Aynen hayırlısı olsun.. ikizim olsun istiyorum bende hayırlısı ile.. hsg çekilmemiştim ama bahçeci de Cem bey istediYok göremedim malesef cnm zaten hamile kalmamız mucize bizim ondan üzülme hamile kalsak asıl şaşırırız :) yinede 2-3 gün sonra bitane daha yap garanti olur :)
Nisa'n ayına bşy kalmadı zaten
Kizlar dikkatli bakin sanki var gibiii benimde ilk testim oyle cikmistiiii ins cnm yaaKızlar uyuya kalmışım Yen'i uyandım.. normal gebelik testi aldım 5 tl lik ecz. 2-3 gün sonra yap dedi ama şimdi yaptım ben negatif duruyor ama bir de siz bakın bakalım
Allah Allah inşallah öyledir :)) umut fakirin ekmeğidir Hala regl gelmedi.. bakalımKizlar dikkatli bakin sanki var gibiii benimde ilk testim oyle cikmistiiii ins cnm yaa
Aklımdasın valla :) 2-3 gün sonra bitane daha test yapAllah Allah inşallah öyledir :)) umut fakirin ekmeğidir Hala regl gelmedi.. bakalım
evet bende öyle düşünüyorum. Kızlar bir yorum yapabilir misiniz?Aklımdasın valla :) 2-3 gün sonra bitane daha test yap
Senin adet olman Laz'ım aslındaevet bende öyle düşünüyorum. Kızlar bir yorum yapabilir misiniz?
sat 02.02.2017
adet gün uzunluğu:7 gün
adet döngüsü: 26-28 gün
19 şubat pazar 3-4 damla kahverengi akıntı
19 şubatta yumurtalmış olabilir miyim? o lekeler ne olabilir? Eğer 19 şubat yumurtalama zamnı ise adetim zati 5 mart ilk günü olur değil mi?
evet bende öyle düşünüyorum. Kızlar bir yorum yapabilir misiniz?
sat 02.02.2017
adet gün uzunluğu:7 gün
adet döngüsü: 26-28 gün
19 şubat pazar 3-4 damla kahverengi akıntı
19 şubatta yumurtalmış olabilir miyim? o lekeler ne olabilir? Eğer 19 şubat yumurtalama zamnı ise adetim zati 5 mart ilk günü olur değil mi?
benimde polip vardı ben ameliyat olup aldırdım. 9 şubatta da doktora gitmiştim akıntı için. ne kist no polip hiç bişi yokyu o sebeple bende yumurtlama olduğunu düşündüm.Senin adet olman Laz'ım aslında
Benim kahve lekelenmemlerim ara ara olurdu polip vardı ..
Ama kimisinden yumurtama yada yerleşme zamanı olurmuş cnm
canım benim hangi resimde gördün? en iki resim ekledim. birincide hayalet gibi var ama ikinci yaptığım teste yok gibi geldi.Bende gördüm canım çok silik ama var erken gebelik testi al yarın sabah ilk wc de yap testi bence
Tabi ozaman yumurtlamadır cnm polip bende aldırdım ondan sonra sorun yaşamadım:)benimde polip vardı ben ameliyat olup aldırdım. 9 şubatta da doktora gitmiştim akıntı için. ne kist no polip hiç bişi yokyu o sebeple bende yumurtlama olduğunu düşündüm.
minikgelin şu minik kızın banada dua etsin ya bu ay supriz olsun bebiş olsun :)Tabi ozaman yumurtlamadır cnm polip bende aldırdım ondan sonra sorun yaşamadım:)
Eder ablası :) valla şimdi olmasa bile üzülmem ben Nisan dan çok umutluyum :)minikgelin şu minik kızın banada dua etsin ya bu ay supriz olsun bebiş olsun :)
Amin inşallah canım benim. siz benim kimseyle konuşamadığım sırlarımın yeğane dinleyicilerisiniz... sizi çok seviyorum :)Eder ablası :) valla şimdi olmasa bile üzülmem ben Nisan dan çok umutluyum :)
kızlar yahu.. galiba bende bebiş fln yok. çünkü öğlene doğru bel ağrım ve akıntım başladı. 1 saat sonra akıntı içinde çokçok ucuk pembe leke geldi. şimdi ise damla damla kan geliyor. benim kırmızılar geliyor sanırım. artık nisan ayı tüp bebek maceramıza atılacağız. rabbimden dilerim ki en kısa sürede sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin bana da.
Olabilir cnm yaramaz olcak sanırım erkenden tekmelere başlamış :)bacılarrr nabarsınız nasılsınız. ben sanırm bugün ilk kez bebeğimi hissettim. eşşek sıpası böyle içerden içerde güp die vurdu bana. ayıptır söylemesi klozete oturmuştum öne doğru eğildim bi an sonra böyle yankılı bir biçimde heyyy ben burdayım sıkıştım der gibi bi güpleme geldi içimden. sanırım ki oydu
Canın sagolsun cnm 1 adet sonra tedaviye başlıycan zaten hemen bakmışsın geçmiş zaman :)kızlar yahu.. galiba bende bebiş fln yok. çünkü öğlene doğru bel ağrım ve akıntım başladı. 1 saat sonra akıntı içinde çokçok ucuk pembe leke geldi. şimdi ise damla damla kan geliyor. benim kırmızılar geliyor sanırım. artık nisan ayı tüp bebek maceramıza atılacağız. rabbimden dilerim ki en kısa sürede sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin bana da.
YOK üzülmedim cnm. Nasip..hayirlisi olsun cnm ne diyelim kii ins bu sefer olcakkk cnm hadi beraber sevinelimm benimde bu ayin sonunda olcak galiba tekrar bir aksilik cikmazsa uzulme ne olurrr
Aynen kuzum :) inşallah bende sizin gibi bebişlerimin haberini alır, güzel güzel tekmelerini hissederimOlabilir cnm yaramaz olcak sanırım erkenden tekmelere başlamış :)
Canın sagolsun cnm 1 adet sonra tedaviye başlıycan zaten hemen bakmışsın geçmiş zaman :)