Canim yaa oyle oluyor di mi illaki bi yerde insan pes ediyor. Bende pes ettim cok ama zaman geçtikçe yine dedik yeniden dedik ciktik yola. 4 deneme 4 negatif sonuç 4 ayri yikim husran depresif haller aglamalar vs vs her seferinde tekrar ayni uzuntuyu yasamak istemesekde evlat hasreti düştükçe yüreğimize yeni tedavi sureci planlari yaptik. 4. Denemeye kadar esim daha sogukkanli davranir surekli beni teselli eder, oyuncagi kirilmus cocugu avutmaya calisan ebeveyni gibi beni avuturdu. Ama 4. Negatifi doktorumuzdan duydugumuz anda tepkisiz durabilneyi sadece 30 saniye basarabildim ve sonrasinda engel olamadim gozyaslarima ve basimi kaldirip esime baktigimda icim bi o kadar daha acidi onunda agladigini gordum cunku. Ilk defa sahit oldum onunda negatife ağladığına.. Yikildim, icim yandi acidi o oldu bu oldu eve dondugumuzde sanki onceden bebegimiz evimizdeymis de simdi onun olmadigi bos evimize geri dönmüşuz gibi hissettim. 1,2,3,4,5 gun derken gecti gitti o yogun aci bitmedi tabiki hep aciyo sol yanim hala depresif hallerim oluyor. Ruhum daraliyor aglama krizi de yasiyorum ama ara sira belki bi tanidigin dogum haberini alinca belki tv de yada orda burda bebek gorunce. Noldu simdi bu kadar uzuntu yaşandı noldu??? Vazgemedik vazgecemedik vazgeçemiyoruz. Yasimuz 36 oldu. Yarin obur gun 45/50 yadina geldigimde "keske yaa keskeee, yasim musaitken deneyebildigimuz kadar deneseydik" demek bunu diyerek pusman olup simdikinden daha cok uzulmek istemiyoruz. Maddi imkanimiz da bu tedavi icin oek uygun degil, ama ILK ONCE RABBIMIN İZNİYLE omrumuz sagligimuz yettigince biriktirip deneyebildigimuz kadar deniycez insaallah. MEVLAM bu yolda olan herkesin ger daim maddi manevi yardimcisi olsun. Hayirli evlatlari nasib eylesin insaallah. Sevgiler...