2016 Aralik tup bebek

Kızlar gerçekten moral cok önemli sakın bırakmayın kendinizi. Benim 30 civarı yumurtam vardı 11 tanesini topladılar 9 u dollemeye uygun dediler ama 7 si döllendi 3. Güne 2 tane yumurta kaldı ve ikisi de 1. kaliteydi ama sayı az olunca riske atmamak için dondudular. ben de çözünürken kayıp yaşarız diye çok korkuyordum şükür sorun olmadı ve salı günü transfer yapıldı. cumartesi test günüm ve hiç olumsuz düşünmüyorum. erken test yapmayı bile düşünmüyorum. o kadar yaşadıklarımızdan sonra 5 güncük daha beklerim nolcak ki

Tedavin hayirlu olsun canim benim ilk tup bebek denememde ben de ananasi ve kiviyi cok tukettim oglum 2 yasinda insallah bebisin de sana siki siki tutunmustur

Yaaaaaa 30 baya çok :) mşlh
Benim ilkinde 22 tane oldu 18 tanesi kaliteliydi dondurdular iki kez dondurulmuş ile denedim .. şimdi yumurtan gününe göre bğyümemiş diyince doktor üzüldüm beklemiyordum öyle bşy yaş ilerliyor diye sanırım o bişe etkiliyor
Erken test yapma ben gecen sefer erken yaptım acısını çok çektim beklemek en güzeli kafan karışmaz değer düşükmü yüksekmi derdi olmaz

Listeye ekleyebilecekseniz yaş: 33 , ilk denemem , dr.umum söylediği sebepsiz infertilite, 17 aralık test günüm , Konya Novafertil de tedavi görüyorum.
2 sene evvel kimyasal bir gebelik geçirdim. sonra kist için laparoskopi yapıldı. sonrasında 2 negatif aşılamam var. sonra hsg sırasında polip göründü ve histereskopi ile polip alınıp rahim duvarına çizik atıldı sonra bir aşılama daha denedik. o da negatif bu arada hsg de sol tüpümde hidrosalfinks görmüştü dr.um tüp bebekten önce onu da laparoskopi ile bağladılar ardından tüp bebek tedavisine başladık. ohss olduğu için embriyolar donduruldu ikinci adetinden sonra rahmi hazırlayacağız dediler ama 2. adetim 18 gün gecikti ve salı günü transferim oldu. bu ameliyatların hepsi 10 ay içerisinde oldu çok yoruldum ama ümidimi hiç yitiriyorum...

30 çok ama elimizde sadece 2 tanecik kaldı. Allah korusun negatif sonuçlanırsa tüm ilaçlar iğneler tekrar kullanılacak. sen de üzme kendini az olsun kaliteli olsun. ben opu dan önce yürüyemiyordum bile

Merhaba kızlar ben sessiz takipcilerdenim yazdiklarinizi okuyup herkes icin dua ediyorum ilk tup bebek denememden bir tane oglum var simdi ona kardes istiyoruz 2 tane dondurulmus embriyom var 19 aralik transfer gunum Allah once hic olmayana sonra bizlere de nasip etsin Allah hepimizin yardimcisi olsun

Tedavin hayirlu olsun canim benim ilk tup bebek denememde ben de ananasi ve kiviyi cok tukettim oglum 2 yasinda insallah bebisin de sana siki siki tutunmustur
Amin canım inşallah. hepimiz zor süreçler atlatiyoruz Allah'ım emeklerimizi boşa çıkarmasın evladını da sana bağışlasın inşallah

teşekkürle güzel dilekleriniz için,, umarım isteyen herkesin dilekleri kabul olur.

Transferin hayirli olsun canim insallah bu zorlu meşakatli yolun sonunda bebisini kucagina alirsin

Hayirli olsun cnm benimde transfer gunum 19 ins ugurlu gelir bize

Kizlarrr nolur uzulmeyin her an her saniye topige giriyorum sizlere nasil teselli verilir ne denebilir bilemiyorumm kendimi koyuyorum sizzlerin yerine ya ben olsam bilemiyorum kimin ne soyledigini anlayacak halde olamazdim herhalde tmm deyip gecistirirdim. Ama hayat bitmedi evet bitmis durmus gibi gelir insana ama su varr dr birdaha denemeyin demiyorr ya bosuna denemeyinn hic olmiycak deseler bir yazi okumustumm kadincagiz tam 10 kez negatif sonuc almis her seferindede igneler opu o zaman dondurulmada yokmuss ve dru artik denemeye gerek yok demis kadin coook yalvarmiss dr isteksiz umursamazca kabul etmis ve denemisler tek embriyo ile 3uz cocuklari olmuss dusunebiliyormusunuz bizler 3 er embriyoyla 1 taneyi yakalayamaz ken rabbimin yaninda hic bir sey zor degill biliyorum size tam teselli olmayacak ama mutlaka goz ardi etmeyip okuyacaginizida biliyorumm lutfennn yipratmayin kendinizi tosunnn kuzhasretim sarisekerin annesi isimlerde hata yaptigsam ozur canlarr

Kızlar gonal f kullananlar, iğnelerinizi akşam mı oluyorsunuz. Doktor özellikle öyle mi soyledi. Ben sabah vuruyorum lucrinle beraber.

Dr öZellikle oyle mi istedi peki?
Hayır demedi ilk öyle başladığım için öyle devam ettim. Hatta gonal f ı olmaya başlayacağım zaman göstermek için sabah hastanede yaptılar. Ben akşamları yapıyordum dedim. Tamam farketmez yarın akşam yaparsın bundan sonra demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…