2016 Aralik tup bebek

Arkadaslar sonucu negatif olanlar kac embriyo koyuldu size .. Biliyorsunuz bizim tek embriyomuz var 6. Gun ama cok iyi kalite Dedi doktorum umarım tutunur bebegimiz stres yapmak istemiyorm nasipte ne varsa o diyorum ama kalbe soz zor geciyor ..
Canima cok takilma.cok kaliteli tutcak gozuylede cok bakma.benimde 6. gun tek transfer edildi ama gordugun gibi yok malesef.hersey nasip bi bakiyosun 2. gun embriyosu tutuyo bi bakiyon cok kaliteli tutmuyo

evde test var ama yapmıyorum biraz daha sabretmeliyiz. her nekadar aman takmam sonucu desemde umudumu kırabilir. o yüzden acele etmek istemiyorum. bana kesin sonuç için pazartesi dediler. cumartesi yaptırmayı düşünüyorum bi tanede pazartesi yaptırırım hani tam olarak artışı görebilirim die düşünmekteyim şu an. ama yinede dayanıcam kesinlikle. bence sende sabret. çünkü bazen bir günle farklı farklı sonuçlar alınıyor. boş yere üzüntü yaşamamalıyız

E emiratam Y Yekfam kızlar Nasılsiniz 3. Gun bugun sanirim dimi transfer öncesi nelere dikkat ettiniz ?
Transfer öncesi ben pek bisey yapmadım evet bugün 3. gün 5. gün embriyosu idibnm 2 tane transfer edildi kaşık agrim var ayakta biraz fazla durunca belim agriyor bugün başım da döndü bide cok acikiyorum folik asitten olabilir mi acaba yaa...?

Hani cogumuzun blastokist 5 . Gun embiriyosu ya daha mi cabuk salinir kanda acaba birde bana 2 tane transfer yaptilar benim goguslerim hemen siser bhcg salinsa daha bisey yok bende o zaman

Ewet canım 3.gün transfer öncesi hiç birşeye dikkat etmedim ama sonrasında dikkat ediyorum hepimiz hayırlı sonuçlar alırız inşallah
Canım sende de oluyor mu kasik ağrısı sık acıkma baş dönmesi vs bi de senin kaçıncı gün embriyosu idi...

Hani cogumuzun blastokist 5 . Gun embiriyosu ya daha mi cabuk salinir kanda acaba birde bana 2 tane transfer yaptilar benim goguslerim hemen siser bhcg salinsa daha bisey yok bende o zaman
Canım 5. Gün embryosunun tutunması 3-5 günde gerceklesiyormuss o tutundukca beta artıyor.ckk erken ama göğüs dişiliğini beklemek için.kac gün oldu ki seninki

Canım kaşık ağrısı bendede var sağ taraf özellikle çok yiyiyorum 5.gün embriyosu canım perşembe transfer oldum
Bende perşembe oldum Canım tek embriyo mu bide baş dönmesi oldu mu hiç bnm bugün 1 2 sefer oldu bugün neden ise ve sürekli a çok acikiyorum yaa

Ben çok yatmiyor um yaşamıyorum yaa dolaşıyorum ama fazla ayakta durunca belim çok agriyor yaa ... Sen nerde yaptırmış idin sorun neydi canim
Medicana omer faruk vanlioglu sebepsiz infertilite kan pihtilasmasi var pko var onun disinda tupler acik yumurtlamada bisey yok 2 dusuk olumlu 1 tup bebek deneyimim var 4 yasinda oglum var cok sukur ki o da var. Yatma ama ayakta kalma da kendini yorma bence

Maşallah canım oglun varmış Rabbim bagislasin inş Rabbim bi de kardes verir oğluna bizde de sadece pko var başka bi sıkıntı yok ilk tüp bebek deneyimim oğlunda mi tüp bebek idi Canım ...?

Maşallah canım oglun varmış Rabbim bagislasin inş Rabbim bi de kardes verir oğluna bizde de sadece pko var başka bi sıkıntı yok ilk tüp bebek deneyimim oğlunda mi tüp bebek idi Canım ...?
Evet tup bebebekti ama hic dondurulmusum yoktu bastan yaptik bunda herseyi tekrardan 1 ay dondurdular ohss riskim yuzunden sali transferim oldu ama cok daraliyorum meraktan bi ogrensek hayirlisiyla bi olumlu olsa hersey okadar ihtiyacım var ki hayatimda hersey olumsuz giderken Guzel dileklerin icin sagol allah her isteyenin gonlune gore varsin evlat hasretiyle sinamasin biz cok ugrastik cok zor yine de cok şanslıyız bir oglumuz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…