Kızlar yarın çoğu arkadaşımız doktora gideceğini söylüyor bende dahil. Inşallah hepimiz hayırlı ve iyi sonuçlarla karşılaşırız. Birbirimize gelişmelerden haberdar edelim lütfen

İnşallah ikimizin değerleri de yükselmiştir de yarın o sevinci yaşarız

Sen keseyi görebildin mi canım? Zamanlarımız neredeyse aynı. Ben cumarts gittim göremedik. Yarın gideceğiz inşallah hem keseyi görür hem kalp atışlarını duyarız diye dua ediyorum
yok henüz ultrasona girmedim. geçen hafta bugün ilk defa doktora gitmiştik. 2 hafta sonra gel, ultrasondan bakalım demişti. haftaya bugün yarın kısmetse artık ultrason olacak.

arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. 2016 da hamile olduğunu öğrenenler olarak hepimizin sağlıklı geçer. bende bugün 7+2 günlük hamileyim. ikinci hamileliğim bu. ilkinde 8+4 iken düşükle kaybettim. iki ay sonra tekrar hamile kaldım. ve şimdi çok korkuyorum. ağrılarınız oluyor mu hiç ? bel kasık ?

Kizlar biraz once lavaboda ic camasirimda kahverengi lekeler gordum napacagmi sasirdim agrim cok yok napmaliyim

Kizlar biraz once lavaboda ic camasirimda kahverengi lekeler gordum napacagmi sasirdim agrim cok yok napmaliyim
Ayse-91 öncelikle panik ve stres yapma ama bir an önce doktora gözükmelisin kahverengi akıntın çok mu. Inşallah herhangi birşeyin yoktur. Okuduğum kadarıyla 5 haftalık mı hamilesin kesenin gözüktüğünü ve sağlıklı gebelik olduğunu söylemişsin bu durumda endişelenmene gerek yok ama doktora muayene olmalısın.

Cok degil aslinda 4 5 yerde kahverengi leke var camasirimda dun gittim daha doktora saglikli gebelik dedi bebegim 5 hafta 3 gunluk dua edin lutfen

Cok degil aslinda 4 5 yerde kahverengi leke var camasirimda dun gittim daha doktora saglikli gebelik dedi bebegim 5 hafta 3 gunluk dua edin lutfen
Inşallah herhangi birşeyin yoktur canım sağlıklı gebelik dediyse korkmana gerek yok ama 3-4 gün devam ederse yoğun bir şekilde o zaman gidersin

Evet haklısın çok zor bir süreç bende 2 düşük yaşadım şimdi yine korkuyorum leke gelecek kanama başlayacak diye endişe içerisindeyim
Besteygmr geçmiş olsun umarım herşey yolunda gider. bu 3. gebeliğin o zaman kaçar ay sonra tekrar hamile kaldın. bide şimdi kaç haftalık gebesin. herşey GÖNLÜNÜZCE olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…