2016 Aralik tup bebek

Slm kızlar doktordan çıktım bugun iğnenin 4. Günü yumurtam normale göre çok büyümemiş gonal f 225 yapıyordum şimdi 300 doz yaptı büyür demi moralim bozuldu :KK43:

Sarisekerannesi Sarisekerannesi tosun788 tosun788 kızlar hakkınızda hayırlı olsun. cok zor tabi bu sonuçla karşılaşmak, Rabbim kendiliğinden verir inş ama bir süre kendinizi toplayıp devam etmelisiniz. bir süre sonra bizde olumlu yada olumsuz bir sonuçla karşılacagız , nekadar düşünmek istemesekte olumsuz olma ihtimali de yuksek , Allah bizlere bu durumla başedecek sabrı versin inş. bundan snraki denemelerinizde bebişlerinize kavuşun inş.

Evet arkadaslar tabiki üzülün hatta ağlayın sma çabuk toparlayın yeniden umut edin ne olur .. Sanirim henuz gurubumuzda tup bebekle pozitif alan olmadı uc negatif var :KK43: bir pozitif kendiliginden olmus sanirim o kisi

Slm kızlar doktordan çıktım bugun iğnenin 4. Günü yumurtam normale göre çok büyümemiş gonal f 225 yapıyordum şimdi 300 doz yaptı büyür demi moralim bozuldu :KK43:

canım sıkma canını bende 150 ile başladım 225 çıkardılar bende rezv sorunu vardı üstelik...ilk dört gün dozu yumurtalara göre ayarlıyorlar merak etme doktorun hormonlarını da göz önünde tutup yükseltmesi gayet normal...korkma...

iyi akşamlar herkese..herşey yolunda giderse ben ocak ayında tüp bebek için tedaviye başlıycam..bana aşalmalar konusunda yardımcı olurmusunuz.bide sorun erkekte mi yoksa eşte mi olursa daha başarılı oluyo..sonra yumurta toplama anında anestezi veriyolarmış ya nasıl uyandınız..çok sordum :)
merhabalar, ben de daha once 2013de ilk denememde kizima kavusdum cok sukur tup bebekle, simdi 3. kere deneyeceim yeni bir uzun protokolle, ikinci denemem kizimdan kalan tek donmusla oldu ama maalesef bos gebelik oldu..yumurta toplama aninda hafif anestesi verdiler ve uyudum, sonra uyandigimda hersey bitmisti, cok rahat oluyor kafaya takmaya degmez..

X