2016 Aralik tup bebek

Benim doktorum da öyle canım bayan olumsuz bayan nefatif aşırı vesveseli benim doktor versiyonum :) ama yine de seviyorum cok rahat olması da iyi degil ama dediğinde cok haklısın olumsuz bir durum olsa kesin söylerdi yani

Doktorun olumlu konuşmuş cnm hiç bşy olmaz Allah'ın izini ile ki normalde doktorlar kötüyü söyler hemen benim doktor bu bebekler nasıl duruyor bukdr kanamaya demişti dünya başıma yıkılmıştı hemen tüp bebek doktoruna arayıp ultrason resmini gönderdim bebeklerle alakası Yok vücut emer yada atar sorun olmaz dedi ...

Degil mi sanki biz nazlanıyoruz gibi oluyor halbuki nazlanacak hal mi kaldı sürecin basından beri en cok biz çekiyoruz hem psikolojik hem biyolojik sıkıntıyı.. Yine de şükür her halimize :))
Yok ya ne Nazı gözünü seveyim :) korkum herşeyden ağır basıyor valla :) nazlamanmaya fırsat vermiyor beynim:)

Yok ya ne Nazı gözünü seveyim :) korkum herşeyden ağır basıyor valla :) nazlamanmaya fırsat vermiyor beynim:)
Al benden de o kadar :) bir hafta var kontrole ama yarın gidicem ben vajina girişinden rahme acayip bi yanma var gideyim bakalım neymiş problem korkuyorum enfeksiyon düsük nedeni ya gec kalmış olmiyim

Al benden de o kadar :) bir hafta var kontrole ama yarın gidicem ben vajina girişinden rahme acayip bi yanma var gideyim bakalım neymiş problem korkuyorum enfeksiyon düsük nedeni ya gec kalmış olmiyim
Benimde arada oluyor yanma kullandığımız ilaçlardan diye düşünüyorum bu ara Yok ama bol su içiyorum sanırım ondan yoksa enfeksiyona eğilimli vücudum var bende bidaha gitmeye bi idrar testi vereyim diyorum nolur nolmaz :)

Cnm kanamanmı oldu :KK43: artık bitsin insan çok üzülüyor biliyorum inş kuzucuklar bizi bırakmayacak .. kanama alanın nerede ve büyükmü cnm proloton depot igne kullanıyorsun Demi
Evet cnm malesef yine oldu. Bebeğin yanında kanama. Haftada bir kullanıyorum pruloton. Yarın yapılcak. Dün yazık eşimde hiç belli etmez çok üzüldü. Kulaklarınızı çınlattım. Grupdaki arkadaşlarda yaşıyo korkma filan dedim. İnşallah bu sınavı geçicez hepimiz. Bide çok komik bebeğin kalbini gördük ama herrkeyli değildi. Eşim diyoki oda mı yorulmuş? Doktor da onun rahatı iyi umrunda değil ordaki kanama dedi. Bebek 20 dk da bi dinlenip hareket ediyomuşşş.

Benimde arada oluyor yanma kullandığımız ilaçlardan diye düşünüyorum bu ara Yok ama bol su içiyorum sanırım ondan yoksa enfeksiyona eğilimli vücudum var bende bidaha gitmeye bi idrar testi vereyim diyorum nolur nolmaz :)
Iyice paraboyak olduk Valla :) bende 15 gün önce vermiştim bidaha mı versem diye geçiriyordum içimden. Allah iyi etsin halimizi

Canım merak etme kanaması lekesi olmayan mı kaldı burda kalbini duymuşsunuz ya cok şükür Allah'a inşallah hemencecik kanamanda durur

Evet cnm malesef yine oldu. Bebeğin yanında kanama. Haftada bir kullanıyorum pruloton. Yarın yapılcak. Dün yazık eşimde hiç belli etmez çok üzüldü. Kulaklarınızı çınlattım. Grupdaki arkadaşlarda yaşıyo korkma filan dedim. İnşallah bu sınavı geçicez hepimiz. Bide çok komik bebeğin kalbini gördük ama herrkeyli değildi. Eşim diyoki oda mı yorulmuş? Doktor da onun rahatı iyi umrunda değil ordaki kanama dedi. Bebek 20 dk da bi dinlenip hareket ediyomuşşş.

Bebekler büyüdü onlar inş bizi bırakmayacak insanın morali çok bozuluyor o ayrı ama en riski dönemleri atlattık sanki:) bizimde böyle gitçek senin dediğin gibi bebekler iyi olsun daha dayanırız herşeye :KK43: bebeğin keyfi yerindedir hiç merak etme en rahat yer anne Rahmi :KK66:
Iyice paraboyak olduk Valla :) bende 15 gün önce vermiştim bidaha mı versem diye geçiriyordum içimden. Allah iyi etsin halimizi
Yok cnm 15 gün önce verdiysen bşy yoktur sen bol su iç baya farkedecek ben öyle yanında 1 saatte 2-3 bardak su içiyorum wc ye nkdr çok gitsen okdr iyi gelir enfeksiyona

Sağol cnm allah razı olsun. Kan sulandırıcıyı ilk kanamada bırakmıştık. Kanama alanı bebwğin kesesinin etrafını saran damarlardan kaynaklanıyor dedi. Ama beslendiği alan çok büyük bebeğin. Olmamasını tabiki tercih ederiz ama diyo, bebek güçlendiği için fazla korkma sakin ol dedi. Allaha emanet ettim bebeğimi. Bugun 11+1 olduk. Endişe etme sende. Ben 1,5 aydır dün 2. Defa dışarı çıktım evimizin yakınında avm ye yemeğe gitmiştik tuvalete koştum peçete yetişmedi adet kanı filan hiç bişey yani. Hastanemizde yakındı allahtan taksiye atladık gittik. Ben bebeğime güveniyorum. Hersey yoluna giricek. Sende üzülme önemli kısımları atlattık. Dilimde anne olmayı bekleyen bütün kadınlar için hep dua var.
kıyamam yaa o panıgı ve psıkolojıyı dusunemıyorum..benım kanamamdan sonra dr ultrasonla bakarken o anları asla unutamam..bebegın kalbı atıyor mu orda mı dusuncesı o an ınsanın zıhnınde sımsekler çakıyor..sonrasında da gözlerden yaslar boşalıyor..korkunç bır an..neysekı sonuç olumlu Allahtan..
bebegın senınle cok sukur artık bırakmaz allahın ıznıyle..hayırlısıyla gecseydı su günler kucağımıza alsaydık bır gorseydık o gunlerı..

kıyamam yaa o panıgı ve psıkolojıyı dusunemıyorum..benım kanamamdan sonra dr ultrasonla bakarken o anları asla unutamam..bebegın kalbı atıyor mu orda mı dusuncesı o an ınsanın zıhnınde sımsekler çakıyor..sonrasında da gözlerden yaslar boşalıyor..korkunç bır an..neysekı sonuç olumlu Allahtan..
bebegın senınle cok sukur artık bırakmaz allahın ıznıyle..hayırlısıyla gecseydı su günler kucağımıza alsaydık bır gorseydık o gunlerı..
Aynı duyguları bende yaşıyorum hep. İnşallah allah büyük. Bebitolarımız iyi olcak yüzümüz gülücek.

Kızlar günaydın. Biz yine randevudan önce doktora koştuk malesef. Dün serum yedik. Bugunde kendi doktoruma göründüm bebeğimiz gayet iyi şükürler olsun. Kanama çok fazla ama bebek şuanda daha güçlü dedi. Ense kalınlığımıza da baktı iyi dedi. Kan çok kan kaybettiğimiz için kan ilacına başladık. Estroferm dahil bütün ilaçlara devam edicez. Randevusunu bekleyerken panik yapıp zamanı kendine eziyet eden arkadaşlarım içinizi ferah tutun. Sorununuz yokken kendi kendinizi hiç üzmeyin.
Canım geçmiş olsun maşallah bebeğin ne kadar güçlüymüş bişey olmaz inşallah geçecek bugünler doğumlarımıza gün sayıcaz hep beraber ben inanıyorum Inşallah. Rabbi yesirvela tuasir rabbi temmim bil hayr amin.

Canım geçmiş olsun maşallah bebeğin ne kadar güçlüymüş bişey olmaz inşallah geçecek bugünler doğumlarımıza gün sayıcaz hep beraber ben inanıyorum Inşallah. Rabbi yesirvela tuasir rabbi temmim bil hayr amin.
İnşallah caım sağol allah razı olsun.

Kızlar Merhaba sanirm benimde bebeğim Kız :halay:ense kalınlığı da 1 mm idi daha ikili test yaptirmicam hiç.
yalnız anneme diyorum kızmis diyo dur kızım daha belli olmaz belki erkektir eşim diyo ben inanmıyom belki erkektir kaynanami düşünemiyorum bile :işsiz: zorla elime geçti daha geçmedi bile önümde upuzun bi maraton var yani illa erkek mi olmalıydı gıcık oldum herkese

Kızlar Merhaba sanirm benimde bebeğim Kız :halay:ense kalınlığı da 1 mm idi daha ikili test yaptirmicam hiç.
yalnız anneme diyorum kızmis diyo dur kızım daha belli olmaz belki erkektir eşim diyo ben inanmıyom belki erkektir kaynanami düşünemiyorum bile :işsiz: zorla elime geçti daha geçmedi bile önümde upuzun bi maraton var yani illa erkek mi olmalıydı gıcık oldum herkese
Gözün aydın canım. Aynen benim eşim de ne bilmiş doktor küçücük şey daha belli olmaz erkek olabilir üzmesinler kızlarımızı minnaklarımızı. Geçen kaynanam geldi tedavi olurken görümcemde kaldım en fazla üçer gün kaldım allah razı olsun ama isminide koymam onuda bana bırakın yani neymiş emeği çokmuş ismini koyucakmışım görümcemin saçmalığa bakarmısın sen hiç arayıp sorma benim daha üç aylık çocuğuma isim düşün bide görümcemin ismini kadın kafayı yedi

Gözün aydın canım. Aynen benim eşim de ne bilmiş doktor küçücük şey daha belli olmaz erkek olabilir üzmesinler kızlarımızı minnaklarımızı. Geçen kaynanam geldi tedavi olurken görümcemde kaldım en fazla üçer gün kaldım allah razı olsun ama isminide koymam onuda bana bırakın yani neymiş emeği çokmuş ismini koyucakmışım görümcemin saçmalığa bakarmısın sen hiç arayıp sorma benim daha üç aylık çocuğuma isim düşün bide görümcemin ismini kadın kafayı yedi

Kızlar merhaba. Sizinde tam vajina çizginizin orda sertlık varmı
Belkide bebek ordadır canım benimde solda göbeğime yakın sertlik var ağrı yoksa sıkıntı etme normaldir zayıfsan bide ondan hissediyosundur ben zaten göbekli olduğumdan pek hissetmiyorum

X