- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel haberler ver hepimizin ihtiyacı var:)gecmis olsun cnm bende kan verdim ama molral sifir bise cikmicandan okadar eminim ki napcam bilemiyorum.
Üzülme kuzum yaa ben sana demedim mi ikizim diye gel negatif kardeşliği kuralım:)neşelen kız olucak inşallah yeterki biz pes etmeyelımOlmadi kizlar
hayırlısı olsunGünaydın.kızlar benim bebiş beni bu sefr hiç istememiş dün hastaneden geldikten sonra bi kanamam başladı dogumda bile bu kadar olmamişti.bu akşama kadar böyle devam ederse akşama hastaneye gidicem
Büyğr canım birden büyümesin diye yavas yavas artırıyorlar yaSlm kızlar doktordan çıktım bugun iğnenin 4. Günü yumurtam normale göre çok büyümemiş gonal f 225 yapıyordum şimdi 300 doz yaptı büyür demi moralim bozuldu
Merkezimi değiştiriyorum embiriyoları başka merkeze transfer edicez inşallah sağ salimhayırlısı olsun
Evet iyi fikir bence de.Merkezimi değiştiriyorum embiriyoları başka merkeze transfer edicez inşallah sağ salim
Hadi Yaa cnm ne desem ki bilemedim ne kadar hayırlısı desek te insan cok üzülüyor maalesefOlmadi kizlar
Sarisekerannesi tosun788 kızlar hakkınızda hayırlı olsun. cok zor tabi bu sonuçla karşılaşmak, Rabbim kendiliğinden verir inş ama bir süre kendinizi toplayıp devam etmelisiniz. bir süre sonra bizde olumlu yada olumsuz bir sonuçla karşılacagız , nekadar düşünmek istemesekte olumsuz olma ihtimali de yuksek , Allah bizlere bu durumla başedecek sabrı versin inş. bundan snraki denemelerinizde bebişlerinize kavuşun inş.Olmadi kizlar
Hayır yanlış biliyorsun test 15 dk sonra geçersizdirİdrar testi yaptim cnm dun hayalet gibi bi cizgi cikti sonrada gitti olsaydi cikardi ya 1 saate cikar sanirim.
Benimde cuma test günüm ama karnım ağrıyor ara ara hasta olcak gibiyim sivilcelerim de çıktı Bende yakında aranıza katılabilirimÜzülme kuzum yaa ben sana demedim mi ikizim diye gel negatif kardeşliği kuralım:)neşelen kız olucak inşallah yeterki biz pes etmeyelım
Cnm ben 2 negatif sonuç aldım hiç birzaman olumsuzluğa moralimi düşürmedim Rabbim elbet bir gün nasip edicek ogün bugün değil dedimGüzel haberler ver hepimizin ihtiyacı var:)
Canın sagolsun kendini toplayınca bidaha denersinOlmadi kizlar
Slm kızlar doktordan çıktım bugun iğnenin 4. Günü yumurtam normale göre çok büyümemiş gonal f 225 yapıyordum şimdi 300 doz yaptı büyür demi moralim bozuldu
oyle deme cnm cokkk gecmis olsunnn ins birdahaki sefereeGünaydın.kızlar benim bebiş beni bu sefr hiç istememiş dün hastaneden geldikten sonra bi kanamam başladı dogumda bile bu kadar olmamişti.bu akşama kadar böyle devam ederse akşama hastaneye gidicem
merhabalar, ben de daha once 2013de ilk denememde kizima kavusdum cok sukur tup bebekle, simdi 3. kere deneyeceim yeni bir uzun protokolle, ikinci denemem kizimdan kalan tek donmusla oldu ama maalesef bos gebelik oldu..yumurta toplama aninda hafif anestesi verdiler ve uyudum, sonra uyandigimda hersey bitmisti, cok rahat oluyor kafaya takmaya degmez..iyi akşamlar herkese..herşey yolunda giderse ben ocak ayında tüp bebek için tedaviye başlıycam..bana aşalmalar konusunda yardımcı olurmusunuz.bide sorun erkekte mi yoksa eşte mi olursa daha başarılı oluyo..sonra yumurta toplama anında anestezi veriyolarmış ya nasıl uyandınız..çok sordum :)