2016 Aralik tup bebek

Ewet canim zamani cok muhim demislerdi bna da.ben cok vesvese yaptigimdan dakikaya bile takiliyorum nerdeyse

Gecmis olsun canim insallah kanama kisa surede duzelir.peki neden merkezi degistrmeyi dusundunuz.semra hanim cok iyi diye duydum ben
Canım benim 5.denemem ve bana bu güne kadar hiç tek embiriyo transfer edilmedi bu sefer tek transferde ısrar etti tamam dedik ama şimdi negatif oldu yine tek embiriyo diyorlar.bende şansımı düşüremem birde ben cok kırıldım afıkxası ben muayne olurken gelip orda benim sordugum soru yüzğnden doktoru azarlaması cok kaba bir davranıstı basarı oranlarının eskısı gibi yüksek oldugunu hiç düşünmüyorum malesef şuan kadınlar kulubunde memorial gurubunda aralık ayında hamile kalan yok.

Gecmis olsun canim insallah kanama kisa surede duzelir.peki neden merkezi degistrmeyi dusundunuz.semra hanim cok iyi diye duydum ben
Canım benim 5.denemem ve bana bu güne kadar hiç tek embiriyo transfer edilmedi bu sefer tek transferde ısrar etti tamam dedik ama şimdi negatif oldu yine tek embiriyo diyorlar.bende şansımı düşüremem birde ben cok kırıldım afıkxası ben muayne olurken gelip orda benim sordugum soru yüzğnden doktoru azarlaması cok kaba bir davranıstı basarı oranlarının eskısı gibi yüksek oldugunu hiç düşünmüyorum malesef şuan kadınlar kulubunde memorial gurubunda aralık ayında hamile kalan yok.

Aynen dedigin gibi canim.cikmadik candan umut kesilmezmis.baslarda evet insan yipraniyo ama sonra alisiyosun.benim mesela bu ucucncu sanki bu sefer daha hazirlikliydim.insanin bi yonu artik hic olmucaginada alisiyo mesela.bu aksam ilk defa esime evlatlik konusunda ne dusundugunu sordum mesela.esim kizdi tabiki bukadar karamsar olmama ama napalim hayat bir sinav bizlerde payimiza duseni yasiyoruz malesef..

Arkadaşım ilaç etkisimi uyuyamıyorum yazını gördüm sabah ezanı bile okunmadı şöyle düşün annem derki Rabbime dua ederken nasıl ediyoruz hayırlısıysa olsun demmekki hayırlı bir sonuç olmuycakmış Allah korusun doğup sakat olabilir yada erken doğanilir herşeyden önce hayırlı bir evlat olmaya bilir oyüzden Rabbim en hayırlısını nasip etsin daha yolun başındasın millet 45 yaşına kadar 10 deneme 13 deneme yapan var Allah maddi manevi güç versin inş bir sonrakinde ikizin olur hatta 3 sağlıklada kucağına alırsın

Gecen denemede düşük yaptım çok üzüldüm ama demek hayırlısı deilmiş kızımda nasıl tuttu ve sorunsuz hamileliğim ilerlediyse rabbim istese gecen denemedeki tüp bebegide nasip ederdi.. olmadıysa hakkımda hayırlısı bu demekmiş .. rabbim evlatlarımız ile ve evlatsızlık ile hiç birimizi sınamasın ... tüp bebekle üçüz hamile kalıp 3 bebeğide down sendromlu olanları biliyorum öyle olup bi ömür üzülmektense olmasın daha iyi .. onun için rabbim hayırlısını versin ben evlat duygusunu tattım inş kızımda kardeş duygusunu tadar ... emeklerimiz boşa çıkmaz inş negatif oldu diye dünyanın sonu gelmiyor rabbim saglık versin yine deneriz yine deneriz ..

benim bi arkadaşım 7 senelik evli, en son evlatlık şartları nedir diye araştırmaya girmişlerdi. Ama son denemelerinde tuttu bebekleri ve daha yeni doğdu. Belki hemen isteyince değil ama mutlaka oluyor.

herkeste ayni olmuyo mesela ben hala adet olmadim bekliyorum opudan sonraki 12.gunum
@dilfeza banada vitaminlere devam etmem soylendi :) doktorlarimzda ayni ama iste kisiye gore tedavi oldugu icin farkli oluyo galiba
Anladım. benimde gec gelir kesin. ya biz görümcemle aynı doktora gidiyoıruz. onun dogumuyla benım transfer çakışmasın diyorum doğumunu kaçırmak istemiyorum. inşallah benim kısa sürer adetimin gelmesi

oh maşallah güzelce yerleşip tutunur anneciğne inşallah. pko oldugum ıcın fazla sayıda yumurta toplanma ıhtımalım var ama bakalım kacı kalıtelı olucak ve kacı döllenıp yasıycak orası sıkıntı

öyle düşünmeeee...mutlaka kaliteli embriyoların oalcaktır...hatta dondurulacaklar bile kalacak allahın izniyle....güzel düşün ki güzel olsun....

Anladım. benimde gec gelir kesin. ya biz görümcemle aynı doktora gidiyoıruz. onun dogumuyla benım transfer çakışmasın diyorum doğumunu kaçırmak istemiyorum. inşallah benim kısa sürer adetimin gelmesi
Kisa surede olanda var benim 13. gunde geldi bakalim senin ne zaman gelicek kacirmazsin insallah

Kizlarr bise sorucam dun hastaneye gittim kan aldilar muane etmeden direk estrofem verdiler gunde 3 kere sizdede oylemi oldu ? Bazi arkadaslar kist var beklicez diyolar ama beni muane bile etmedi kafam karisti acikcasi

Kizlarr bise sorucam dun hastaneye gittim kan aldilar muane etmeden direk estrofem verdiler gunde 3 kere sizdede oylemi oldu ? Bazi arkadaslar kist var beklicez diyolar ama beni muane bile etmedi kafam karisti acikcasi
Cnm e2 testinde kist olup olmadigi hormonlardan anlasiliyor onu takma kafana banada muayene olmadan baslattilar ve icimm rahat etmedi yine dr gittim tabiki baska dr ve temiz cikti dr sordugum da bana e2 hormonunda belli oluyor dedi merak etmene gerek yok yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…