Gözün aydın canım maşallah kız minnoş geliyo o zaman. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Haftaya çarşamba benim kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor.Kızlar selam bugün doktora gittim estrofem ve crione jeli bıraktırdı bi sürü vitamin yazdı bugün 12 hafta dolmuş gelişimi güzel dedi kesin değil ama kız gibi dedi şükürler olsun bu günleride gördüm darısı size inşallah
Sağol canımm içim içime sığmıyor prensesim diye seviyorum usg resmini seninkide belli olur kesin. Benim doktor gerek yok artık jelede progestanada bıra dedi folik asiti 2 haftadır içmiyorum günde üç tane ceviz ye daha iyi dedi hemşireGözün aydın canım maşallah kız minnoş geliyo o zaman. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Haftaya çarşamba benim kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor.
Canım hayırlı uğurlu olsun prwnsesin ne güzel bir duygu allah hepimize yaşatsın bir an önceSağol canımm içim içime sığmıyor prensesim diye seviyorum usg resmini seninkide belli olur kesin. Benim doktor gerek yok artık jelede progestanada bıra dedi folik asiti 2 haftadır içmiyorum günde üç tane ceviz ye daha iyi dedi hemşire
Ayyyy gerçekten çok güzel bi duygu canım çok sağol inşallah seninkide kutlucaz burda cinsiyet öğrenince daha değişik bi mutluluk oluyor rabbim isteyen herkese tattırsın.Canım hayırlı uğurlu olsun prwnsesin ne güzel bir duygu allah hepimize yaşatsın bir an önce
ayyy cnm bnm gözümüz aydın. çok sevindim adına. banada kız gibi dedi doktor. crinone jeli bıraktırdı ama progestan hap başladık bi ay daha kullanalım dedi. gelişimi sağlığı iyi dedi ama progestan coraspin multivitamin ve minarel desteği alıyorumKızlar selam bugün doktora gittim estrofem ve crione jeli bıraktırdı bi sürü vitamin yazdı bugün 12 hafta dolmuş gelişimi güzel dedi kesin değil ama kız gibi dedi şükürler olsun bu günleride gördüm darısı size inşallah
Amin cnm inşallah allah emeklerimizin karşılığını versinAyyyy gerçekten çok güzel bi duygu canım çok sağol inşallah seninkide kutlucaz burda cinsiyet öğrenince daha değişik bi mutluluk oluyor rabbim isteyen herkese tattırsın.
Sağol canım ya prenses ler çoğalıyor rabbim kucağımızada almayıda nasip etsin sağ salim inşallah. Ben ilaçları birden bırakınca sıkıntı olmazmı dedim yok olmaz dedi ferum fort, decavit, calsium yazdıayyy cnm bnm gözümüz aydın. çok sevindim adına. banada kız gibi dedi doktor. crinone jeli bıraktırdı ama progestan hap başladık bi ay daha kullanalım dedi. gelişimi sağlığı iyi dedi ama progestan coraspin multivitamin ve minarel desteği alıyorum
Ay hadi cnm benim güzel haberlerle gelcen inş hemencik gelip geçsin tedavi:)
Ya ondan olsun inş enfeksiyon olmasındaCanım inşallah seninkinide duyucaz bi gün ben sormadım kendi söyledi doktor. sarı akıntı demşisin canım benimkide sarı geliyor jel bırakınca geçer inşallah seninkide
12. Hafta olunca bıraktırır hepsini cnmBu jeli progestanı ne zaman bırakacağız kızlar ben esrofemi bıraktım 4 5 gün oluyo.
Cnm progestan hap çok baş agrısı yaptı bende ondan fitil olarak kullandım eger başın ağrırsa bilki hap olarak aldığın için olur ona göre doktorun fitil verir agrı yaparsaayyy cnm bnm gözümüz aydın. çok sevindim adına. banada kız gibi dedi doktor. crinone jeli bıraktırdı ama progestan hap başladık bi ay daha kullanalım dedi. gelişimi sağlığı iyi dedi ama progestan coraspin multivitamin ve minarel desteği alıyorum
Hep morardi benim de. Her gun farkli yerlere yapmaya calisiyordum. Allahtan 12. Haftada biraktirdi doktor.Kizlar yine benim bitmeyen sorularim:) bu karninizdan oldgunuz kan inceltici igneler sizinde karninizi morartiyomu benim bgn 3. Oldum karnim morardi ve aciyo ben nasil 6 ay daha yapicam bilemedim
ağrı değilde baş dönmesi yaptı ilaçtan bi saat sonra bi 20 dk falan sersemliyorum sonra geçiyor çok şükür. dayancaz bakalımAy hadi cnm benim güzel haberlerle gelcen inş hemencik gelip geçsin tedavi:)
Ya ondan olsun inş enfeksiyon olmasında
12. Hafta olunca bıraktırır hepsini cnm
Cnm progestan hap çok baş agrısı yaptı bende ondan fitil olarak kullandım eger başın ağrırsa bilki hap olarak aldığın için olur ona göre doktorun fitil verir agrı yaparsa
oda azalır zamanla vücudundaki alışır belki ilaçla biraz içsenağrı değilde baş dönmesi yaptı ilaçtan bi saat sonra bi 20 dk falan sersemliyorum sonra geçiyor çok şükür. dayancaz bakalım
yok araba kullanmıyorum canm evide işin karşısına taşıdık. tek sorun okulda çalışırken ilaç içince oluyor onu da idare ediyorum çok şükür. ama jel kullanırken kasık ağrılarım oluyordu 3gündür hapa geçtim ağrılar bittioda azalır zamanla vücudundaki alışır belki ilaçla biraz içsenbaşın ciddi dönüyorsa araba falan kullanma bi süre
Evt jel agrı yapıyor bendede sabah kullandığım için bi kaç saat agrım oluyor benimdeyok araba kullanmıyorum canm evide işin karşısına taşıdık. tek sorun okulda çalışırken ilaç içince oluyor onu da idare ediyorum çok şükür. ama jel kullanırken kasık ağrılarım oluyordu 3gündür hapa geçtim ağrılar bitti
Canım kilo tansiyon takibi usg varsa bakıyorlar benimkinde var bide bana tetanoz aşısı var 20 haftada yapılıyor ama sen doktoruna sor tüp bebek olduğu için bi sıkıntı olmasın yaptır derse yapalım dediKızlar günaydın sağlık ocağındaki ebe bana gebelik kartında pazartesiye randevu vermiş. Sağlık ocağında ne yapıyolar bize bilginiz var mı?
Canım usg yokta kalp atışını dinlemek için cihaz var mı acaba varsa çok iyi olurCanım kilo tansiyon takibi usg varsa bakıyorlar benimkinde var bide bana tetanoz aşısı var 20 haftada yapılıyor ama sen doktoruna sor tüp bebek olduğu için bi sıkıntı olmasın yaptır derse yapalım dedi
Maşallah canım çok sevindim. Çarşamba günü ben de gitcem inşallah iyidir. Şu evhamlar beni mahvediyo . İnşallah iyidir bebeğim.Günaydın güzel anneler ve anne olmayı bekleyen arkadaşlarım. Bugun hastaneye yüreğim ağzımda gittim. Gece kötü geçti benim için. Allaha şükür bebeğimiz çok iyi. Alttan muayne olduk. Kanama ikinci bebeğe ait olma ihtimali var dedi doktorum. Bide simir testi aldı tedbir amaçlı. Yine dinlenme verdi bana. Günlük iğneden kurtulduk şükür. 10 gün sonra ikili test ardından kandan bakılan bi test vrmış onu yapıcanı söyledi. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bebek bekleyen arkadaşlarımda tez zamanda muradına ersin inşallah.