2016 Aralik tup bebek

Ayrica kizlar bana estrafemi 3unu birden al dedilerr boyle kullanan varmi cok kotu sersemlesiyorumm ya dun cok korktum acaba zehirlendim mi diye bilgisi olan varmi ?

canım beni teki bile mahvetti 3 nü birden alma bence sabah öğlen akşam olarak böl bana doktorum öyle verdi....birde vajinal kullanıyorum ben o ilacı...sor doktoruna sanmam 3 nü bir arada içmen şart diye birşey yok....sonucta gün içinde tüketiyosun

Saol canim cevabin icin cok takilmisti kafama
Ayrica kizlar bana estrafemi 3unu birden al dedilerr boyle kullanan varmi cok kotu sersemlesiyorumm ya dun cok korktum acaba zehirlendim mi diye bilgisi olan varmi ?
bana sabah ogle ve aksam ic dedi tok karnina

Canim hayirlisi olsun insallah.benim su olumsuz haberlerden sonra kafama birsry takiliyor.acaba basari sansinda mewsimler onemli mi diye.size cok sacma gelecek ama su gunlerde hep bu takiliyor.cunku sicakligin hormonlar uzerinde buyuk bir etkisi oldugunu duymustum

Keske cnm en azindan uzerimdeki sersemlik gider oylemi yapsamm acaba dun neredeyse hastaneye gidecektim beynim git gellere baslamisti resmennnn

Keske cnm en azindan uzerimdeki sersemlik gider oylemi yapsamm acaba dun neredeyse hastaneye gidecektim beynim git gellere baslamisti resmennnn
Canim ben de 2+2 aliyodum gecen denemede hatta once 1+1 sonra 1+2 idi.doktor nasil diyorsa o sekilde yap istersen.bn de hic oyle bir etki olmamisti fajat yanetkiler kismnda yaziyordu diye hatrliorum

Cnm bildigim kadariyla ozellikle sonbahar ve ilkbahar aylarinda daha iyi diye duymustumm sperm konusundan spermler sicakhavada bozuluyormus onu dr soylemisti bana

Cnm bildigim kadariyla ozellikle sonbahar ve ilkbahar aylarinda daha iyi diye duymustumm sperm konusundan spermler sicakhavada bozuluyormus onu dr soylemisti bana
ayrica progesteronda yazin daha cok salgilaniyormus.bizkm mayis topici okadr cok hamile vardi ki canimm.benim daha opu olmadan kolum kanadim kirildi gibi hic sevmiyorum boyle olmasini toplayamiyorum kendimi

Canım ben kızımafa bu dönemdehamilr kalmıstım

valla kuzum 3 nü bir arada almak ile gün içinde sabah öğlen akşam arasında ne fark var ki...bana sabah 3 akşam 3 alıyorum deseydin mecbur sabret dicektim....ama zaten günde 3 alıyorsun...

Canım ben de sabah 8, akşam üzeri 4 ve gece 12 de alıyorum 8 saatte bir yanı.

Sanırım transferimiz aynı gün olmuş. benim 3. gün dondurulmuş transferiydi o yüzden 17 aralık yani 12. gün yaptır testini dediler. ben beklemeyi düşünüyorum sen de acele etme bence boşuna stres yaşatma kendine de bebisine de

7 gun oluyor Y Yekfam ayy cok daraldım tutmadiysa diye dusununce butymun dunya basima yikiliyo cok stres oluyorum
Benimde 5 bugün ben perşembe kan vermeyi düşünüyorum tutmadı düşüncesinde uyuyamiyorm bile çok sıkıntı li stresli beklemek yaa senin kaçıncı gün embriyosu idi Canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…