Cok uzuldum canim ne diyecegimi bilemedim progestan kullanmadin miGünaydın.kızlar benim bebiş beni bu sefr hiç istememiş dün hastaneden geldikten sonra bi kanamam başladı dogumda bile bu kadar olmamişti.bu akşama kadar böyle devam ederse akşama hastaneye gidicem
Üzülme kuzum yaa ben sana demedim mi ikizim diye gel negatif kardeşliği kuralım:)neşelen kız olucak inşallah yeterki biz pes etmeyelım
Hadi Yaacnm ne desem ki bilemedim ne kadar hayırlısı desek te insan cok üzülüyor maalesef
Canın sagolsun kendini toplayınca bidaha denersin
Sagolun kizlar caresizlik boynunu bukuyo insanin dik duramiyorum nasip degilmis diye kendimi teselli etmeye calisiyorum ama iste canim cok yaniyo@sarissekerannesihilal1907 canlarım inanın ki o kadar üzüldüm ki...allah sabırını versin inşallah....ama yılmak yok...bir gün illaki oalcak allahın izniyleee
Sagolun kizlar caresizlik boynunu bukuyo insanin dik duramiyorum nasip degilmis diye kendimi teselli etmeye calisiyorum ama iste canim cok yaniyo
ben bir gebelik geçirdiğim için biliyorum,, damarlar genişliyorArkadaşlar göğüslerim de mavi damarlar çıktı çok belirgin sizlerdede varmı
bu ilaçlardan sonra kendiliğinden olma olasılığı artıyor arkadaşlar,, bence dinlenme sürecinizi ovilasyon testiyle değerlendirin.ben çatlatma iğneleri ve bir aşılamadan sonra 1 ay dinlenmede ovilasyon testiyle kendiliğimden hamile kaldım (morfoloji ve pko ya rağmen).çok kişiden de duydum bir sürü tüp aşılama vs deneyip kendiliğinden hamile kalan. Moral bizim için çok önemli. içinizi ferah tutun lütfen.Sagolun kizlar caresizlik boynunu bukuyo insanin dik duramiyorum nasip degilmis diye kendimi teselli etmeye calisiyorum ama iste canim cok yaniyo
Kesinlikle tek embiriyo şansını düşürmüştğr dedi kendi doktorum.Evet iyi fikir bence de.
toparlandım bile canım inan üzülmeye vaktim yokdün kızımla oyunlar oynadık.Sarisekerannesi @tosun788 kızlar hakkınızda hayırlı olsun. cok zor tabi bu sonuçla karşılaşmak, Rabbim kendiliğinden verir inş ama bir süre kendinizi toplayıp devam etmelisiniz. bir süre sonra bizde olumlu yada olumsuz bir sonuçla karşılacagız , nekadar düşünmek istemesekte olumsuz olma ihtimali de yuksek , Allah bizlere bu durumla başedecek sabrı versin inş. bundan snraki denemelerinizde bebişlerinize kavuşun inş.
adet günün yaklastıgu için o ama hamile olsanda oluyor korkma inşallah bebişin senleBenimde cuma test günüm ama karnım ağrıyor ara ara hasta olcak gibiyim sivilcelerim de çıktı Bende yakında aranıza katılabilirim
Üzüldük ağladık ama geçti eşim en büyük destekcimdi sağolsunEvet arkadaslar tabiki üzülün hatta ağlayın sma çabuk toparlayın yeniden umut edin ne olur .. Sanirim henuz gurubumuzda tup bebekle pozitif alan olmadı uc negatif varbir pozitif kendiliginden olmus sanirim o kisi
Sağol kuzım inşallah.@sarissekerannesihilal1907 canlarım inanın ki o kadar üzüldüm ki...allah sabırını versin inşallah....ama yılmak yok...bir gün illaki oalcak allahın izniyleee
İnsallah
oyle deme cnm cokkk gecmis olsunnn ins birdahaki seferee
kullandım canım ama olucagı varmiş.Cok uzuldum canim ne diyecegimi bilemedim progestan kullanmadin mi
Ahh canimm icim gittiiii.cok zorr.bebegi olmayanlar icin daha zor elbett.biz de tadalim Canim Allahimm lutfenn sesimizi duysun.Sagolun kizlar caresizlik boynunu bukuyo insanin dik duramiyorum nasip degilmis diye kendimi teselli etmeye calisiyorum ama iste canim cok yaniyo
Gecmis olsun canim insallah kanama kisa surede duzelir.peki neden merkezi degistrmeyi dusundunuz.semra hanim cok iyi diye duydum benKesinlikle tek embiriyo şansını düşürmüştğr dedi kendi doktorum.
toparlandım bile canım inan üzülmeye vaktim yokdün kızımla oyunlar oynadık.
adet günün yaklastıgu için o ama hamile olsanda oluyor korkma inşallah bebişin senle
Üzüldük ağladık ama geçti eşim en büyük destekcimdi sağolsun
Sağol kuzım inşallah.
İnsallah
kullandım canım ama olucagı varmiş.
izmir meficalpark canim. 4 transferim ins hakkımızda hayırlısı olur. sen nerdesin canimAmin arkadaşım nerde olucak senin transferin
Evet canim benim transfer carsamba insallah ama cok feci hastalandım insallah iyileşirim ya dua edin bana. Suan gribe yoğunlaşmış durumdayım midemde mahfoldu özellikle birsey yapamadim yani. Allah bu sefer guldursun insallah bizleri.@zg83azrass kızlar biz 15 aralık
FarahFarah seninde 14 aralık sanirim birlikte bekleyeceğiz inşallah kızlar test tarihimiz :) neler yapıyorsunuz persembe gününe kadar NE iciyorsunuz extra ?
Benimde icin dışım ilaç oldu aynı ilavları kullanıyoruz ama benim progestan var ve kalçalarım feci aģrıyo Rabbim yardımcimız olsun.Ben ilaçların dışında sabah bıldırcın yumuratsı yağda havuç portakal nar elma sıktım bol su kabak çekirdeği yiyorum ilaç sabah pruloton deport ,hibor iğnelerimi yaptırdım coraspin ,tetratox ,folik, estorfem içtim akşamda prednol var birde cirino jel içim dışım ilaçç
Ah kuzum Allah sabır versin zor ama toparlıcaksın kendini ve inanıyorum gönlün gibi güzel bir evlafın olacak insallah.Olmadi kizlar
merhabalar, ben de daha once 2013de ilk denememde kizima kavusdum cok sukur tup bebekle, simdi 3. kere deneyeceim yeni bir uzun protokolle, ikinci denemem kizimdan kalan tek donmusla oldu ama maalesef bos gebelik oldu..yumurta toplama aninda hafif anestesi verdiler ve uyudum, sonra uyandigimda hersey bitmisti, cok rahat oluyor kafaya takmaya degmez..[/QUOT
tabiki ozel deil, erkek sperm sayisi tam sinirda bizim, belki ondandir dedi dr. baska bir sorun bulunamadi..
bizim de aslinda morfoloji falan cok da iyi deil, hareket iyi sayilir ama sigara iciyor esim ve maalesef cok etkiliyormus..birakamadi bir turlu..inşallah hepimiz en kısa zamanda güzel haberler alırız..bizde sayıda sıkıntı yok ileri hareketli ve morfoloji skıkıntı..
bizim de aslinda morfoloji falan cok da iyi deil, hareket iyi sayilir ama sigara iciyor esim ve maalesef cok etkiliyormus..birakamadi bir turlu..
bence de cok onemli sonucda ailesinde herkes kalp hastasi sagligi icin de birakmasi lazim ama dinlemiyor, cabaliyor yapamiyor, uzuluyoruz haline annesi kizkardesi falan hep birlikte..bir ilac aldi simdi ama henuz baslamadi, kesmesi icin pahali bir ilacmis, ama ben isdemedim simdi baslamasin cunku sperm verecek yakinda ve kotu bir etki olmasin diye sperm sayisi uzerinde..sigara ve alkol.eşimde sigara yok ama arada bira içerdi en çok etkileyen mayalı içkilermiş nerdeyse bir yıkdrı bira bile içmiyo bu önemli bı konu bence bıraksın...
Progestandan daha ağır bir iğne kullanıyorum prulotn depot kurşun atmışlar gibiEvet canim benim transfer carsamba insallah ama cok feci hastalandım insallah iyileşirim ya dua edin bana. Suan gribe yoğunlaşmış durumdayım midemde mahfoldu özellikle birsey yapamadim yani. Allah bu sefer guldursun insallah bizleri.
Benimde icin dışım ilaç oldu aynı ilavları kullanıyoruz ama benim progestan var ve kalçalarım feci aģrıyo Rabbim yardımcimız olsun.
Ah kuzum Allah sabır versin zor ama toparlıcaksın kendini ve inanıyorum gönlün gibi güzel bir evlafın olacak insallah.
Çok güldüm,, iğne gerçwkten kurşun gibi...Progestandan daha ağır bir iğne kullanıyorum prulotn depot kurşun atmışlar gibi