2016 Aralik tup bebek

Kızlar
2017 bebişleri:)
Diye grup kurdum kapalı yaptım
Ekleyin sonra gizli yapcam :)
Ayrıca eklemek istediğiniz kişiler olursa onlarda eklesin kader arkadaşlarımız olarak :)

Kızlar
2017 bebişleri:)
Diye grup kurdum kapalı yaptım
Ekleyin sonra gizli yapcam :)
Ayrıca eklemek istediğiniz kişiler olursa onlarda eklesin kader arkadaşlarımız olarak :)
ya canım ben tam ekledım kendımı sonra vazgectım face de görünürse sakat kımse bılmıyor suan çünkü benım hamileliği cok yakınlar harıc.

Kendime bile itiraf edemiyorum ama bende öyleyim. Allahın gücüne gitmesin bugunlerimize de şükür. Benim çok iştahım yok moralsizlikten ama acıkınca elim ayağım titriyor. Sanırsızlanıyorum yemek için. Az bişey atınca sakınleşiyorum ağzıma.

Kızlar kapalı grup yani kimse göremiyor sadece kendi aramızda yazışmalar görünüyor okdr :) :) yoksa benimde kimse bilmiyor :)
Yeni face açın böyle bi kaç kişi ile güzel olmaz ama :)

Biz hasta yatıyoruz onlar misafircilik oynuyo başımızda. Başka şehirde olmalarına rağmen hiç bi fırsatı kaçırmıyolar. Allahtan görümcem doğum yaptıda fazla kımıldayamıyorlar.ay valla bu konuda pek doluyum, satırlarca yazsam rahatlayamıycam heralde

anlat kız nolacak:) bende doluyum ama daha fazla dolucam Doğumdan sonra adım gibi eminim :) benim kaynanam neysede kayınpeder 10 kaynanaya bedel karı gibi bi tip o daha kötü valla :)

anlat kız nolacak:) bende doluyum ama daha fazla dolucam Doğumdan sonra adım gibi eminim :) benim kaynanam neysede kayınpeder 10 kaynanaya bedel karı gibi bi tip o daha kötü valla :)
Of ya güldürdün beni. Onlar gelince ben evimde yabancı gibi hissediyorum kendimi. Butun odalarımı geziyolar. Neyse bebek gelsinde geçen sefer yeni evliydik acemiliğime geldi bu sefer kurallarımı çizerim

Yoook artik görümcenin adi mii .güler misin ağlar misin.
Sen hiç bunlari düşünme ,istediğin ismi koyarsin

Hadi gözün aydin canım. Güzel haberini aldik,insallah bundan sonrasi sıkıntısız devam eder.bi arkadasimida attilar o dikisten hiç korkma doktorlar bizden daha iyi biliyolar sonuçta. Bebekleri hic riske atmazlar.

Kizlar facede arama yerine grubun adını yazın farkli bir grup çıkıyor ,daha sonra daha fazla grupta arayın derseniz en aşağıdaki grubu ekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…