• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mrb arkadaşlar, bu siteyi her adetim yaklaştığında mutlaka ziyaret eder okurum ve bilgi edinirim. Birgün hamile kalırsam bende gebelik belirtilerimi yazacağıma dair kendime söz vermiştim. Gelelim belirtilere:: bugün adetimin 26. günü adetime 4 gün var kan tahlili yaptırdım pozitif çıktı. Ovulasyondan sonra orta derece kasık ve bel ağrılarım oldu 7-8 gün sürdü. Birgün sırt bölgem ağrıdı ertesi gün geçti. Daha sonra akşamları ayak parmaklarım çok üşüyordu birden titreme geliyordu. Daha sonraki günlerde ellerim hafiften terliyordu. Son 1-2 gündür gaz sancım oldu. Göğüslerimde hiçbir belirti olmadı. Karnım hafif şiş gibiydi. Kirpiklerim birbirine karışmıştı. Ateşim 36.7 den hiç düşmedi. Belirti midir bilmem ama burnumun ucu ve kenarları kaşınıyordu. Akıntım 1 gün oluyordu sonrasında 2-3 gün kuru geçiyordu. Yine adetime 6 gün varken birden elim ayağım kesildi hemen ardından midem bulandı kendimi yatağa zor attım. Dinlendikten sonra geçti. Bu belirtiler kişiden kişiye göre değişir fakat ben bir umut olsun diye yazmak istedim. Rabbim bebek isteyen tüm anne adaylarının kucaklarını boş bırakmasın (AMİNNN) hamile olan annelere Allah kolay doğumlar nasip etsin sağsalim kucaklarımıza alırız inşallah :))

Haa bi de unuttum kızlar halsizlik yorgunluk diz boyuydu. Kollarım özellikle hiç dermanı yoktu. Sabahları yataktan kalkmak zor geliyordu akşamları çok esniyordum ama uyuyamıyordum hep acabalarda kaldığım için heyecandan uyuyamıyordum :))

Haa bi de unuttum kızlar halsizlik yorgunluk diz boyuydu. Kollarım özellikle hiç dermanı yoktu. Sabahları yataktan kalkmak zor geliyordu akşamları çok esniyordum ama uyuyamıyordum hep acabalarda kaldığım için heyecandan uyuyamıyordum :))
bestecim hamilemisin şuanda?

Evet su pericim bugün kan tahlili verdim daha adetime 4 gün var ama değerim 10,70 çıktı sence normal mi. Çok korkuyorum daha öncesinde 2 kimyasal gebelik yaşadım adet günlerimde kendiliginden düştüler. Kan pıhtılaşması var bende clexane 0.4 iğne vuruldum bugün. 2 sonra gel dedi doktor değer artışı olacak mı bakalım dedi.

Kizlar ankarada olup hacettepe dogumla alakali bilgisi olan varmi ya hastane konusunda kararsizim

kızlar merhaba nasılsınız bakalım bugün:)ben bugün baya sessizim yaa içimden hiç bişey yapmak gelmiyor...hormanlar beni ele geçirdi galiba:)bide endişeliyim yarın dr randevum var dua ediyorum sürekli herşey yolunda çıksın diye...bebeğimin kalp atışlarını duyayım ne olur herşeyden çok istiyorum bunu...

kızlar merhaba nasılsınız bakalım bugün:)ben bugün baya sessizim yaa içimden hiç bişey yapmak gelmiyor...hormanlar beni ele geçirdi galiba:)bide endişeliyim yarın dr randevum var dua ediyorum sürekli herşey yolunda çıksın diye...bebeğimin kalp atışlarını duyayım ne olur herşeyden çok istiyorum bunu...
bende bebeğimin kalp atışlarını bir an önce duyayım o kadar çok istiyorum ki, birde bir an önce zaman geçsin sağlıklı bir şekilde yavrumu kucağıma alayım istiyorum :KK36:

Son adet tarihim 20 Aralık. Ben de 16 Ocak'ta kan tahlili yaptırmıştım. 18 Ocak'ta hamilelik şüphesi var dedi doktor. beta-hcg değerim 67 çıkmıştı. Şimdi yarın yine kan vermeye gideceğim. Ama hastalanmadım da. Eşime de söyleyemedim boşuna heyecan yapmasın diye. Yarın belli olacak. Dualarınızı bekliyorum:110:

Şuanda benim de tek istediğim bu! İnsallah yarın görebilirim ve kalp atışlarını duyabilirim :KK17:

Son adet tarihim 20 Aralık. Ben de 16 Ocak'ta kan tahlili yaptırmıştım. 18 Ocak'ta hamilelik şüphesi var dedi doktor. beta-hcg değerim 67 çıkmıştı. Şimdi yarın yine kan vermeye gideceğim. Ama hastalanmadım da. Eşime de söyleyemedim boşuna heyecan yapmasın diye. Yarın belli olacak. Dualarınızı bekliyorum:110:
İnşallah iyi haberler alırsın canım:) ama bence daha çok yeni olduğu için değerin bu kadar düşük. Zamanla hızlı şekilde yükselecek inşallah.

bende bebeğimin kalp atışlarını bir an önce duyayım o kadar çok istiyorum ki, birde bir an önce zaman geçsin sağlıklı bir şekilde yavrumu kucağıma alayım istiyorum :KK36:
Sen keseyi görebildin mi canım? Zamanlarımız neredeyse aynı. Ben cumarts gittim göremedik. Yarın gideceğiz inşallah hem keseyi görür hem kalp atışlarını duyarız diye dua ediyorum:(

Marjerisa inşallah değerlerin yüksek seyrini almıştır. Bende aynı senin gibiyim benimde son adet tarihim 25 aralık. Dün kan tahlili yaptırdım iki gün sonra yine gel tahlil sonuçlarına bakalım dedi. bende yarın kan vermeye gidecem inşallah değerlerim yükselmiştir çok endişeliyim. Ne olur dua edin arkadaşlar

İnşallah iyi haberler alırsın canım:) ama bence daha çok yeni olduğu için değerin bu kadar düşük. Zamanla hızlı şekilde yükselecek inşallah.
Sinem4159 inşallah dediğin gibidir canım daha çok yeni olduğu için değer bu kadar küçüktür inşallah yükselir aynı bende marjerisa arkadaşımız gibiyim

Back