Güzel haberler yolda canım hiç merak etme. Tedavine odaklan moralini yüksek tut. Asıl iş transferden sonra başlıyor. Yolun açık olsun inşallah. Sağlıkla gelsin tüm bebişler.Aynen kuzum :) inşallah bende sizin gibi bebişlerimin haberini alır, güzel güzel tekmelerini hissederim
Canım ya inşallah tez zamanda kardeş versin rabbim ona canım bazı arkadaşlar bebeklerini kayıp etti minikgelinin ikiz darsıda sana inşallahSelaaamm kizlaarr
Uzun zamandir giremedim ne okuyamaya nede yazmaya...
Hamile arkadaslarim nasilsiniz?? Insaallah iyisinizdir...
Bende bir degisiklik yok :) dua ediyorum rabbim kizimda oldugu gibi bir mucize versin...
Bu arada kizlar.. Biz turkiyeden dondugumuzden beri kizim cok uzgun ve hircin oldu.. Butun tedavi asamasinda hep bizimleydi ve herseyi biliyordu bebekler yok artik dedigimiz gunden bugune kadar inanin cok degisti... Sanki baska kiz olu verdi.. Resmen hayalkirikligina ugradi yavrummher aksam dua ediyor allahim bana ikiz kardes ver diye
Rabbim herkesin gonlune gore versin benide dualarinizda unutmayin...
Kıyamam kızına eninde sonunda olcak kardeşleri papucu dama atılacak haberi Yok:) rabbimin mucizesi hiç bitmez belki bakmışsın bi süpeiz yapmış :) eninde sonunda olcak o kızına bi kardeş inanıyorumSelaaamm kizlaarr
Bende bir degisiklik yok :) dua ediyorum rabbim kizimda oldugu gibi bir mucize versin...
Bu arada kizlar.. Biz turkiyeden dondugumuzden beri kizim cok uzgun ve hircin oldu.. Butun tedavi asamasinda hep bizimleydi ve herseyi biliyordu bebekler yok artik dedigimiz gunden bugune kadar inanin cok degisti... Sanki baska kiz olu verdi.. Resmen hayalkirikligina ugradi yavrummher aksam dua ediyor allahim bana ikiz kardes ver diye
Aminn canimm..Canım ya inşallah tez zamanda kardeş versin rabbim ona canım bazı arkadaşlar bebeklerini kayıp etti minikgelinin ikiz darsıda sana inşallah
Canimm benimmm amiin.. Insaallah dualarimiz hep hayirlisiyla basliyor zaten..Kıyamam kızına eninde sonunda olcak kardeşleri papucu dama atılacak haberi Yok:) rabbimin mucizesi hiç bitmez belki bakmışsın bi süpeiz yapmış :) eninde sonunda olcak o kızına bi kardeş inanıyorum
Bende idare ediyorum cnm bulantı falan az oldu o açıdan rahatım ama ciddi bi kanamam oldu ondan sonrada sürekli kahve lekelenmem var vesveseli günler geçiriyorum baştan beriCanimm benimmm amiin.. Insaallah dualarimiz hep hayirlisiyla basliyor zaten..
Sen nasilsin? Bebislerin iyidir insaallah
Sağol canım darısı sana inşallahAminn canimm..
Kayiplara cok uzuluyorum inan..
Masaallah senin bebisde 14 haftalik olmus bile :)
Ayy canimm az once okudum ne zor bizim hamileliklerimiz boyle... Hele kanama oldugu zaman vesvese olmamak elde degilkii.. Rabbim kolaylik versin sana insallah..Bende idare ediyorum cnm bulantı falan az oldu o açıdan rahatım ama ciddi bi kanamam oldu ondan sonrada sürekli kahve lekelenmem var vesveseli günler geçiriyorum baştan beri
Sen bidahaki tedaviye nezaman başlamayı düşünüyorsun
İçine sinen yerde yaptır mutlaka cnm çok önemli güven duygusu ... Nisana bşy kalmadı negüzel heycanlı bekleyiş başlıyck inş kızının kardeşleri olcak :)Ayy canimm az once okudum ne zor bizim hamileliklerimiz boyle... Hele kanama oldugu zaman vesvese olmamak elde degilkii.. Rabbim kolaylik versin sana insallah..
Biz sanirim nisanda tekrar dusunuyoruz insaallah bakalim artik denk getirebilecekmiyiz... Gecen cok maliyetli oldu.. Bu defa nasil olur bilemiyorum... Hakkimizda hayirlisi olsun.. Ama ayni klinikte yapmiyacagim o kesin...
Çok duygulandim kızının söylediklerini okuyunca.Allah gonlunuze göre verir insallah.Yer gök duayla demişler kızının dualar kabul olur tez zamanda insallahSelaaamm kizlaarr
Canım actım face sizi bulamıyomCnm tüp bebek doktoru ikizlerde karışıyor ama yaptıranlar var dedi ben ense kalınlıkları normal çıktı istemedim ama normal kadın Doğumcuya haftaya gitcem o neder bilmiyorum ama yaptırmıycam
Herkes orda valla sohbette çok güzel hadi bitane al istek yolla kabul ederim hemen:)
Ben yaptırdım canım mersin tüp bebek merkezinde şükürler olsun 2.de tuttuKızlar merhaba aranızda Mersin'de tüp bebek yaptıranlar var mı acaba?
Ben yaptırdım canım mersin tüp bebek merkezinde şükürler olsun 2.de tuttuKızlar merhaba aranızda Mersin'de tüp bebek yaptıranlar var mı acaba?
Bende yaptım mersin tüp bebek merkezinde necip öztürk te hakkımı helal etmiyorum ona dolandırıldık ilk denememde hiç araştırmadan gittim hakkında hayırlısı olsun cnmKızlar merhaba aranızda Mersin'de tüp bebek yaptıranlar var mı acaba?