2016 BENİM TÜP BEBEK YILIM

KAÇINCI TÜP BEBEK DENEMENİZE BAŞLIYORSUNUZ ?

• 1

OY: 46 42,6%
  • 2

OY: 32 29,6%
  • 3

OY: 20 18,5%
  • 4

OY: 5 4,6%
  • 5

OY: 4 3,7%
  • 6

OY: 1 0,9%

• Ankete Katılan
    108
  • Anket Kapalı .

bayanhope

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
792
Puanlar
123
Merhabalar !
09.12.2015 test günüm (15.gün) olmasına rağmen o bizi sürekli içimizden dürten "hadi kalk kız kalk test yap "diyen sesi dinledim 11. günümde ve negatifle erkenden yüzleştim..

İlk tüp bebek denememdi dondurulmuş 2 adet 3. Gün embriyosu ile yola başladım ama maalesef beni terketmeye hazırlanıyorlar şu an

Kendimi test günü bekleyenleri okurken jet hızıyla düşük bhcg değerleri ararken buldum sonrasında işte okuduğunuz yere transfer oldum ,, dün negatifimle yüzleştim ağladım sızladım ve bugün sindirdim ve 2. Tedavime odaklanmaya karar verdim..

Dondurulmuş embriyon kalmadığı için taze taze hormon iğnelerine merhaba deme vaktidir.
Negatiften sonra vız gelirsiniz bana hormon iğneleri !!
Yeni umutlara yelken açmaya hazır mıyız bayanlar beraber yol alalım ..

Evett bayanlar bu konuyu açtım ki 2015 i gömelim !! Sevmedik biz 2015 i yenisi gelsin bizler için.. Ben bahçeci aytun hn.ın hastasıyım 2. Denememi de onunla yapmak istiyorum ilk elin günahı olmaz diye düşünmekle beraber ilk tedavimi o yaptığı için eksiği gediği daha iyi tespit edebilir diye düşünüyorum..
Tüm süreci beraber göğüsleyelim moral olalım istiyorum birbirimize
9 aralıkta negatif testimi tekrar yapıp doktoruma ispatladıktan sonra :) adetimin gelmesini bekliycem sonrasında da bi sorun çıkmaz ve vücudum da uygunsa ocak adetimle 2. Yi denemek istiyorum..

2016 da tüp bebeğe başlayacaklar ,,,tüm tedavi sürecimizi burada paylaşalım ve sonunda bu yılın anneleri biz olalım inşallah...

Benim eşim kaynaklı problem .
İlk denemen geçen yıldı tuttu ama gelişmedi kürtaj oldum o yüzden .
Bu yıl başlamadan önce alternatif tıbba yönelmek niyetimdeyim açıkçası ..
Tüp bebek zaten zor sonra biz bir de testten sonrasındaki kürtaja kadar olan sürede de çok yıprandık .
Sonrasında da tabii ..
Ben biraz zamana bırakma niyetimdeyim açıkçası ..
Hepimiz için hayırlısı olan olsun umarım .

Bizim de problemimiz eşimin sper sayısı az ve morfoloji bozuk ilk denememi yaptım 3 gün öne koca bir negatif aldım hayırlısı değilmil dedim ve yoluma devam etmek isyirorum ,,, ilaçları kestirir doktorum 2-3 güne sonra adet olurum bi alsilik olmazsa 2. Adetimle de başlarım inşallah ,, bu psikolojiden uzaklaşmadan denemek istiyorum ben ... Ara verirsem daha kötü olurmuşum ve tedavi daha zor gelirmiş gibi geliyo ne bilimmmm

Haklısın belki benim denemem de kürtajla sonlanmasa ben de sen gibi düşünürdüm .
Doktor zaten en az 3 ay yasak koydu, sonrasında da zaten olaydan uzaklaştım diyebilirim.
İnşallah olumlu sonuçlar yazarsın buralara .

inşallah tüm tedavi sürecini yazıcam ,, yeni başlayacak olanlara belki bi faydam olur ...umarım hep birlikte güzel haberler alırız..

yeni denemelere hazır olanlar neredeler ??

yeni denemelere hazır olanlar neredeler ??
Merhaba,
Hazır miyim bilmiorum çünkü bizi yani onu cok sevecek anne babasini oynattigi icin kizginim küçük noktaya
Gelecek biliyorum ama naza cekiyor iste, anasi kılıklı :))))
Ben mayis ayinda iki sağlıklı embriyo ve 25 kasimda da dondurulmus ve cozulurken yipranmis tek embriyo ile sansimi denedim ancak olmadi. Kendime geldim sayilir. Ben doktorumdan memnundum ancak merkezin labaratuvarinin bizim icin artik yetersiz oldugunu dusunuyoruz. Sebepsiz infertilite demisti doktor ama hala olmadigina gore bir sebebi var demek ki..
memorial ve bahceci ile ön gorusme yapmayi dusunuyoruz. Sonra karar vericez.
2015 i ben de sevmedim. Umarim 2016 hayallerimizin gerçekleşeceği sevgi dolu bir yil olur..
sen anladigim kadariyla memnunsun fulya bahceciden? Sevindim

Şiddetle tavsiye edenlerdenim ben bahçeciyi hangi doktora gidersen git gayet uzman bitir ekip çok tatmin edici en azından para odaklı değiller ... Evet çok nazlı bu bebişler biz de adını halettiği için kızımız olursa kesin naz olmakı diyoruz ... Ümit ümit ümit gözünü seviyim iyi ki varsın :))
Senin tercihin miydi bu kadar ara vermek ben olabilirse mümkünse 2 adetimle başlamak istiyorum ..

Hurdunya kasım ayındaki transferini atlamışım kusura bakma ben de kasım 24 te transfer olmuştum 3. Gün 2 tane 8 ve 7 hücreli embriyo ile ama maalesef secmedi bizi yarın ilaçları kesicem muhtemelen 3-4 güne adet olurum ,,, kısmet olursa da 2. Adetimle başlamayı düşünüyorum tabii doktorumun ne diyeceği de önemli ...

eveet resmi olarak ilk tüp bebek denemem bugün itibari ile b-hcg 0.100 ile sonuç buldu ....

Ben zaten çok düşük ıhtımalli olduğunu bıldıgım ıcın 8.gun yaptırdım kan testını ve 0,1 çıkınca da dırek kestım ılacları. 8.gunden sonra bır anda yükselme ıhtımali yok. Ikı gun sonra da regl oldum zaten. Doktora da haber vermedim. Dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış ne fayda.. Bakalım diyorum birileri işini takip edip arar mı.. Arzuları bilir, gıtmeyecegım bır daha oraya.. İki işlem arası 3 ay geçmeli dıye bılıyorum çok sınırda değilsen. Çünkü yumurtalar büyüsün diye çok hormon ılacı yükleniyor. Dondurulmuşsa öyle olmadı, sadece östrojen hap ve progesteron jel, asprin kıl tüy..
Kaç yasındasın bu arada.. Ben yarın 34 e giriyorum. Wauwwww..

ben de 30 a çok yaklaştımmmm cnm ,,,boşver ne yaşadıysan sil at unut,,,yeni başlangıçlara hayırlı olsun diyelimmmm

Arkadaşlar tedaviye yeni başladım sizlerede yardımcı olmak açısından aklınızda bulunsun istedim. Aynı duygular içerisindeyiz çünkü heyecanlıyız:)) bu konuda ben doktorunda çok önemli olduğunu düşünüyorum o nedenle sizlere doktorum için tavsiyede bulunabilirim.

DOKTORUM bu sektörün zayıf halkası !

Son düzenleyen: Moderatör:
haklısın canım doktorla enerjinin tutması da çok önemli,, ben de doktorumdan çok memnunum negatif ilk denememi yeni tamamladım ama yine de doktorumdan vazgeçmem beni doktorum da bahçeci fulya aytun aktan..2.denemeye hayırlı haberler almak dileğiyle diyorum...
sizde problem neydi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar bende bahçeci fulya hastasıyım transverin 3 aralıkta blastokist dondurulmuş embriyo ile oldu ama hiç bir belirti yok sanırım tutmadı çok korkuyorum ilk denemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…