2016 Aralik tup bebek

Aynen çıkmıyor bende bulamadım
gunaydın kızlar
2017 bebişleri:)
yazın grupları secın çıkıyor. sondakı gülme ısaretı de var :)))
ben tahmınen ınsallah bır aksılık olmazsa 1 ay sonra falan gırerım gruba. çünkü yazıstıklarımız görünmese de üye olduğum gruplar görünüyor sanırım rıske atmak ıstemıyorum :)) mıllet sok gecırmesın daha agbımlerın bıle haberı yok.

Gözün aydın canım. Aynen benim eşim de ne bilmiş doktor küçücük şey daha belli olmaz erkek olabilir üzmesinler kızlarımızı minnaklarımızı. Geçen kaynanam geldi tedavi olurken görümcemde kaldım en fazla üçer gün kaldım allah razı olsun ama isminide koymam onuda bana bırakın yani neymiş emeği çokmuş ismini koyucakmışım görümcemin saçmalığa bakarmısın sen hiç arayıp sorma benim daha üç aylık çocuğuma isim düşün bide görümcemin ismini kadın kafayı yedi
Hayret birşey yaaa hepsi mi aynı olur en iyisi hiç duymamak söylediklerini :KK47:benim kaynanamda demiş isim hakkı dede ile babaanne de olur diye. He bende robotum zaten vazifem doğurmak sadece allahım ya rabbim..

Ogemibirgungelecek Ogemibirgungelecek hayırlısı olsun tatlım önemli olan sağlıklı olması bırak herkes istediğini düşünsün. Sen göbüşünü okşa minnaka söyleki KK teyzeleri gözlerinden öpüyormuş onu :KK200:@Aden51 seninde Allah yardımcın olsun sıkma canını bebişinide germe :anneadayı:
bende salı günü gidicem tarama testine bakalım belki benimkide belli eder kendini :emir_bebek: dualarım sizinle sizde eksik etmeyin bizi dualarınızdan
Rahat ol canım inşallah hayırlısı ile sağlıkla gelsin bebeklerimiz :KK200:

Desenize hepsi aynı bunların :) bu arada canım coook sevindim bebişlerinin iyi olmasına burdaki her bebek sanki yeğenimmiş gibi artık :anne::KK200:
Ay bende kızımda doktor kız dedi eşim iyi bak erkek olmasın dedi öyle sinirlenmiştim ki dedim çocuğum oldu kızı erkeği kaldı :) anneme dedim kız olcak diye.. neyse daha hayırlı olsun dedi bozuldu:) ben hep kız istedim gönlümden geçen oldu kimse umruma gelmez sağlıkla doğuralım evlat evlattır :)

Bu arada benimde face hesabım yok en son bi sapık dadanmıştı evlenmeden evvel ondan beridir tövbeliyim face ye o yüzden giremicem gruba..burayı da boşlamayın ha aman sizde olmasanız kafayı yerim ben:KK36:

gunaydın kızlar
2017 bebişleri:)
yazın grupları secın çıkıyor. sondakı gülme ısaretı de var :)))
ben tahmınen ınsallah bır aksılık olmazsa 1 ay sonra falan gırerım gruba. çünkü yazıstıklarımız görünmese de üye olduğum gruplar görünüyor sanırım rıske atmak ıstemıyorum :)) mıllet sok gecırmesın daha agbımlerın bıle haberı yok.
Ayyy müjdelerin en güzeli olacak desene maşallah sübanallah

Hayret birşey yaaa hepsi mi aynı olur en iyisi hiç duymamak söylediklerini :KK47:benim kaynanamda demiş isim hakkı dede ile babaanne de olur diye. He bende robotum zaten vazifem doğurmak sadece allahım ya rabbim..
Valla allah yardımcınız olsun bide çalışıyorsunuz siz isim konusu ileri dönemlerde dahada yoracak bizi belli oldu aman konuşsunlar dursunlar imam bildiğini okurben koyucam kızımın minnoşumun ismini allahın izniyle inşallah:anne::KK8::KK36:

Kızlar başka bi uyduruk hesap açın yada ben grubun ismini saçma bşy yapayım:) gelin 1 eksik bile olsa aklımız kalır sizde :) bide ben artık çok buraya gelmek istemiyorum diger gruplara bakıyorum moralim bozuluyor etkileniyorum kötü şeylere ... facede kendi aramızda muhabbet eder resim falan paylaşırız güzel olur hadi gelin:)

Kızlar başka bi uyduruk hesap açın yada ben grubun ismini saçma bşy yapayım:) gelin 1 eksik bile olsa aklımız kalır sizde :) bide ben artık çok buraya gelmek istemiyorum diger gruplara bakıyorum moralim bozuluyor etkileniyorum kötü şeylere ... facede kendi aramızda muhabbet eder resim falan paylaşırız güzel olur hadi gelin:)
Ben bulamıyom grubu özelden adımı yazsam sen eklesen gruba olur mu canım.

Kızlar grubun adını
2017 aralık:)
Diye deiştirdim rahat rahat ekleyin
Kimse anlamaz
Bi kaç gün sonrada herkes eklesin gizli yaparım kimse göremez

Bu arada benimde face hesabım yok en son bi sapık dadanmıştı evlenmeden evvel ondan beridir tövbeliyim face ye o yüzden giremicem gruba..burayı da boşlamayın ha aman sizde olmasanız kafayı yerim ben:KK36:[/QUOTE
Valla face bende hiç sevmiyorum kapattım yıllar önce. Yeni bi mail adresi al üye ol sende. Kimseyi eklenene gerek yok isminide farklı bişey yap katıl aramıza. Bende oyle yaptım.

Tüp bebek tedavisinin başlangıcından tedavinin bitimine kadar cinsel ilişkiden kaçınılması yaygın bir uygulamadır. Doktorlar ilişki sırasında her hangi enfeksiyon oluşmasına yol açmasından ya da embriyonun yerleşmesine engel olabilir endişesi taşımaktadırlar.Bununla birlikte bu endişelerini gidermek ve aynı zamanda da kanıtlamak için tekrar bir araştırma yapılmıştır.
Avustralya’da yapılan bir çalışma ile tüp bebek tedavisisırasında cinsel ilişkinin tüp bebek tedavisi işlemlerine zararlı olup olmadığına bakıldı .Sonuçlara göre ilişki zararlı olmadığı gibi embriyo transferi sonrası yapılan ilişkinin embriyonun rahime yerleşmesinde olumlu bir rol oynadığı ve başarı şansını artırdığı görülmüş. Çiftlerin 6 hafta 8 sonrası yapılan incelemelerinde daha yüksek hamilelik oranları bulunmuş. Spermin sadece yumurtayı döllemek için işlev yapmadığı aynı zamanda embriyonun tutunmasında da rol oynadığı görülmüş.

Tüp bebek tedavisinin başlangıcından tedavinin bitimine kadar cinsel ilişkiden kaçınılması yaygın bir uygulamadır. Doktorlar ilişki sırasında her hangi enfeksiyon oluşmasına yol açmasından ya da embriyonun yerleşmesine engel olabilir endişesi taşımaktadırlar.Bununla birlikte bu endişelerini gidermek ve aynı zamanda da kanıtlamak için tekrar bir araştırma yapılmıştır.
Avustralya’da yapılan bir çalışma ile tüp bebek tedavisisırasında cinsel ilişkinin tüp bebek tedavisi işlemlerine zararlı olup olmadığına bakıldı .Sonuçlara göre ilişki zararlı olmadığı gibi embriyo transferi sonrası yapılan ilişkinin embriyonun rahime yerleşmesinde olumlu bir rol oynadığı ve başarı şansını artırdığı görülmüş. Çiftlerin 6 hafta 8 sonrası yapılan incelemelerinde daha yüksek hamilelik oranları bulunmuş. Spermin sadece yumurtayı döllemek için işlev yapmadığı aynı zamanda embriyonun tutunmasında da rol oynadığı görülmüş.
Evt cnm yabancı ülkelerde transfer olunca ilişki yapın diyorlarmış :) ay valla ben transfer günü nefes almasammı acaba kımıldarım belki diyorum :):)

X