- 28 Aralık 2015
- 536
- 337
Benim face yok insagram var sizin için açarım valla hem tanışmış oluruzİnş cnm
Aslında facede grup yapalımmı kendi aramızda :) geçenlerde aklıma geldi hep unuttum demeyi:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim face yok insagram var sizin için açarım valla hem tanışmış oluruzİnş cnm
Aslında facede grup yapalımmı kendi aramızda :) geçenlerde aklıma geldi hep unuttum demeyi:)
Aç aç ben facede grup kurayım gelmek isteyenler özelden haberleşirizBenim face yok insagram var sizin için açarım valla hem tanışmış oluruz
ya canım ben tam ekledım kendımı sonra vazgectım face de görünürse sakat kımse bılmıyor suan çünkü benım hamileliği cok yakınlar harıc.Kızlar
2017 bebişleri:)
Diye grup kurdum kapalı yaptım
Ekleyin sonra gizli yapcam :)
Ayrıca eklemek istediğiniz kişiler olursa onlarda eklesin kader arkadaşlarımız olarak :)
Benim face yok malesef. Ama yinede burdan kopmayalım ya. Önümüzde uzun bir yol var. Ne güzel destek oluoruz birbirimize.İnş cnm
face de yaptın cnm. Benim yok dediğim gibi. Burda kapalı grup kurulmuyor mu.Kızlar
Ayrıca eklemek istediğiniz kişiler olursa onlarda eklesin kader arkadaşlarımız olarak :)
Kendime bile itiraf edemiyorum ama bende öyleyim. Allahın gücüne gitmesin bugunlerimize de şükür. Benim çok iştahım yok moralsizlikten ama acıkınca elim ayağım titriyor. Sanırsızlanıyorum yemek için. Az bişey atınca sakınleşiyorum ağzıma.Amin canım inşallah istediğimiz birazcık anlayış sadece rabbime şikayet olmasın bu tedavide üç yaş yaşlandım yüzümde kırışıklıklar arttı kadın gelmiş isim düşünüyor sağ sağlim doğuruyum inşallah ben onu düşünüyorum isim bakmak bile canım istemiyor çok yoruldum hem vücüt hem beyin olarak. Bana dediği ben 10 tane doğurdum doktor görmedim gerçi beşi doğururken boğulmuş ta işte bişey demiyorum genede kaynanama fikirsiz anam bu kadın düşündükçe kızıyorum neyse boş ver onu. Kızlar benim bulantım geçti şimdide doymuyorum hiç sizde durumlar nasıl
Biz hasta yatıyoruz onlar misafircilik oynuyo başımızda. Başka şehirde olmalarına rağmen hiç bi fırsatı kaçırmıyolar. Allahtan görümcem doğum yaptıda fazla kımıldayamıyorlar.ay valla bu konuda pek doluyum, satırlarca yazsam rahatlayamıycam heraldeBende 1 hafta görümcemde yattım bu sefer kaynanamda orda kaldı ay allahım ne geçmek bilmezdi ozaman Doğum yapınca artık bizden çıkmıycaklar sırf bu yüzden işe erkenden bile başlamayı düşünüyorum çünkü beni çok bunaltacaklar ...
Gecen tüp bebekte düşük yaptım kaynanam yatmadın omdan düştü dedi öyle sinirlendimki oğlunda sorun olmasaydı düşmezdi demeyi çok istedim lanet olsun dedim ... anlamazlar malesef sevemedim 7 senedir evliyim bundan sonrada sevmem ama ikizler den dolayı uzun bisüre iç içe olcaz malesef
anlat kız nolacak:) bende doluyum ama daha fazla dolucam Doğumdan sonra adım gibi eminim :) benim kaynanam neysede kayınpeder 10 kaynanaya bedel karı gibi bi tip o daha kötü valla :)Biz hasta yatıyoruz onlar misafircilik oynuyo başımızda. Başka şehirde olmalarına rağmen hiç bi fırsatı kaçırmıyolar. Allahtan görümcem doğum yaptıda fazla kımıldayamıyorlar.ay valla bu konuda pek doluyum, satırlarca yazsam rahatlayamıycam heralde
Of ya güldürdün beni. Onlar gelince ben evimde yabancı gibi hissediyorum kendimi. Butun odalarımı geziyolar. Neyse bebek gelsinde geçen sefer yeni evliydik acemiliğime geldi bu sefer kurallarımı çizerimanlat kız nolacak:) bende doluyum ama daha fazla dolucam Doğumdan sonra adım gibi eminim :) benim kaynanam neysede kayınpeder 10 kaynanaya bedel karı gibi bi tip o daha kötü valla :)
Ben face de aradım çıkmıyo grubun adı canımKızlar
Aynen çıkmıyor bende bulamadımBen face de aradım çıkmıyo grubun adı canım
Allah allah ama açık iki kişi ekledi kızlar tüm ayarlarsa baktım nasıl yapsakBen face de aradım çıkmıyo grubun adı canım
Yoook artik görümcenin adi mii .güler misin ağlar misin.Gözün aydın canım. Aynen benim eşim de ne bilmiş doktor küçücük şey daha belli olmaz erkek olabilir üzmesinler kızlarımızı minnaklarımızı. Geçen kaynanam geldi tedavi olurken görümcemde kaldım en fazla üçer gün kaldım allah razı olsun ama isminide koymam onuda bana bırakın yani neymiş emeği çokmuş ismini koyucakmışım görümcemin saçmalığa bakarmısın sen hiç arayıp sorma benim daha üç aylık çocuğuma isim düşün bide görümcemin ismini kadın kafayı yedi
Hadi gözün aydin canım. Güzel haberini aldik,insallah bundan sonrasi sıkıntısız devam eder.bi arkadasimida attilar o dikisten hiç korkma doktorlar bizden daha iyi biliyolar sonuçta. Bebekleri hic riske atmazlar.Merhaba kızlar tüp bebek doktoruna gittim bugun
Herşey yolunda çok şükür az bi kanama alanı var oda geçer dedi 14. Haftaya kdr proloton vurun dedi..
Ben ultrason resimlerini atmıştım ve bana bu mucize dedi okdr büyük kanama alanın vardıki hiç umutlu deildim senden moralini bozmamak için kötü bşy demedim dedi.. bundan sonra daha bşy olmaz korkma lekede kanda gelse dedi..
Ense kalınlıklarına baktı 1.4 diğeri 1.6 çıktı gayet güzel dedi ...
Rahin uzunluğum aslında iyimiş ama Rahime dikiş atalım hiç risk bırakmıyalım dedi bende tmm dedim narkoz ile yapılcakmış.. 3 hafta sonra dikiş atılacak biraz korkuyorum ama faydalı bşy diyince tmm dedim:)
Bebekler öyle bi oynuyorduki bi garip oldum:) doktorda çok güzel şeyler söyledi içim rahatladı işe başla masa başı işiyse bşy olmaz dedi:)
Böyle iyi doktorlar başımızdan eksik olmasın resmen moral verip yolladı beni:)
Canım ben grubu buldum ekledim.Kızlar