Ayrica kizlar bana estrafemi 3unu birden al dedilerr boyle kullanan varmi cok kotu sersemlesiyorumm ya dun cok korktum acaba zehirlendim mi diye bilgisi olan varmi ?
Saol canim cevabin icin cok takilmisti kafamaCnm e2 testinde kist olup olmadigi hormonlardan anlasiliyor onu takma kafana banada muayene olmadan baslattilar ve icimm rahat etmedi yine dr gittim tabiki baska dr ve temiz cikti dr sordugum da bana e2 hormonunda belli oluyor dedi merak etmene gerek yok yanii
bana sabah ogle ve aksam ic dedi tok karninaAyrica kizlar bana estrafemi 3unu birden al dedilerr boyle kullanan varmi cok kotu sersemlesiyorumm ya dun cok korktum acaba zehirlendim mi diye bilgisi olan varmi ?
Tok karnina demisim ya pardonSaol canim cevabin icin cok takilmisti kafama
bana sabah ogle ve aksam ic dedi tok karnina
Canim hayirlisi olsun insallah.benim su olumsuz haberlerden sonra kafama birsry takiliyor.acaba basari sansinda mewsimler onemli mi diye.size cok sacma gelecek ama su gunlerde hep bu takiliyor.cunku sicakligin hormonlar uzerinde buyuk bir etkisi oldugunu duymustumCanım benim 5.denemem ve bana bu güne kadar hiç tek embiriyo transfer edilmedi bu sefer tek transferde ısrar etti tamam dedik ama şimdi negatif oldu yine tek embiriyo diyorlar.bende şansımı düşüremem birde ben cok kırıldım afıkxası ben muayne olurken gelip orda benim sordugum soru yüzğnden doktoru azarlaması cok kaba bir davranıstı basarı oranlarının eskısı gibi yüksek oldugunu hiç düşünmüyorum malesef şuan kadınlar kulubunde memorial gurubunda aralık ayında hamile kalan yok.
Keske cnm en azindan uzerimdeki sersemlik gider oylemi yapsamm acaba dun neredeyse hastaneye gidecektim beynim git gellere baslamisti resmennnncanım beni teki bile mahvetti 3 nü birden alma bence sabah öğlen akşam olarak böl bana doktorum öyle verdi....birde vajinal kullanıyorum ben o ilacı...sor doktoruna sanmam 3 nü bir arada içmen şart diye birşey yok....sonucta gün içinde tüketiyosun
inşallahhtabi canımmm ama önce 1. ciyi düşün bakalım sen...öyle hemen umutsuz gibi 2. denemeyi düşünme...inşallah rabbim ilkinde nasip edecek...
Canim ben de 2+2 aliyodum gecen denemede hatta once 1+1 sonra 1+2 idi.doktor nasil diyorsa o sekilde yap istersen.bn de hic oyle bir etki olmamisti fajat yanetkiler kismnda yaziyordu diye hatrliorumKeske cnm en azindan uzerimdeki sersemlik gider oylemi yapsamm acaba dun neredeyse hastaneye gidecektim beynim git gellere baslamisti resmennnn
Cnm bildigim kadariyla ozellikle sonbahar ve ilkbahar aylarinda daha iyi diye duymustumm sperm konusundan spermler sicakhavada bozuluyormus onu dr soylemisti banaCanim hayirlisi olsun insallah.benim su olumsuz haberlerden sonra kafama birsry takiliyor.acaba basari sansinda mewsimler onemli mi diye.size cok sacma gelecek ama su gunlerde hep bu takiliyor.cunku sicakligin hormonlar uzerinde buyuk bir etkisi oldugunu duymustum
ayrica progesteronda yazin daha cok salgilaniyormus.bizkm mayis topici okadr cok hamile vardi ki canimm.benim daha opu olmadan kolum kanadim kirildi gibi hic sevmiyorum boyle olmasini toplayamiyorum kendimiCnm bildigim kadariyla ozellikle sonbahar ve ilkbahar aylarinda daha iyi diye duymustumm sperm konusundan spermler sicakhavada bozuluyormus onu dr soylemisti bana
Miğden kötü olur ben sabah öğle akşam alıyorumAyrica kizlar bana estrafemi 3unu birden al dedilerr boyle kullanan varmi cok kotu sersemlesiyorumm ya dun cok korktum acaba zehirlendim mi diye bilgisi olan varmi ?
Kaçıncı gün bugün Canım transfer günü saymaz isenKizlar idrar testi yapsam çıkar mi bugun
Aa banada tok iç dedi drTok karnina demisim ya pardonac karnina yemeklerden yarim saat once
Canım ben kızımafa bu dönemdehamilr kalmıstımCanim hayirlisi olsun insallah.benim su olumsuz haberlerden sonra kafama birsry takiliyor.acaba basari sansinda mewsimler onemli mi diye.size cok sacma gelecek ama su gunlerde hep bu takiliyor.cunku sicakligin hormonlar uzerinde buyuk bir etkisi oldugunu duymustum
Keske cnm en azindan uzerimdeki sersemlik gider oylemi yapsamm acaba dun neredeyse hastaneye gidecektim beynim git gellere baslamisti resmennnn
Canım ben de sabah 8, akşam üzeri 4 ve gece 12 de alıyorum 8 saatte bir yanı.Ayrica kizlar bana estrafemi 3unu birden al dedilerr boyle kullanan varmi cok kotu sersemlesiyorumm ya dun cok korktum acaba zehirlendim mi diye bilgisi olan varmi ?
Sanırım transferimiz aynı gün olmuş. benim 3. gün dondurulmuş transferiydi o yüzden 17 aralık yani 12. gün yaptır testini dediler. ben beklemeyi düşünüyorum sen de acele etme bence boşuna stres yaşatma kendine de bebisine de7 gun oluyor
Canım ben günde 2 kere alıyorum sabah 9 gibi akşamda 8 gibi filan bana bisey yapmıyor sen 3 sefer alıyor Sun ondan mı ki acaba...Canım ben de sabah 8, akşam üzeri 4 ve gece 12 de alıyorum 8 saatte bir yanı.