2016 Aralik tup bebek

Kızlar benim arada sarı sümüksü akıntım oluyor acaba enfeksiyonmu oldum sizdede oluyormu
Cnm cronine jel mi kullanıyosun. O yapmış olabilir. Ben progestan fitile geçince rahatladım. Eriyen bişey diğeri gibi donmuyor fazlası akıp geliyor. Doktora sor bence bana ceonine jeli bıraktırırken söylemişti enfeksiyon yapar diye. İlaç verir en azından.

Kizlarr hepinize hayirli gunler. Bisey soracaktim. Simdi biz 12 hafta olduk hamdolsun ama doktoruma gitmeme daha 1 hafta var. Folik asiti kac ay kullanmamiz lazim acaba 4-5 gun icin yeni almak istemiyorum eger 3 ay kullanilacaksa

Evt kanamadan sonra verdi yine valla bide onu kullanınca karnım bile agrıyor enfeksiyona egilimliyim zaten ara ara geliyor çok deil ama bi vesvese ettim

Evt kanamadan sonra verdi yine valla bide onu kullanınca karnım bile agrıyor enfeksiyona egilimliyim zaten ara ara geliyor çok deil ama bi vesvese ettim
Aslında bi gidip temizletsen. Ben hep yazdım burda çok koku yapıyo diye. Sendede varmı. Progestanla ikisi arasında bi fark yok ona geçersin en azından. Bu kadar sıkıntının içinde bıde onla uğraşılmaz valla.

Sabah jel akşam progestan kullanıyorum cnm koku falann yok hiç sıkıldım zaten ilaçlardan valla neden bilmiyorum bana bu hamilelik tüp bebek hepsi zor geldi

Merak etme canım insallah yarın gittiğinde güzel seyler duyacaksın germe bebişimizi :)
in

Kızlar bize maydonoz yasakmı hala?
Ben yiyorum ama salata içinde kahvaltıda biraz abartmayınca bşy olmaz cnm
Ay mşlh cnm demek bi prenses geliyor :) ilaçlardan kurtulmuşsun darısı bizlere inş :) bende cinsiyeti merak ediyorum valla :)

Ben yiyorum ama salata içinde kahvaltıda biraz abartmayınca bşy olmaz cnm

Ay mşlh cnm demek bi prenses geliyor :) ilaçlardan kurtulmuşsun darısı bizlere inş :) bende cinsiyeti merak ediyorum valla :)
Canım inşallah seninkinide duyucaz bi gün ben sormadım kendi söyledi doktor. sarı akıntı demşisin canım benimkide sarı geliyor jel bırakınca geçer inşallah seninkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…