2016 Aralik tup bebek

Üzülme kuzum yaa ben sana demedim mi ikizim diye gel negatif kardeşliği kuralım:)neşelen kız olucak inşallah yeterki biz pes etmeyelım

Hadi Yaa cnm ne desem ki bilemedim ne kadar hayırlısı desek te insan cok üzülüyor maalesef

Canın sagolsun kendini toplayınca bidaha denersin

@sarissekerannesi hilal1907 canlarım inanın ki o kadar üzüldüm ki...allah sabırını versin inşallah....ama yılmak yok...bir gün illaki oalcak allahın izniyleee
Sagolun kizlar caresizlik boynunu bukuyo insanin dik duramiyorum nasip degilmis diye kendimi teselli etmeye calisiyorum ama iste canim cok yaniyo

Sagolun kizlar caresizlik boynunu bukuyo insanin dik duramiyorum nasip degilmis diye kendimi teselli etmeye calisiyorum ama iste canim cok yaniyo

canım ne kadar zordur biliyorum...ağla hakkındır ama çok yıpratma kendini...bu günlerde geçicek ve sen yavruna kavusacaksın...o gün geldiğinde bu yaşadıklarının hepsini unutmuş olacaksın...

I
Arkadaşlar göğüslerim de mavi damarlar çıktı çok belirgin sizlerdede varmı
ben bir gebelik geçirdiğim için biliyorum,, damarlar genişliyor
bu ilaçlardan sonra kendiliğinden olma olasılığı artıyor arkadaşlar,, bence dinlenme sürecinizi ovilasyon testiyle değerlendirin.ben çatlatma iğneleri ve bir aşılamadan sonra 1 ay dinlenmede ovilasyon testiyle kendiliğimden hamile kaldım (morfoloji ve pko ya rağmen).çok kişiden de duydum bir sürü tüp aşılama vs deneyip kendiliğinden hamile kalan. Moral bizim için çok önemli. içinizi ferah tutun lütfen.

Evet iyi fikir bence de.
Kesinlikle tek embiriyo şansını düşürmüştğr dedi kendi doktorum.
toparlandım bile canım inan üzülmeye vaktim yokdün kızımla oyunlar oynadık.

Benimde cuma test günüm ama karnım ağrıyor ara ara hasta olcak gibiyim sivilcelerim de çıktı Bende yakında aranıza katılabilirim
adet günün yaklastıgu için o ama hamile olsanda oluyor korkma inşallah bebişin senle

Evet arkadaslar tabiki üzülün hatta ağlayın sma çabuk toparlayın yeniden umut edin ne olur .. Sanirim henuz gurubumuzda tup bebekle pozitif alan olmadı uc negatif var bir pozitif kendiliginden olmus sanirim o kisi
Üzüldük ağladık ama geçti eşim en büyük destekcimdi sağolsun
@sarissekerannesi hilal1907 canlarım inanın ki o kadar üzüldüm ki...allah sabırını versin inşallah....ama yılmak yok...bir gün illaki oalcak allahın izniyleee
Sağol kuzım inşallah.

oyle deme cnm cokkk gecmis olsunnn ins birdahaki seferee
İnsallah
Cok uzuldum canim ne diyecegimi bilemedim progestan kullanmadin mi
kullandım canım ama olucagı varmiş.

Gecmis olsun canim insallah kanama kisa surede duzelir.peki neden merkezi degistrmeyi dusundunuz.semra hanim cok iyi diye duydum ben

@zg83 azrass kızlar biz 15 aralık
FarahFarah seninde 14 aralık sanirim birlikte bekleyeceğiz inşallah kızlar test tarihimiz :) neler yapıyorsunuz persembe gününe kadar NE iciyorsunuz extra ?
Evet canim benim transfer carsamba insallah ama cok feci hastalandım insallah iyileşirim ya dua edin bana. Suan gribe yoğunlaşmış durumdayım midemde mahfoldu özellikle birsey yapamadim yani. Allah bu sefer guldursun insallah bizleri.
Benimde icin dışım ilaç oldu aynı ilavları kullanıyoruz ama benim progestan var ve kalçalarım feci aģrıyo Rabbim yardımcimız olsun.
Ah kuzum Allah sabır versin zor ama toparlıcaksın kendini ve inanıyorum gönlün gibi güzel bir evlafın olacak insallah.

teşekkür ederim..inşallah öyle olur..peki özel değilse sorun neydi..???

tabiki ozel deil, erkek sperm sayisi tam sinirda bizim, belki ondandir dedi dr. baska bir sorun bulunamadi..

bizim de aslinda morfoloji falan cok da iyi deil, hareket iyi sayilir ama sigara iciyor esim ve maalesef cok etkiliyormus..birakamadi bir turlu..

sigara ve alkol.eşimde sigara yok ama arada bira içerdi en çok etkileyen mayalı içkilermiş nerdeyse bir yıkdrı bira bile içmiyo bu önemli bı konu bence bıraksın...

sigara ve alkol.eşimde sigara yok ama arada bira içerdi en çok etkileyen mayalı içkilermiş nerdeyse bir yıkdrı bira bile içmiyo bu önemli bı konu bence bıraksın...
bence de cok onemli sonucda ailesinde herkes kalp hastasi sagligi icin de birakmasi lazim ama dinlemiyor, cabaliyor yapamiyor, uzuluyoruz haline annesi kizkardesi falan hep birlikte..bir ilac aldi simdi ama henuz baslamadi, kesmesi icin pahali bir ilacmis, ama ben isdemedim simdi baslamasin cunku sperm verecek yakinda ve kotu bir etki olmasin diye sperm sayisi uzerinde..

Progestandan daha ağır bir iğne kullanıyorum prulotn depot kurşun atmışlar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…