- Konu Sahibi YAGMURTOPRAKK
-
amin yarabbim herkesin allah yardımcısı olsun çok zor.inşallah alıcaz bebklerimizi sağlıkla kucağımıza allahın izniylekesinlikle aklım sürekli orda her bir gün bitince oh bugün bitti diyorum. umarım sağlıklı geçer herkesin
tmm ayşecim mutlaka haber ver cnm olur mu aklım sende kalacak valla.allah yardımcın olsun dualarım seninle yoktur bişey inşallah meraklanma cnmEsim gelmek uzere giferim heralde
Amin canım çok teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun. Evet 3.gebeliğim şuanda. 2 yıllık evliyim, ilk ayda hamile kalmıştım ama adetimle birlikte düşük oldu. 9 ay sonra 2.ciye hamile kaldım o da malesef adetle düştü. Sebebi araştırıldı kan pıhtılaşması varmış. Doktor bundan sonra her ay adetine 4-5 gün kala kan tahlili vereceksin değer 5 in üzerindeyse rapor tutup clexane iğneye başlayacaksın dedi. 2. Düşükten sonra 1 sene olmadı doktor muayene esnasında vajinal Yaran var yakılması lazım dedi yaktırdım sonraki ay yani bu ay hamile olduğumu öğrendim :)) büyük ihtimal yara Sperm geçişine engel oluyordu. Dün adetime 4-5 gün vardı yine kan tahlili verdim değer 10.70 yarın yine gidecem değer artmış mı diye. 2 gündür iğne vuruluyorum göbektenBesteygmr geçmiş olsun umarım herşey yolunda gider. bu 3. gebeliğin o zaman kaçar ay sonra tekrar hamile kaldın. bide şimdi kaç haftalık gebesin. herşey GÖNLÜNÜZCE olsun
Amin canım benim, inşallah sağlıklı bir şekilde alırız meleklerimizi kucağımıza. Rabbim düşünüpte olmayan olamayan anne adaylarınada nasip etsin bu güzel duyguyu :))amin yarabbim herkesin allah yardımcısı olsun çok zor.inşallah alıcaz bebklerimizi sağlıkla kucağımıza allahın izniyle
anladım canım. umarım bu sefer herşeyy yolunda gider. çok zor seni çok iyi anlıyorum ben de haftaya sonuç larımı alıp gideceğim . korkudan uyuyamıyorum. hepimiz umarım sağlıkla kucağımıza alırız. herşey gönlünce olsunAmin canım çok teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun. Evet 3.gebeliğim şuanda. 2 yıllık evliyim, ilk ayda hamile kalmıştım ama adetimle birlikte düşük oldu. 9 ay sonra 2.ciye hamile kaldım o da malesef adetle düştü. Sebebi araştırıldı kan pıhtılaşması varmış. Doktor bundan sonra her ay adetine 4-5 gün kala kan tahlili vereceksin değer 5 in üzerindeyse rapor tutup clexane iğneye başlayacaksın dedi. 2. Düşükten sonra 1 sene olmadı doktor muayene esnasında vajinal Yaran var yakılması lazım dedi yaktırdım sonraki ay yani bu ay hamile olduğumu öğrendim :)) büyük ihtimal yara Sperm geçişine engel oluyordu. Dün adetime 4-5 gün vardı yine kan tahlili verdim değer 10.70 yarın yine gidecem değer artmış mı diye. 2 gündür iğne vuruluyorum göbekten
Ayy canım semracım çok teşekkür ederim tuzu hiç aramam tuzsuz da olsa yer içerim ama malesef sigaraya gelince kendime dur diyemiyorum aslında söz verdim kendime hamile kalırsam bırakacağım diye eskisi gibi içmiyorum azalttım günde 2-3 dal içiyorum eşim normalde bile sigara içmeme tahammül edemiyor bir yakalarsa kötü olacak ama meleğimin sağlıklı olması için elimden geleni yaparım yarın güzel haber alırsam doktordan yarın kesin bırakıcam şuanda endişe ve kaygı içinde olduğum için strese dayalı elimde olmadığı için ister istemez içiyorumAllah hepimize yardımcı olsun inş bebeğine birşey olmaz Can'ım ayşecim, besteygmr inş şeninde değerin yükselir inş bu sefer sağlıklı gebelik yaşarsın , sende bulunan rahatsızlık bizde genetik o yüzden tuzu ve kullanıyorsan sigarayı bırak veya azalt cnm
ben evliliğimde 6. yılıma girdim. geçen yazın karar verdik. eylül de hamile kaldım 5 haftalık ta lekenmeler başladı 7 arttı .kaç defa acile gittim embriyo görünmüyordu. düşürmeden bir gün önce göründü. 8 artı 4 olduğunda birkaç damla kanamam geldi. sancım çoğaldı benim normalde de adet sancım çok yoğun olur adet ayım diye düşünmek istedim. ama o akşam dedim bugün düşmezse bidaha bişi olmaz. resmen rahminden nasıl söküldüğünü hissettim. acile gidelim dedik son kez tuvalete gittim. tuvalette düştüğünü gördüm top gibi bişi birden gitti. kanamam arttı. o halimle araba kullanmak zorunda kaldım bide. gittim Dr rahmin tertemiz dedi. bi adet kanamasından sonra tekrar düşünebilirsin dedi. aralıkta denedik tuttmuş. hiç düşünmedim hemen olacağını. 7 artı 2 daha hiç kontrole gitmedim.tahlil yaptırdım sonuç pozitif. diğer tahlillerimi ptesi alacağım. öyle sürekli Dinleniyorum ve kontrol içerisindeyimBu arada sıkıntılı gebelik çeken herkesin Allah gönlüne göre versin. Senin durumun nasıldı paylaşırsan sevinirim canım :))
Anladım canım çok geçmiş olsun eski yaşantıları düşünmemeye çalış olumlu düşünelim hepimiz. inşallah bundan sonra meleğin sana 9 ay boyunca tutunur. Ben bu seferkine ümit ediyorum beni bırakmayacağını hissediyorum Allah ım Yarabbim sen bize güç kuvvet ve sağlık ver (AMİNNNN)ben evliliğimde 6. yılıma girdim. geçen yazın karar verdik. eylül de hamile kaldım 5 haftalık ta lekenmeler başladı 7 arttı .kaç defa acile gittim embriyo görünmüyordu. düşürmeden bir gün önce göründü. 8 artı 4 olduğunda birkaç damla kanamam geldi. sancım çoğaldı benim normalde de adet sancım çok yoğun olur adet ayım diye düşünmek istedim. ama o akşam dedim bugün düşmezse bidaha bişi olmaz. resmen rahminden nasıl söküldüğünü hissettim. acile gidelim dedik son kez tuvalete gittim. tuvalette düştüğünü gördüm top gibi bişi birden gitti. kanamam arttı. o halimle araba kullanmak zorunda kaldım bide. gittim Dr rahmin tertemiz dedi. bi adet kanamasından sonra tekrar düşünebilirsin dedi. aralıkta denedik tuttmuş. hiç düşünmedim hemen olacağını. 7 artı 2 daha hiç kontrole gitmedim.tahlil yaptırdım sonuç pozitif. diğer tahlillerimi ptesi alacağım. öyle sürekli Dinleniyorum ve kontrol içerisindeyim
kesinlikle olumlu düşünelim herşey güzel olacak...Anladım canım çok geçmiş olsun eski yaşantıları düşünmemeye çalış olumlu düşünelim hepimiz. inşallah bundan sonra meleğin sana 9 ay boyunca tutunur. Ben bu seferkine ümit ediyorum beni bırakmayacağını hissediyorum Allah ım Yarabbim sen bize güç kuvvet ve sağlık ver (AMİNNNN)
Merhaba aramıza hoşgeldin, tebrik ederim öncelikle hamileliğin hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah. Nasıl öğrendin evde test mi yaptın yoksa kanda mı belli oldu.kızlar aranıza yeni katıldım merhaba herkese..
rabbime cok şükür bende dün öğrendim hamile olduğumu içim içime sığmıyo :)
hoşbuldum tesekkür ederim :) bir hafta vardı reglime belimde bi ağırlık vardı evde test yaptım silik çıktı ikinci çizgi inanamadım bi tane daha test yaptım ondada silik çıktı sonra hastahane evime cok yakın gittim kanda baktırdım beta hcg 33.11 cıktı :)Merhaba aramıza hoşgeldin, tebrik ederim öncelikle hamileliğin hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah. Nasıl öğrendin evde test mi yaptın yoksa kanda mı belli oldu.
Hmm çok sevindim adına peki bişey daha öğrenmek istiyorum b-hcg yaptırdığında adetin gecikmiş miydi yada adetin kaçıncı günü kanda belli oldu :))hoşbuldum tesekkür ederim :) bir hafta vardı reglime belimde bi ağırlık vardı evde test yaptım silik çıktı ikinci çizgi inanamadım bi tane daha test yaptım ondada silik çıktı sonra hastahane evime cok yakın gittim kanda baktırdım beta hcg 33.11 cıktı :)
Hmm çok sevindim adına peki bişey daha öğrenmek istiyorum b-hcg yaptırdığında adetin gecikmiş miydi yada adetin kaçıncı günü kanda belli oldu :))
Ayşecim bir an önce gitmekle çok iyi yaptın Allah korusun meleğini inşallah iyi düşünmeye bak ve bol bol istirahat et en azından ilk 3 aylık dönemde. Bazen ultrasonlarda geri-ileri oynayabiliyor endişelenme ben çok okudum bu durumları. Sağlıcakla kalll..Semracim su perim arkadaslar hastaneden geldiM vajinal ultrasonla bakti aktif kanama gorulmuyo dedi bide haftasi 5 haftadan kucuk gibi dedi yerlesme kanamasi olabilir veya dusuk belkrtiside olabilir sen tedbirli ol yat dinlen dedi cinsel iliski yasak dedi tekrar kanaman olursa nutlaka gel dedi bide kirmizi kan gorursen dusuk yapiyosun demektir dedi. Aklima takilan su karindaki ultrasonda 5 haftalik gorulen bebek vajinal ultrasonda nasil kucuk goruluyo anlamadim boyle olan varmi aranizda
İdrarda bir hafta kala çok iyi çıkmış valla :)) kimisinde adetin ilk günü bile belli olmuyor. Neyse hayırlı sağlıklı gebelikler diliyorum tekrardan tebrik ederim :)))canım daha bir haftam vardı adet olmaya hem idrar hem kanda çıktı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?