2016 Aralik tup bebek

Canım maşallah Allah bağışlasın oğlunu. Ben de pıhtılaşma var doğuma kadar kullanacağım ben de iğneyi. Bi de coraspin kullanıyorum ben.
Amin canim hepimizinkini insallah Banada igneyle birlikte aspirin verdi bugun ilk kez igne oldum 6 ay nasil olucaz ;( ama bebeklerimiz iyi olsunda herseye raziyiz.tesekkur ederim cnm bilgi icin

Maşallah kuzuma maşallah yerim ben onu

Ayyy kuzum yesin teyzeleri onu maşallah allahım isyeyen herkese tattırsın

amin kızlarr aminnn. vallahi bi başka güzel yahu ellerini yüzüne kapatıp açıyor yavrum sanki gözlerini oğuşturup duruyor parmaklarına varanaca gördük ağzına burnuna götürüp duruyor

Kesinlikle bırakma canım allah korusun pıhtılaşma düşük yapmassa ölü doğum oluyor için rahat kullan doktorun bilinçsiz bıraktırmış allah korumuş bebeğini maşallah
Hayir hic yapmamistim iğneyi cunku tahlil sonucum dun cikti ben tahlil sonucunu beklemeden transfer yaptrmistim çünkü cikolata kistinden ameliyt olmstum ve kistim tekrarladi buyumesini beklememek icin hemen o ay transfer olunca tahlil sonucu kaldi tabi dun ogrendimki boyle bi sorunum varmis ama allahtan bu zamana kdr aspirin kullanmistimda yavruma bisey olmamis cok şükür

Amin canim hepimizinkini insallah Banada igneyle birlikte aspirin verdi bugun ilk kez igne oldum 6 ay nasil olucaz ;( ama bebeklerimiz iyi olsunda herseye raziyiz.tesekkur ederim cnm bilgi icin
Rica ederim canım ben transfer günü başladım iğneye alıştım artık.

Bende transferde başladım hem iğne hem kor aspirin doğuma kadar da bırakmıycam önce çok yakıyor ama bi süre sonra alışıyor vücüt

Canım bende pıhtılaşma var mı yok mu bilmiyorum ama tüp bebek merkezinde ilk günden beri kullandiriyor ne zaman bırakacağım dediğimde de doğuma çok az kala demişti.. aman bebekler iyi olsun da varsın delik deşik olalım :)

Kızlar nette satılan su eldoppler lar var ya dün onlardan sipariş ettim yoksa her gün doktora gitmek istiyorum
Ben bu deniyim memnun kalırsam size de tavsiye ederim:)

Eki Görüntüle 1953922

ellerini hep yüzüne kapatıyor benm nazlı kızım kontrole gittik gayet iyi teyzoşları. kesin olmamakla beraber kıza benzior dedi doktorumuz
Ama çok tatlı bu. Elleride büyümşde yüzünü kapatırmış. Maşallah minnoşa.
Cnm gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün yavrunu. Bende clexan kullanıyodum kanama olunca bıraktırmıştı doktor. Ama etkisi hala devam ediyor iğnenin. Kalçanan iğne vuruluyorum ya hergün iğnenin yeri byağa kanıyor. Bendede heterozigot var. Bizde 12. Haftadan sonra başlıycaz tekrar kan sulandırıcıya.

Kızlar nette satılan su eldoppler lar var ya dün onlardan sipariş ettim yoksa her gün doktora gitmek istiyorum
Canım sen kaç haftalıksın. Hayırlısıyla 12 hafta gecerse eskisi kadar stres olmayız diye düşünüyorum. Birde ultrason gibi zararı yoksa bende isterim açıkcası ))))

Canım sen kaç haftalıksın. Hayırlısıyla 12 hafta gecerse eskisi kadar stres olmayız diye düşünüyorum. Birde ultrason gibi zararı yoksa bende isterim açıkcası ))))
:) Benim bugün 10 haftalık oluyor canım acayip paranoyagim sanırım kuruntularimdan kurtulacagim böylelikle zararı konusuna gelince normal ultrason gibi sanırım onu da netten çok araştırdım çok da zararlı değil yani abartmadigimiz sürece

Kizlar cvplar icin tesekkur ederim icimi rahatlattiniz hayirli haberler alacagimiz bir gun olsun insallah

Mşlh cnm rabbim kucağına almayıda nasip etsin paşayı:)İğneyi kullan cnm sorun çıktıysa mutlaka zaten o iğnenin zararı Yok tam tersi bebek daha iyi besleniyor kullanınca :)ben kızımda kullanmadım bi sorun yok heralde test yapılmadı bana bundada kullanmıyorum Allah'a emnt artık
Kızlar dolgu dişim yemek yerken çat diye ortasından çatladı öyle ses çıktıki eşim korktu one diye şimdide sızlıyor hamileyken diş çekiliyormu bilen varmı
Cnm çekiliyor hamileye uygun igne yapıyorlar git mutlaka
Eki Görüntüle 1953922

ellerini hep yüzüne kapatıyor benm nazlı kızım kontrole gittik gayet iyi teyzoşları. kesin olmamakla beraber kıza benzior dedi doktorumuz
Oy bu kesin kız çok utangaç :) mşlh rabbim bağışlasın :)
Cnm zararı olurmu bilmiyorum ben alsam sürekli bakarım kendime hakim olamam bide ikiz ya hangisi hangisi diye ayırtta edemem :) sen haftada 1 bak daha fazla bakma zaten hareketlerini hissedince gerek duymazsın ona :)

Merhaba kızlar tünaydın :)
Bir sorum olucak benim göbeğimin sol tarafımda şişlik ve sertlik var ve hep sol kasığım ağırıyor sizdede bu sorun var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…