- 11 Ocak 2016
- 122
- 56
- 48
- 29
- Konu Sahibi YAGMURTOPRAKK
-
Ay darısı bana inş Bakalım ben ne zaman gidicemKarindan goruldu cnm
sinemcim kese 1500-2000 olmadan gözükmüyor hiç moralini bozma inşallah görürsün en kısa zamandaBen de Cumartesi kan verdim ve bhcg 780 çıktı :) ama doktor keseyi göremedi. Perşembe tekrar gideceğim umarım bu kez görürüz
bestecim hamilemisin şuanda?Haa bi de unuttum kızlar halsizlik yorgunluk diz boyuydu. Kollarım özellikle hiç dermanı yoktu. Sabahları yataktan kalkmak zor geliyordu akşamları çok esniyordum ama uyuyamıyordum hep acabalarda kaldığım için heyecandan uyuyamıyordum :))
Çok sağol canım. Cumartesi 780'di. Perşembe gittiğimde bayaa yükselmiş olacak ve göreceğim ozaman inşallah :)sinemcim kese 1500-2000 olmadan gözükmüyor hiç moralini bozma inşallah görürsün en kısa zamanda
evet cnm 4000 -5000 lerde falan olacak.ben keseyi gördüğümde 2606 ydı.bende perşembe kalp sesini duymaya gidicem inşallahÇok sağol canım. Cumartesi 780'di. Perşembe gittiğimde bayaa yükselmiş olacak ve göreceğim ozaman inşallah :)
Bence sende git semracim bir an once insan rahatliyo hcg kac seninAy darısı bana inş Bakalım ben ne zaman gidicem
bende bebeğimin kalp atışlarını bir an önce duyayım o kadar çok istiyorum ki, birde bir an önce zaman geçsin sağlıklı bir şekilde yavrumu kucağıma alayım istiyorumkızlar merhaba nasılsınız bakalım bugün:)ben bugün baya sessizim yaa içimden hiç bişey yapmak gelmiyor...hormanlar beni ele geçirdi galiba:)bide endişeliyim yarın dr randevum var dua ediyorum sürekli herşey yolunda çıksın diye...bebeğimin kalp atışlarını duyayım ne olur herşeyden çok istiyorum bunu...
Can'ım gidicemde ne Zaman bilmiyorum hcgmi ilk 11inde baktırmıştım 480 di bir daha gitmedimBence sende git semracim bir an once insan rahatliyo hcg kac senin
Şuanda benim de tek istediğim bu! İnsallah yarın görebilirim ve kalp atışlarını duyabilirimkızlar merhaba nasılsınız bakalım bugün:)ben bugün baya sessizim yaa içimden hiç bişey yapmak gelmiyor...hormanlar beni ele geçirdi galiba:)bide endişeliyim yarın dr randevum var dua ediyorum sürekli herşey yolunda çıksın diye...bebeğimin kalp atışlarını duyayım ne olur herşeyden çok istiyorum bunu...
İnşallah iyi haberler alırsın canım:) ama bence daha çok yeni olduğu için değerin bu kadar düşük. Zamanla hızlı şekilde yükselecek inşallah.Son adet tarihim 20 Aralık. Ben de 16 Ocak'ta kan tahlili yaptırmıştım. 18 Ocak'ta hamilelik şüphesi var dedi doktor. beta-hcg değerim 67 çıkmıştı. Şimdi yarın yine kan vermeye gideceğim. Ama hastalanmadım da. Eşime de söyleyemedim boşuna heyecan yapmasın diye. Yarın belli olacak. Dualarınızı bekliyorum
Sen keseyi görebildin mi canım? Zamanlarımız neredeyse aynı. Ben cumarts gittim göremedik. Yarın gideceğiz inşallah hem keseyi görür hem kalp atışlarını duyarız diye dua ediyorumbende bebeğimin kalp atışlarını bir an önce duyayım o kadar çok istiyorum ki, birde bir an önce zaman geçsin sağlıklı bir şekilde yavrumu kucağıma alayım istiyorum
İnşallah iyi haberler alırsın canım:) ama bence daha çok yeni olduğu için değerin bu kadar düşük. Zamanla hızlı şekilde yükselecek inşallah.
Marjerisa inşallah değerlerin yüksek seyrini almıştır. Bende aynı senin gibiyim benimde son adet tarihim 25 aralık. Dün kan tahlili yaptırdım iki gün sonra yine gel tahlil sonuçlarına bakalım dedi. bende yarın kan vermeye gidecem inşallah değerlerim yükselmiştir çok endişeliyim. Ne olur dua edin arkadaşlarSon adet tarihim 20 Aralık. Ben de 16 Ocak'ta kan tahlili yaptırmıştım. 18 Ocak'ta hamilelik şüphesi var dedi doktor. beta-hcg değerim 67 çıkmıştı. Şimdi yarın yine kan vermeye gideceğim. Ama hastalanmadım da. Eşime de söyleyemedim boşuna heyecan yapmasın diye. Yarın belli olacak. Dualarınızı bekliyorum
Sinem4159 inşallah dediğin gibidir canım daha çok yeni olduğu için değer bu kadar küçüktür inşallah yükselir aynı bende marjerisa arkadaşımız gibiyimİnşallah iyi haberler alırsın canım:) ama bence daha çok yeni olduğu için değerin bu kadar düşük. Zamanla hızlı şekilde yükselecek inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?