2016 Aralik tup bebek

Kizlar belirtilere cok fazla takilmayin.hepsi oluyo valla.bende agrida batmada bas donmeside hepsi oldu ama gordugunuz gibi negatif.belirtiler devam bile ediyo yani:)) ouuzden cok takilipta sonradan husrana ugramayin..

Kizlar belirtilere cok fazla takilmayin.hepsi oluyo valla.bende agrida batmada bas donmeside hepsi oldu ama gordugunuz gibi negatif.belirtiler devam bile ediyo yani:)) ouuzden cok takilipta sonradan husrana ugramayin..
Kizlar bana gulmeyin ben resmen estrafemde o belirtileri yasiyorumm 3lu almaya basladim cok kotu uyku hali yorgunluk sersemlik ve mide bulantisi berbat bi sekil de ama transferim bile olmadi dahaa:)

Kizlar bana gulmeyin ben resmen estrafemde o belirtileri yasiyorumm 3lu almaya basladim cok kotu uyku hali yorgunluk sersemlik ve mide bulantisi berbat bi sekil de ama transferim bile olmadi dahaa:)
Bendede var daha transfer olmadım baş dönmesi kasıklarda batma dünde mipdem bulandı kokuya hassasiyetim zaten var

Günaydın.kızlar benim bebiş beni bu sefr hiç istememiş dün hastaneden geldikten sonra bi kanamam başladı dogumda bile bu kadar olmamişti.bu akşama kadar böyle devam ederse akşama hastaneye gidicem

Günaydın.kızlar benim bebiş beni bu sefr hiç istememiş dün hastaneden geldikten sonra bi kanamam başladı dogumda bile bu kadar olmamişti.bu akşama kadar böyle devam ederse akşama hastaneye gidicem
gecmis olsun cnm bende kan verdim ama molral sifir bise cikmicandan okadar eminim ki napcam bilemiyorum.

@zg83 azrass kızlar biz 15 aralık
@FarahFarah seninde 14 aralık sanirim birlikte bekleyeceğiz inşallah kızlar test tarihimiz :) neler yapıyorsunuz persembe gününe kadar NE iciyorsunuz extra ?

evet cnm 15 aralık transfer günüm 25 -26 aralık da test günüm muhtemelen 10 günde belli oluyormuş...allah yüzümüze gülsün güzel haberleri verebilelim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…