- 5 Ocak 2016
- 250
- 166
- 23
- 33
- Konu Sahibi YAGMURTOPRAKK
-
cnm ben bugun 5+1 deyim kendi takvimime goreslm kızlar:)
bence ilk dr randevunuzu ertlemeyin ne kadar çabuk giderseniz okadar iyi olur merak etmiyormusunuz kese varmı doğru yerindemi diye ben kafayı yiyiyorum valla bakın bi arkadaşımız dış gebelik geçiriyor ve eğer erken görmeseydi daha zor oluyor tedavileri ben geçirdim başından ondan çok iyi biliyorum baştan keseyi görün bakalım doğru yermedi sonra istediğiniz kadar erteleyin bu önemli bişey ama yinede siz bilirsiniz
cnm ben kendi takvimime gore 5+1 deyim yarin 2 olcak ben yarin doktora gitcem dis gebelik veya kimyasal oldugunu anlar gorur demislm kızlar:)
bence ilk dr randevunuzu ertlemeyin ne kadar çabuk giderseniz okadar iyi olur merak etmiyormusunuz kese varmı doğru yerindemi diye ben kafayı yiyiyorum valla bakın bi arkadaşımız dış gebelik geçiriyor ve eğer erken görmeseydi daha zor oluyor tedavileri ben geçirdim başından ondan çok iyi biliyorum baştan keseyi görün bakalım doğru yermedi sonra istediğiniz kadar erteleyin bu önemli bişey ama yinede siz bilirsiniz
cnm ben 5+3 düm ben kese gözüktü seninkide gözükür diye düşünüyorum merak etme sen.beta hcg değerin nasıl iki günde bir artış gösteriyor mu?cnm ben kendi takvimime gore 5+1 deyim yarin 2 olcak ben yarin doktora gitcem dis gebelik veya kimyasal oldugunu anlar gorur demi
hcg yi carsamba gunu baktirdim 646.57ydi bi daha baktirmadim cnmcnm ben 5+3 düm ben kese gözüktü seninkide gözükür diye düşünüyorum merak etme sen.beta hcg değerin nasıl iki günde bir artış gösteriyor mu?
senin normal ultrosanlami gorundu kese yoksa vazinal micnm ben 5+3 düm ben kese gözüktü seninkide gözükür diye düşünüyorum merak etme sen.beta hcg değerin nasıl iki günde bir artış gösteriyor mu?
her ikisinde de göründü cnm.göründüğünde benim değerim 2606 olmuştu.senin de muhtemelen seninde görünür çünkü yarın itibari ile 5000 lerde faan oacak seninkide.senin normal ultrosanlami gorundu kese yoksa vazinal mi
evet cnm bende oyle hesapliyorum hcg yi sagol cnm bnm insallah yarinda hayirli habeler alirimher ikisinde de göründü cnm.göründüğünde benim değerim 2606 olmuştu.senin de muhtemelen seninde görünür çünkü yarın itibari ile 5000 lerde faan oacak seninkide.
inşallah cnm haber ver mutlaka yarın....bende perşembe gidicem dr a.kalp atışını duymak için çok heyecanlıyım günler geçmek bilmiyor....bide mide bulantım falan yok sadece uyuyorum çok ...normalde sigara içiyordum öğrendiğimde biranda bırakamadım.bikaç fırt çekip atıyorum ama inaılmaz vicdan azabı çekiyorum.dr çok kasılma daha tehlikeli birkaç fırt çek at dedi ...çevrende içenler varmı?evet cnm bende oyle hesapliyorum hcg yi sagol cnm bnm insallah yarinda hayirli habeler alirim
haber veririm cnm benimde yok mide bulantim bende iciyorum sigara gunde 10 taneyi buluyo cok uzuluyorum ictigim icin ama cok cnm istiyo bende icime cekmiyorum genelde ikinci cocugum bu ilk cocuktada ictim cok sukur bi sikintisi yok oglumuninşallah cnm haber ver mutlaka yarın....bende perşembe gidicem dr a.kalp atışını duymak için çok heyecanlıyım günler geçmek bilmiyor....bide mide bulantım falan yok sadece uyuyorum çok ...normalde sigara içiyordum öğrendiğimde biranda bırakamadım.bikaç fırt çekip atıyorum ama inaılmaz vicdan azabı çekiyorum.dr çok kasılma daha tehlikeli birkaç fırt çek at dedi ...çevrende içenler varmı?
bende 5 hafta iki gunlugum yarin hastaneye gidecem kesenin ve bebegin gorunmesi kisiden kisiye degisiyo kimi 4 haftalikken keseyi goruyo kimi 6 haftalikken goruyo keseyihaber veririm cnm benimde yok mide bulantim bende iciyorum sigara gunde 10 taneyi buluyo cok uzuluyorum ictigim icin ama cok cnm istiyo bende icime cekmiyorum genelde ikinci cocugum bu ilk cocuktada ictim cok sukur bi sikintisi yok oglumun
Dr gittin mi cnmcnm ben kendi takvimime gore 5+1 deyim yarin 2 olcak ben yarin doktora gitcem dis gebelik veya kimyasal oldugunu anlar gorur demi
çok sevindim ayşecim haydi inşallah bakalım gördün yani keseyi meleğini...sigara için bişey dedi mi)Gittim cnm saglikli gebelik normal ultrasonla bakti kan idrar aldi iki hafta sonra kalp atislarini dinleyelim dedi
Cnm cok sukur gordum keseyi mdaha cok kucuk olcum yapmadi adete gore 5 haftalik dedi sigarayida hic sormadi bende solemedim heyecandan unuttmçok sevindim ayşecim haydi inşallah bakalım gördün yani keseyi meleğini...sigara için bişey dedi mi)
İnsallah gorursun cnmBen de Cumartesi kan verdim ve bhcg 780 çıktı :) ama doktor keseyi göremedi. Perşembe tekrar gideceğim umarım bu kez görürüz
Karından mı yoksa vajinadan mı görüldü kese2 hafta sonra tekrar gidecem kalp atisini dinleyelim dedi
Karindan goruldu cnmKarından mı yoksa vajinadan mı görüldü kese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?