.sadece hamilelikle alakasi yok.ayni senin gibi sabah istahim yok gece sabaha kadar yiyebilirim.birde boyum cok uzun ilk hamileligimde yürüyen bi devdim.bunda umarim ayni sekilde ilerlemez

Ben oldu bitti gece yemeği ve oturmayi seven biriyim.sadece hamilelikle alakasi yok.ayni senin gibi sabah istahim yok gece sabaha kadar yiyebilirim.birde boyum cok uzun ilk hamileligimde yürüyen bi devdim.bunda umarim ayni sekilde ilerlemez
ınsallahhersey ıstedgn gbı olur cnm bende sıgarayı yenı bırakmıstım 3 ay oldu kılo aldım baya en son kese ıcın doktora gttgmde tarttı 59 geldım kıyafetın vs.58 sndr dedııı daha fazlada alacagım gbı görünüyor maalesef

ınsallahhersey ıstedgn gbı olur cnm bende sıgarayı yenı bırakmıstım 3 ay oldu kılo aldım baya en son kese ıcın doktora gttgmde tarttı 59 geldım kıyafetın vs.58 sndr dedııı daha fazlada alacagım gbı görünüyor maalesef
Sen benden zayifsin ben 1.60 boy 60 kg gerçi geçen gittigimde bulantım yüzden kilo vermisim

Back