- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
Bebetime marka alma Hangisini alırsan aliş yerindeyim nasıl yapayım yahu:)... akşam evde yapıp bakarım. hangi marka daha iyidir ki?
O marka çok hata veriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebetime marka alma Hangisini alırsan aliş yerindeyim nasıl yapayım yahu:)... akşam evde yapıp bakarım. hangi marka daha iyidir ki?
walla dün predictor ile yaptım. böyle çıktı...erken hamilelik testinde bile böyle çıktı ise bebek olmayabilir diyorlar.. boşuna test parası vermesem mi? yazık TL'ciklerime... :)))Bebetime marka alma Hangisini alırsan al
O marka çok hata veriyor
Cnm bugun başka marka ile yap sen yoksa zaten üzülmezsin zor oluyor malum tüp bebeğe alıştırdık kendimizi ama rabbimin mucizeside bitmez neden olmasınki:)walla dün predictor ile yaptım. böyle çıktı...erken hamilelik testinde bile böyle çıktı ise bebek olmayabilir diyorlar.. boşuna test parası vermesem mi? yazık TL'ciklerime... :)))
bu arada tüp bebekte 2. deneme için bahçeci'ye güvendik gibi geldi.
Bahçeci ile gebe kalan oldu mu kızlar
ayyy aynen rabbim mucizeleriyle sevindirsin aminnnnnnnnn:)Cnm bugun başka marka ile yap sen yoksa zaten üzülmezsin zor oluyor malum tüp bebeğe alıştırdık kendimizi ama rabbimin mucizeside bitmez neden olmasınki:)
Haftaya perşembe gitcem inş 13 haftalık oluyorum kızım 13 haftalıkta belli olmuştu bakalımm bunalr belli olcakmı :) merak ediyorum valla :)ayyy aynen rabbim mucizeleriyle sevindirsin aminnnnnnnnn:)
sizin cinsiyetler ne zaman belli oluyor:)
Hayırlısı olsun.. kızlar pis bişi soracağım elle vajinal kontrolle hamile olduğunu anlayan varmış. Siz bu konu da birşeyler biliyor musunuz ?!? Bende parmakla denedim orta parmağıma yumuşak birşeyler geldi.. bu negatif demek mi oluyor ?!? Ben ilk tüp denememde progestan hapını parmakla ittiriyordum. İlk zamanlar kolaylıkla gidiyordu. Elim boşlukta gibiydi. Son dönemlerde test günleri yaklaştıkça hapı ittirirken sert bir cisim çarpıyordu çok ileri ittiremiyordum.. ama şimdi en sonda yumuşak böyle vajinanın yan dudakları gibi şeylere denk geldim. Bu nedir yahu bilgisi olan var mı ?!? Duyan gören ?!? Hemşire doktor olanlar ?!? :)Haftaya perşembe gitcem inş 13 haftalık oluyorum kızım 13 haftalıkta belli olmuştu bakalımm bunalr belli olcakmı :) merak ediyorum valla :)
Benimde hemen çıkmıştı hemde 5 tl lik teste hiç belli olmaz. Ayrıca tüp bebek sonucum 6. Günde çıktı cnm 5. Gün embriyosuydu. Sen tekrarla testini. Pozitif olma ihtimalide yüksek. Hadi haberlerini ver bizewalla dün predictor ile yaptım. böyle çıktı...erken hamilelik testinde bile böyle çıktı ise bebek olmayabilir diyorlar.. boşuna test parası vermesem mi? yazık TL'ciklerime... :)))
bu arada tüp bebekte 2. deneme için bahçeci'ye güvendik gibi geldi.
Bahçeci ile gebe kalan oldu mu kızlar
Valla ben ona dikkat ettim hamile kaldığımda yumuşak ve kolay giriyor ilaçlar bende öyle oluyordu :) sen hala test yapmadınmı kız bak senin için giriyorum sürekli yaparsın diye :)Hayırlısı olsun.. kızlar pis bişi soracağım elle vajinal kontrolle hamile olduğunu anlayan varmış. Siz bu konu da birşeyler biliyor musunuz ?!? Bende parmakla denedim orta parmağıma yumuşak birşeyler geldi.. bu negatif demek mi oluyor ?!? Ben ilk tüp denememde progestan hapını parmakla ittiriyordum. İlk zamanlar kolaylıkla gidiyordu. Elim boşlukta gibiydi. Son dönemlerde test günleri yaklaştıkça hapı ittirirken sert bir cisim çarpıyordu çok ileri ittiremiyordum.. ama şimdi en sonda yumuşak böyle vajinanın yan dudakları gibi şeylere denk geldim. Bu nedir yahu bilgisi olan var mı ?!? Duyan gören ?!? Hemşire doktor olanlar ?!? :)
Ikili test yaptirdin mi canimHaftaya perşembe gitcem inş 13 haftalık oluyorum kızım 13 haftalıkta belli olmuştu bakalımm bunalr belli olcakmı :) merak ediyorum valla :)
Canım aminnnnnn... inşallah pozitiftir. Bir daha yapacağım. Aldım testi :))Benimde hemen çıkmıştı hemde 5 tl lik teste hiç belli olmaz. Ayrıca tüp bebek sonucum 6. Günde çıktı cnm 5. Gün embriyosuydu. Sen tekrarla testini. Pozitif olma ihtimalide yüksek. Hadi haberlerini ver bize
Eve yeni geldim. Aldım test.. wc ye gidince yapacağım inşallah :)Valla ben ona dikkat ettim hamile kaldığımda yumuşak ve kolay giriyor ilaçlar bende öyle oluyordu :) sen hala test yapmadınmı kız bak senin için giriyorum sürekli yaparsın diye :)
Hadi yaaaa yap artık çatladım yahuuuinşallah pozitif sonuç alırsın canım hayırlısı olsun inşallahEve yeni geldim. Aldım test.. wc ye gidince yapacağım inşallah :)
Evet canım görmemişim B'nde senin gibi yaparım o zaman :))Ogemibirgungelecek cnm sana mesaj attım ama görmedin galiba. . Ben yeni face açtım isim salladım bitane. Hiç arkadaş eklemene gerek yok. Bende hiç sevmiyorum ama faceden sohbet takibi daha kolay oluyor. Hem tanıştık ne güzel. Bi düşün sende.
Yap hadi gel hiç sıkıntı olmaz. Bulamaz kimse seni. Yeni mail adresi al, sonrada facede hesap aç. Yarım saat bile sürmüyor.Evet canım görmemişim B'nde senin gibi yaparım o zaman :))
Hiç çizgi Yok Demi cnm ben göremedim ama aşırı silik olunca resimde çıkmıyor kimi zamanKızlar uyuya kalmışım Yen'i uyandım.. normal gebelik testi aldım 5 tl lik ecz. 2-3 gün sonra yap dedi ama şimdi yaptım ben negatif duruyor ama bir de siz bakın bakalım
Cnm tüp bebek doktoru ikizlerde karışıyor ama yaptıranlar var dedi ben ense kalınlıkları normal çıktı istemedim ama normal kadın Doğumcuya haftaya gitcem o neder bilmiyorum ama yaptırmıycamIkili test yaptirdin mi canim
Herkes orda valla sohbette çok güzel hadi bitane al istek yolla kabul ederim hemen:)Evet canım görmemişim B'nde senin gibi yaparım o zaman :))
Walla bir ara var gibi geldi bana ama herhalde göz yanılması.. yok gibi birşeyHiç çizgi Yok Demi cnm ben göremedim ama aşırı silik olunca resimde çıkmıyor kimi zaman
Yok göremedim malesef cnm zaten hamile kalmamız mucize bizim ondan üzülme hamile kalsak asıl şaşırırız :) yinede 2-3 gün sonra bitane daha yap garanti olur :)Walla bir ara var gibi geldi bana ama herhalde göz yanılması.. yok gibi birşey