2016 Aralik tup bebek

Tmm cnm eve giderken alayım arısütü bulamamamda incir alayım..
Hakkımızda hayırlısı hemen gelip geçse keşke :) narkoz verseler uyansam bitmiş herşey hamileyim nkdr güzel olur:)
Keşke canım herşey uyuyup uyanınca geçmiş olsa ve.hamile olsak ama işte bekliyoruz da bekliyoruz artık zaman bir an önce geçse de transferimi olsam diye bekliyorum sonra test için bekliycez yani tek caremiz zaman inşallah hepimiz pozitif haberler alırız rabbim nezaman alanlarada bir an önce doğal yoldan nasip etsin rabbim kimseye aratmasin inşallah herkese annelik duygusunu yasatsin

Keşke canım herşey uyuyup uyanınca geçmiş olsa ve.hamile olsak ama işte bekliyoruz da bekliyoruz artık zaman bir an önce geçse de transferimi olsam diye bekliyorum sonra test için bekliycez yani tek caremiz zaman inşallah hepimiz pozitif haberler alırız rabbim negatif alanlarada bir an önce doğal yoldan nasip etsin rabbim kimseye aratmasin inşallah herkese annelik duygusunu yasatsin

Transfer olan arkadaşlar özellikle akşam yemeğinden sonra çok fazla şişkinliğim ve gazım oluyor. bir de göğüs hassasiyetime bugun göğüs ucuma doğru yoğunlaşan sızı eklendi. Oldukca acı veriyor. normal mi bunlar?

Hayır demedi ilk öyle başladığım için öyle devam ettim. Hatta gonal f ı olmaya başlayacağım zaman göstermek için sabah hastanede yaptılar. Ben akşamları yapıyordum dedim. Tamam farketmez yarın akşam yaparsın bundan sonra demisti.
Teşwllürler. Bi arkadaşımla konuştum dr ona özellikle akşam yap demiş.

Şen'inle aynıyız transferde benimde cuma günü test günümmmm . Benim karnım ağrıyır hasta olacakmışım gibi Şen'de bir belirti var mı
Benim 5.günüm belimde çok ağrı oldu sanırım sürekli yattığım için.Karnımda ağrı yok.ufak ufak batmalar oluyo ara sıra.hayırlısı olsun inşallah ikimiz içinde.Stres başladımı sende de?

Benim 5.günüm belimde çok ağrı oldu sanırım sürekli yattığım için.Karnımda ağrı yok.ufak ufak batmalar oluyo ara sıra.hayırlısı olsun inşallah ikimiz içinde.Stres başladımı sende de?
hemde nasıl sürekli adet oldum mu diye kontrol ediyorum normalde adet tarihim yarın inşallaj ikimizinde güzel sonuçları olur

hemde nasıl sürekli adet oldum mu diye kontrol ediyorum normalde adet tarihim yarın inşallaj ikimizinde güzel sonuçları olur
Bu arada sen nerde yaptırdın? Ben Acıbadem maslakta yaptırdım ilk denemem tek embriyo transfer edildi dört adet de donduruldu. Senin durum ne

Bu arada sen nerde yaptırdın? Ben Acıbadem maslakta yaptırdım ilk denemem tek embriyo transfer edildi dört adet de donduruldu. Senin durum ne
Ben Acıbadem Fulya da yaptırdım.2.denemem. 1.si erken düşük olmuştu.Dondurulmuş embriyo transferi oldum.2 tane transfer edildi.Allahım inşallah bu sefer dualarımızı kabul eder...

Benim reglim 16 kasımda başlamıştı.2 gün öne gelir hep yani 14ü oluyo regl günüm.daha regl belirtisi gibi bişey yok gibi ama bende geneldede regl belirtisi olmuyor.Bi pozitif oluyorum tuttu bu sefer diye bi tamamen korku sarıyo ya tutmadıysa diye.Benim dondurulmuşda kalmadı.Tutmazsa baştan başlıycaz...

Ben Acıbadem Fulya da yaptırdım.2.denemem. 1.si erken düşük olmuştu.Dondurulmuş embriyo transferi oldum.2 tane transfer edildi.Allahım inşallah bu sefer dualarımızı kabul eder...
Amin inşallah. Benimde allah korusun bu olmazsa dondurulmş iki tane transfer olacak. Eğer bu ay olmazda hemen bu adetinden sonramı yapıyorlar dondurulmuş transferini? Birde süreci nasıl oluyor? Çok soru sordum farkındayım

Benim reglim 16 kasımda başlamıştı.2 gün öne gelir hep yani 14ü oluyo regl günüm.daha regl belirtisi gibi bişey yok gibi ama bende geneldede regl belirtisi olmuyor.Bi pozitif oluyorum tuttu bu sefer diye bi tamamen korku sarıyo ya tutmadıysa diye.Benim dondurulmuşda kalmadı.Tutmazsa baştan başlıycaz...
İnşallah olacak bu sefer birbirimize dua edelim

Amin inşallah. Benimde allah korusun bu olmazsa dondurulmş iki tane transfer olacak. Eğer bu ay olmazda hemen bu adetinden sonramı yapıyorlar dondurulmuş transferini? Birde süreci nasıl oluyor? Çok soru sordum farkındayım
Yook dondurulmuş transferi çok daha kolay bir süreç.benim düşük oldğu için ara verdik uzun bir süre kendi isteğimle.çok ağır geldi çünkü bana...toparlayamadım kendimi. Dondurulmuş için adetin 3 ve ya 5.günü estrofem ilaca başlıosun bi hafta sonra kontrole gidiosun rahim kalınlığın 10 mmye sanırım ulaştıysa ilacı günde 3 e çıkarıosun ve crinone a başlıosun sabah akşam doktor kontrolündeki dğere göre gün veriyo aynı şekilde gidiosun ve transfer yapılıyo.benim de 4 dondurulmuş vardı.2 transfer oldu.2 sini tekrar dondurulacak kadar güzel bulmadılar...

Kizlarr aranizda donmus spermle tedawiye baslayan varmiydii
Biz mikroteseyle elde edilen spermle denemedeyiz suan normal çıkışimız hic yok. Döllenme sayısı baya az oldu onun dışinda simdilik bir sorun yok gibi
Ya normalmi gerçekten moralim çok bozuldu
Dondurulmuş embriyom kaçtane olcak derken şimdi yumurtam olcak mı korkusu sardı beni :KK43:
Ahh canım hep öyle hep hlgercekten sabır işi Allah hepimizin yardımcısı olsun
Kızlar gerçekten moral cok önemli sakın bırakmayın kendinizi. Benim 30 civarı yumurtam vardı 11 tanesini topladılar 9 u dollemeye uygun dediler ama 7 si döllendi 3. Güne 2 tane yumurta kaldı ve ikisi de 1. kaliteydi ama sayı az olunca riske atmamak için dondudular. ben de çözünürken kayıp yaşarız diye çok korkuyordum şükür sorun olmadı ve salı günü transfer yapıldı. cumartesi test günüm ve hiç olumsuz düşünmüyorum. erken test yapmayı bile düşünmüyorum. o kadar yaşadıklarımızdan sonra 5 güncük daha beklerim nolcak ki
Hayırlı sonuclarini bekliyoruz insallah canım benimde az embriyom oldu insallah olanlar tutar
Merhaba kızlar ben sessiz takipcilerdenim yazdiklarinizi okuyup herkes icin dua ediyorum ilk tup bebek denememden bir tane oglum var simdi ona kardes istiyoruz 2 tane dondurulmus embriyom var 19 aralik transfer gunum Allah once hic olmayana sonra bizlere de nasip etsin Allah hepimizin yardimcisi olsun :KK200:
Amin canım cumlemizin sizin sorun neydi peki
Slm kızlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun. 30 yasındayım bende ılk tup bebek denememe basladım. 3. Ignemı olucam bugun banada dua edın☺️
Ahh ahh o igneler o evre cok güzeldi umut sacıyordum resmen şimdi baya zorlaştı ama güzel olacak insallah duamdasınız
Kızlar ben de yarın transfer olacak sanıyordum bugün telefonda çarşamba günü dediler. Carsamba günü transfer olacaklar haberleşelim mutlaka
Benim transferim carsamba insallah canım haberleşelim
Kızlar benim 5inde transfer edildi.Cuma günü 16 aralık test günüm.İkinci denemem.Heye anla bekliorum...
Az kalmış canim insallah pozitif olur
Ay cok heyecanlı güzel sonuclarinizi bekliyoruz insallah

Kızlar banada merkezde sabah 10 da vurmuştu hemşire Cuma'ya denk geldiği için hafta sonuda ayni saatte vurdum ama hafta içi çalıştığımdan akşam vurmak istedim doktorum bi kaç saat önce yada sonra olur ama akşama çok farkeder sesi ondan sabah işe giderken 8 de vurcam bugun özellikle sordum bunu aynı saatlerde olmak gerekiyormuş

X