Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmaz inşallah bişey korkma bi tavuk çorbası yap bol limonlu iç bitki çayı falan içme çünkü söktürücü oluyorlar bol meyve ye geçirmeye çalış geçmiş olsunkızlar ben nezle oldum yaa ates yok göz burun akıyor. salı günü kontrolüm var. bebeğe bır zararı olmaz degıl mı korkuyorum
Sağol canım 12. Haftamda söyledi bana cinsiyeti seninkide büyük ihtimalle belli olur saklamassa tabi ikili testte bizi germekten başka bişey değil ense kalınlığı belli ediyor zaten yaptır ama hiç takılma teste bişey çıkmaz inşallahOgemibirgungelecek hayırlısı olsun tatlım önemli olan sağlıklı olması bırak herkes istediğini düşünsün. Sen göbüşünü okşa minnaka söyleki KK teyzeleri gözlerinden öpüyormuş onu @Aden51 seninde Allah yardımcın olsun sıkma canını bebişinide germe
bende salı günü gidicem tarama testine bakalım belki benimkide belli eder kendini dualarım sizinle sizde eksik etmeyin bizi dualarınızdan
Bol su iç canım hızlı hızlı. Geçen hafta bende öyleydim iki günde geçti allah.kızlar ben nezle oldum yaa ates yok göz burun akıyor. salı günü kontrolüm var. bebeğe bır zararı olmaz degıl mı korkuyorum
Yok cnm korkma bşy olmaz bol c vitamini al dinlen .. yüksek ateşin olmadıkça bşy olmaz korkma ..kızlar ben nezle oldum yaa ates yok göz burun akıyor. salı günü kontrolüm var. bebeğe bır zararı olmaz degıl mı korkuyorum
Ay bende kızımda doktor kız dedi eşim iyi bak erkek olmasın dedi öyle sinirlenmiştim ki dedim çocuğum oldu kızı erkeği kaldı :) anneme dedim kız olcak diye.. neyse daha hayırlı olsun dedi bozuldu:) ben hep kız istedim gönlümden geçen oldu kimse umruma gelmez sağlıkla doğuralım evlat evlattır :)Kızlar Merhaba sanirm benimde bebeğim Kız ense kalınlığı da 1 mm idi daha ikili test yaptirmicam hiç.
yalnız anneme diyorum kızmis diyo dur kızım daha belli olmaz belki erkektir eşim diyo ben inanmıyom belki erkektir kaynanami düşünemiyorum bile zorla elime geçti daha geçmedi bile önümde upuzun bi maraton var yani illa erkek mi olmalıydı gıcık oldum herkese
Çok şükür canım maşallah üçünüzde iyisiniz gözün aydın çok sevindim. Cinsiyetlerini görmedimi çok merak ediyorum seninkileri anneleri gibi güçlü bebişler maşallahMerhaba kızlar tüp bebek doktoruna gittim bugun
Herşey yolunda çok şükür az bi kanama alanı var oda geçer dedi 14. Haftaya kdr proloton vurun dedi..
Ben ultrason resimlerini atmıştım ve bana bu mucize dedi okdr büyük kanama alanın vardıki hiç umutlu deildim senden moralini bozmamak için kötü bşy demedim dedi.. bundan sonra daha bşy olmaz korkma lekede kanda gelse dedi..
Ense kalınlıklarına baktı 1.4 diğeri 1.6 çıktı gayet güzel dedi ...
Rahin uzunluğum aslında iyimiş ama Rahime dikiş atalım hiç risk bırakmıyalım dedi bende tmm dedim narkoz ile yapılcakmış.. 3 hafta sonra dikiş atılacak biraz korkuyorum ama faydalı bşy diyince tmm dedim:)
Bebekler öyle bi oynuyorduki bi garip oldum:) doktorda çok güzel şeyler söyledi içim rahatladı işe başla masa başı işiyse bşy olmaz dedi:)
Böyle iyi doktorlar başımızdan eksik olmasın resmen moral verip yolladı beni:)
Çok sgl cnm Bnm hepimiz iyi olalım hepÇok şükür canım maşallah üçünüzde iyisiniz gözün aydın çok sevindim. Cinsiyetlerini görmedimi çok merak ediyorum seninkileri anneleri gibi güçlü bebişler maşallah
Ay nasıl sevindim anlatamam banada umut oldun valla. Bana bu haftadan sonra bişey olmaz dedi doktorum ama tek korktuğum rahimdeki kanama rahmin kendini kasmasıyla durur ve buda rahim ağzının açılmasına sebep olabilir dedi. İnşallah dahada bişey olmaz. Gözün aydın.Merhaba kızlar tüp bebek doktoruna gittim bugun
Herşey yolunda çok şükür az bi kanama alanı var oda geçer dedi 14. Haftaya kdr proloton vurun dedi..
Ben ultrason resimlerini atmıştım ve bana bu mucize dedi okdr büyük kanama alanın vardıki hiç umutlu deildim senden moralini bozmamak için kötü bşy demedim dedi.. bundan sonra daha bşy olmaz korkma lekede kanda gelse dedi..
Ense kalınlıklarına baktı 1.4 diğeri 1.6 çıktı gayet güzel dedi ...
Rahin uzunluğum aslında iyimiş ama Rahime dikiş atalım hiç risk bırakmıyalım dedi bende tmm dedim narkoz ile yapılcakmış.. 3 hafta sonra dikiş atılacak biraz korkuyorum ama faydalı bşy diyince tmm dedim:)
Bebekler öyle bi oynuyorduki bi garip oldum:) doktorda çok güzel şeyler söyledi içim rahatladı işe başla masa başı işiyse bşy olmaz dedi:)
Böyle iyi doktorlar başımızdan eksik olmasın resmen moral verip yolladı beni:)
Allahım onunda yardımcısı olsun. Tez zamanda sağlıklı bebeğine kavuşsun inşallah.Bu arada kızlar nkdr şükretsek az
Tüp bebekte benden önce muayene olan bi kadın vardı 40 yaşında 4. Tüp bebeğinde hamile kalmış 3 aylık olmuş oda ... kadın yürümekten bile korkuyor etrafa korku dolu gözlerle bakıyordu dikkatimi çekti neyse muayene oldu öyle bi agladıki merkez inledi hemşireler bile ağladı çok etkilendim bende ağladım çatlayana kdr
Bebeğin kafa kemikleri oluşmamış yani doğunca kafası kurbağaya benziycekmiş doktor zaten çok yaşamaz demiş alalım dedi kadın istemedi ağlayarak çıktı ..nkdr şükretsek az
En ufak şeyde çok üzülmemek lazım insanların derdi başından büyük malesef
Cnm senle benim aynı biliyorsun sorunlarımız allahın izini ile artık bşy olmaz inş şu 2 hafta geçse daha rahatlardık inş neyapsan kanama alanının varlığını bilmek bi yanını korkutuyor ala yinede çok şükür cnm Bnm okdr kanamaya düşse düşerdi :)Ay nasıl sevindim anlatamam banada umut oldun valla. Bana bu haftadan sonra bişey olmaz dedi doktorum ama tek korktuğum rahimdeki kanama rahmin kendini kasmasıyla durur ve buda rahim ağzının açılmasına sebep olabilir dedi. İnşallah dahada bişey olmaz. Gözün aydın.
Biz üç aydır hamileyiz nerdeyse 6 aydır çekiyoruz. 3 gün bakmış isim mi koycakmış tey allaam ya. Ben bırak isim koydurmayı bebek olunca başımıza birikcekler diye bile sinir oluyorum şimdiden. Geçen gebeliğimde doktor riskli evde yat demişti bunlar hepsi bir hafta bizde kaldılar kafayı yemiştim. Bebek düştü zaten. O yüzden feci kızgınım onlara. Bebeğide söylemiycem 4 aya kadar. Allah sağlık versin yeterki.Gözün aydın canım. Aynen benim eşim de ne bilmiş doktor küçücük şey daha belli olmaz erkek olabilir üzmesinler kızlarımızı minnaklarımızı. Geçen kaynanam geldi tedavi olurken görümcemde kaldım en fazla üçer gün kaldım allah razı olsun ama isminide koymam onuda bana bırakın yani neymiş emeği çokmuş ismini koyucakmışım görümcemin saçmalığa bakarmısın sen hiç arayıp sorma benim daha üç aylık çocuğuma isim düşün bide görümcemin ismini kadın kafayı yedi
Bugün hayal ettim valla bebişler büyüycek kocaman haftalık olcaklar burdan başka konuları konuşuyor olucaz inşallah.Cnm senle benim aynı biliyorsun sorunlarımız allahın izini ile artık bşy olmaz inş şu 2 hafta geçse daha rahatlardık inş neyapsan kanama alanının varlığını bilmek bi yanını korkutuyor ala yinede çok şükür cnm Bnm okdr kanamaya düşse düşerdi :)
Bende 1 hafta görümcemde yattım bu sefer kaynanamda orda kaldı ay allahım ne geçmek bilmezdi ozaman Doğum yapınca artık bizden çıkmıycaklar sırf bu yüzden işe erkenden bile başlamayı düşünüyorum çünkü beni çok bunaltacaklar ...Biz üç aydır hamileyiz nerdeyse 6 aydır çekiyoruz. 3 gün bakmış isim mi koycakmış tey allaam ya. Ben bırak isim koydurmayı bebek olunca başımıza birikcekler diye bile sinir oluyorum şimdiden. Geçen gebeliğimde doktor riskli evde yat demişti bunlar hepsi bir hafta bizde kaldılar kafayı yemiştim. Bebek düştü zaten. O yüzden feci kızgınım onlara. Bebeğide söylemiycem 4 aya kadar. Allah sağlık versin yeterki.
İnş cnmBugün hayal ettim valla bebişler büyüycek kocaman haftalık olcaklar burdan başka konuları konuşuyor olucaz inşallah.
Amin canım inşallah istediğimiz birazcık anlayış sadece rabbime şikayet olmasın bu tedavide üç yaş yaşlandım yüzümde kırışıklıklar arttı kadın gelmiş isim düşünüyor sağ sağlim doğuruyum inşallah ben onu düşünüyorum isim bakmak bile canım istemiyor çok yoruldum hem vücüt hem beyin olarak. Bana dediği ben 10 tane doğurdum doktor görmedim gerçi beşi doğururken boğulmuş ta işte bişey demiyorum genede kaynanama fikirsiz anam bu kadın düşündükçe kızıyorum neyse boş ver onu. Kızlar benim bulantım geçti şimdide doymuyorum hiç sizde durumlar nasılBiz üç aydır hamileyiz nerdeyse 6 aydır çekiyoruz. 3 gün bakmış isim mi koycakmış tey allaam ya. Ben bırak isim koydurmayı bebek olunca başımıza birikcekler diye bile sinir oluyorum şimdiden. Geçen gebeliğimde doktor riskli evde yat demişti bunlar hepsi bir hafta bizde kaldılar kafayı yemiştim. Bebek düştü zaten. O yüzden feci kızgınım onlara. Bebeğide söylemiycem 4 aya kadar. Allah sağlık versin yeterki.
Boşver cnm hepsi cahil he he diyip geçmek lazımm kafamıza boşuna takıyoruz ... isim konusundada afedersin bok yemek düşer tövbe tövbe sinir geldi bana:) bizim derdimiz ne onun derdi ne :)Amin canım inşallah istediğimiz birazcık anlayış sadece rabbime şikayet olmasın bu tedavide üç yaş yaşlandım yüzümde kırışıklıklar arttı kadın gelmiş isim düşünüyor sağ sağlim doğuruyum inşallah ben onu düşünüyorum isim bakmak bile canım istemiyor çok yoruldum hem vücüt hem beyin olarak. Bana dediği ben 10 tane doğurdum doktor görmedim gerçi beşi doğururken boğulmuş ta işte bişey demiyorum genede kaynanama fikirsiz anam bu kadın düşündükçe kızıyorum neyse boş ver onu. Kızlar benim bulantım geçti şimdide doymuyorum hiç sizde durumlar nasıl