- 31 Aralık 2015
- 439
- 284
- 18
- Konu Sahibi YAGMURTOPRAKK
Kız bugün derdin ne adamla rahat bırak korkudan uyumaya gitcek az sonra bak görürsünbiri iştahmı dedıı benn cnm oturustaa kocamı yıcek moda geldım adam bana bakıo şaşkın şaşkın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız bugün derdin ne adamla rahat bırak korkudan uyumaya gitcek az sonra bak görürsünbiri iştahmı dedıı benn cnm oturustaa kocamı yıcek moda geldım adam bana bakıo şaşkın şaşkın
öyle yapayım cnm bu arada dedgn gbı gaz sancıymys belli oldu haha içerde işler karıstı anlasılan bu arada aksamdan aksama süt içmeyi adet edındım ıcemeyeyım degılmı sımdı daha cok gaz yapmasınAlışır yakında. Ben uyurken elini alıp karnıma koyardim sonra alıştı kendi koymaya başladı gitme üstüne iyilikle sen yönlendir
az önce dıorm süt içsemmmi acaba dıye onada soruorm aman ne yaparsan yap rahat ol da dedı hahahaKız bugün derdin ne adamla rahat bırak korkudan uyumaya gitcek az sonra bak görürsün
İç ama soğuğa yakın ılık iç ve içine kesme şeker at gazını alsın. Benim laktoza alerjim var bu yüzden süt icemiyorum. Bu arada ben sana panik yapma kalk gez dedim ;-) ayrıca söylediğim masajı unutma çok önemlidir oöyle yapayım cnm bu arada dedgn gbı gaz sancıymys belli oldu haha içerde işler karıstı anlasılan bu arada aksamdan aksama süt içmeyi adet edındım ıcemeyeyım degılmı sımdı daha cok gaz yapmasın
masajı yaptm ondn rahatladım ztn ben sütü ısıtıyorum normalde ıcınede bal atıyormİç ama soğuğa yakın ılık iç ve içine kesme şeker at gazını alsın. Benim laktoza alerjim var bu yüzden süt icemiyorum. Bu arada ben sana panik yapma kalk gez dedim ;-) ayrıca söylediğim masajı unutma çok önemlidir o
Galiba senin eşinde benimki gibi sessiz sakin biri bu arada bize açmısınız diye soran arkadaş gitti sipariş verdircez die düşündü galibaaz önce dıorm süt içsemmmi acaba dıye onada soruorm aman ne yaparsan yap rahat ol da dedı hahaha
hahaha evt baktı iştahımız yerınde ondnn dedı en ıyısı ben gıdeyım evet eşim normalde sessizz degıldır ama ben onu parmagımda oynatmasını bılıorm ben cazgırım bırazGaliba senin eşinde benimki gibi sessiz sakin biri bu arada bize açmısınız diye soran arkadaş gitti sipariş verdircez die düşündü galiba
Sıcak sütte fazla gaz birikiyo bu yüzden ılık yap bence. Yinede nasıl seviyorsun bilmiyorum amamasajı yaptm ondn rahatladım ztn ben sütü ısıtıyorum normalde ıcınede bal atıyorm
ılık severm ztn sıcak ıcmemm cnmm sıcak hıcbısey yemem ben agzımm yanınca sinrlenip fırlatıyorm yemıormSıcak sütte fazla gaz birikiyo bu yüzden ılık yap bence. Yinede nasıl seviyorsun bilmiyorum ama
Yok yok biz seninle gerçekten çok benziyoruz geç özele ruh ikizim kadın mı onu anlicamılık severm ztn sıcak ıcmemm cnmm sıcak hıcbısey yemem ben agzımm yanınca sinrlenip fırlatıyorm yemıorm
aa cnm tabıkı hemm ben kk da popülerimYok yok biz seninle gerçekten çok benziyoruz geç özele ruh ikizim kadın mı onu anlicam
Yok burdayim siz ev sohbeti moduna almışsınız baya rahatsiz etmiyim dedim.:)hahaha evt baktı iştahımız yerınde ondnn dedı en ıyısı ben gıdeyım evet eşim normalde sessizz degıldır ama ben onu parmagımda oynatmasını bılıorm ben cazgırım bıraz
ayy cnm olurrmuu sende katıl aramıza canın sıkılmaz hemmYok burdayim siz ev sohbeti moduna almışsınız baya rahatsiz etmiyim dedim.:)
Olur mu öyle şey biz sohbete geleni hiç almazmıyız aramıza aşk olsunYok burdayim siz ev sohbeti moduna almışsınız baya rahatsiz etmiyim dedim.:)
biz onu espri yaptık ztn cnm bızım ıstahımız yerınde özellkle bnm suan da acım ama yemıorm yanı artık bıktım aksamları iştahım var gunduzlerı yok bulantımda fazla yok yanı hatta hiçBu arada iştahı sorma sebebim bu konuda yaram olduğundan.ilk hamileligimde hatri sayilir bi kilo aldim.bundada ayni duruma sokmak istemiyorum kendimi.bulantim falanda yok sizlerde durum nasil diye merak ettim.o nedenle sordum yani siparis vermek degil niyetim.....
Yok ya bizde burda sen cekilince konuşmadan küçük bir espiri yaptık aramıza geri gel okuyup diye yoksa başka bir niyet söz konusu bile değilBu arada iştahı sorma sebebim bu konuda yaram olduğundan.ilk hamileligimde hatri sayilir bi kilo aldim.bundada ayni duruma sokmak istemiyorum kendimi.bulantim falanda yok sizlerde durum nasil diye merak ettim.o nedenle sordum yani siparis vermek degil niyetim.....
ınsallahhersey ıstedgn gbı olur cnm bende sıgarayı yenı bırakmıstım 3 ay oldu kılo aldım baya en son kese ıcın doktora gttgmde tarttı 59 geldım kıyafetın vs.58 sndr dedııı daha fazlada alacagım gbı görünüyor maalesefBen oldu bitti gece yemeği ve oturmayi seven biriyim.sadece hamilelikle alakasi yok.ayni senin gibi sabah istahim yok gece sabaha kadar yiyebilirim.birde boyum cok uzun ilk hamileligimde yürüyen bi devdim.bunda umarim ayni sekilde ilerlemez
Sen benden zayifsin ben 1.60 boy 60 kg gerçi geçen gittigimde bulantım yüzden kilo vermisimınsallahhersey ıstedgn gbı olur cnm bende sıgarayı yenı bırakmıstım 3 ay oldu kılo aldım baya en son kese ıcın doktora gttgmde tarttı 59 geldım kıyafetın vs.58 sndr dedııı daha fazlada alacagım gbı görünüyor maalesef