sağolasın amin inşallah canım ben sadece 12. gün baktırdım 1115,05 di çok şükürGünaydın. Ne güzel haber hayırlı uğurlu olsun. Sağlıklı geçsin inşallah. Cnm benim 8. Gün. 114 dü. 10. Gün 441 di. Senin nasıl değerlerin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağolasın amin inşallah canım ben sadece 12. gün baktırdım 1115,05 di çok şükürGünaydın. Ne güzel haber hayırlı uğurlu olsun. Sağlıklı geçsin inşallah. Cnm benim 8. Gün. 114 dü. 10. Gün 441 di. Senin nasıl değerlerin.
Mşlh cnm acayip yüksek ikiz büyük ihtimal :) benim 12. Gün 720 idi ikiz :)sağolasın amin inşallah canım ben sadece 12. gün baktırdım 1115,05 di çok şükür
sağolasın canım benim inşallah allahım hayırlısını nasip edecek yarın gidicem doktora inşallah kese görürüzMşlh cnm acayip yüksek ikiz büyük ihtimal :) benim 12. Gün 720 idi ikiz :)
Bu ay bu forumda nkdr çok ikiz hamile olan var mşlh :)
Hayırlı uğurlu olsun cnm ikiz gibi görünüyor. Maşallah.sağolasın canım benim inşallah allahım hayırlısını nasip edecek yarın gidicem doktora inşallah kese görürüz
sağolasın canım allah razi olsunHayırlı uğurlu olsun cnm ikiz gibi görünüyor. Maşallah.
Cnm cronine jel mi kullanıyosun. O yapmış olabilir. Ben progestan fitile geçince rahatladım. Eriyen bişey diğeri gibi donmuyor fazlası akıp geliyor. Doktora sor bence bana ceonine jeli bıraktırırken söylemişti enfeksiyon yapar diye. İlaç verir en azından.Kızlar benim arada sarı sümüksü akıntım oluyor acaba enfeksiyonmu oldum sizdede oluyormu
Evt kanamadan sonra verdi yine valla bide onu kullanınca karnım bile agrıyor enfeksiyona egilimliyim zaten ara ara geliyor çok deil ama bi vesvese ettimCnm cronine jel mi kullanıyosun. O yapmış olabilir. Ben progestan fitile geçince rahatladım. Eriyen bişey diğeri gibi donmuyor fazlası akıp geliyor. Doktora sor bence bana ceonine jeli bıraktırırken söylemişti enfeksiyon yapar diye. İlaç verir en azından.
Aslında bi gidip temizletsen. Ben hep yazdım burda çok koku yapıyo diye. Sendede varmı. Progestanla ikisi arasında bi fark yok ona geçersin en azından. Bu kadar sıkıntının içinde bıde onla uğraşılmaz valla.Evt kanamadan sonra verdi yine valla bide onu kullanınca karnım bile agrıyor enfeksiyona egilimliyim zaten ara ara geliyor çok deil ama bi vesvese ettim
Sabah jel akşam progestan kullanıyorum cnm koku falann yok hiç sıkıldım zaten ilaçlardan valla neden bilmiyorum bana bu hamilelik tüp bebek hepsi zor geldiAslında bi gidip temizletsen. Ben hep yazdım burda çok koku yapıyo diye. Sendede varmı. Progestanla ikisi arasında bi fark yok ona geçersin en azından. Bu kadar sıkıntının içinde bıde onla uğraşılmaz valla.
Banada valla. Hepsini bıraktırsa keske.Sabah jel akşam progestan kullanıyorum cnm koku falann yok hiç sıkıldım zaten ilaçlardan valla neden bilmiyorum bana bu hamilelik tüp bebek hepsi zor geldi
inAden51 minikgelin Ogemibirgungelecek cumartesi kontrolüm var paronayalarım hortlamaya başladı. Sanki benimde biraz azaldı ama hala iriler. Cunartesi herşey normal ilaçları azaltalım işe dönebilirsin demesine çok ihtiyacım var doktorun.
12 hafta bitince bıraktırır bence kanama olunca riske atmıyorlarBanada valla. Hepsini bıraktırsa keske.
İnşallah canım şöyle gerine gerine büyümüş göbeklerin tadını çıkarttırmayı nasip etsin allah hepimize.Merak etme canım insallah yarın gittiğinde güzel seyler duyacaksın germe bebişimizi :)
in
Alasım gelmiyo valla artık bikaç gündür saatleri bile geçiyo.12 hafta bitince bıraktırır bence kanama olunca riske atmıyorlar
Ben yiyorum ama salata içinde kahvaltıda biraz abartmayınca bşy olmaz cnmKızlar bize maydonoz yasakmı hala?
Ay mşlh cnm demek bi prenses geliyor :) ilaçlardan kurtulmuşsun darısı bizlere inş :) bende cinsiyeti merak ediyorum valla :)Kızlar selam bugün doktora gittim estrofem ve crione jeli bıraktırdı bi sürü vitamin yazdı bugün 12 hafta dolmuş gelişimi güzel dedi kesin değil ama kız gibi dedi şükürler olsun bu günleride gördüm darısı size inşallah
Canım inşallah seninkinide duyucaz bi gün ben sormadım kendi söyledi doktor. sarı akıntı demşisin canım benimkide sarı geliyor jel bırakınca geçer inşallah seninkideBen yiyorum ama salata içinde kahvaltıda biraz abartmayınca bşy olmaz cnm
Ay mşlh cnm demek bi prenses geliyor :) ilaçlardan kurtulmuşsun darısı bizlere inş :) bende cinsiyeti merak ediyorum valla :)